Teşekkür ederim hocam ama ürün aynı fiyatta hepsiburada üzerinde. Başka yerde daha uyguna satışı var mı acaba. |
ACER SWİFT 3 SF314-42// 4300U // 8R // 256GB // 4199 TL (4. sayfa)
-
-
Ürün 4800 TL den 4500 TL'ye düştü aldım bende :D
-
İyi seçim bence memnun kalacaksınızdır. Fiyat 4699 idi dün HepsiBurada da, şuanki piyasada normal fiyatı bence zaten 1 senedir en dip fiyat 4199 dı. Hayırlı olsun bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 26 Mayıs 2021; 22:7:12 > -
Herkese iyi akşamlar .Bende vatandan şu 2k ekrana sahip olan cihazı aldımda ram takviyesi yapmak istiyorum .Tam olarak ram eklemesi yapıp yapamacağımı bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz ? Bu cihaz konusunda sorusu olan arkadaşlarada yardımcı olabilirim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bilmemiz mümkün değil, modeli paylaşın ona göre yorum yapalım bilgisayar modeliniz vahiy gelmiyor bize.
2K ekranlı bildiğim Huawei Matebook'lar var muhtemelen ondan aldınız, onlarda RAM lehimli diye biliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CobblerBöyle bilmemiz mümkün değil, modeli paylaşın ona göre yorum yapalım bilgisayar modeliniz vahiy gelmiyor bize.
2K ekranlı bildiğim Huawei Matebook'lar var muhtemelen ondan aldınız, onlarda RAM lehimli diye biliyorum.
Cihaz kodu şu hocam ACER SF313-52-59Q0
Lehimli hocam maalesef basit olarak değişim pek mümkün değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CobblerLehimli hocam maalesef basit olarak değişim pek mümkün değil.
servis yapabilirmi hocam ?
Büyük ihtimalle yapmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CobblerBüyük ihtimalle yapmaz.
aradım lehimli raminiz neyse o dedi sinir bozucular.
256mb lığı aldım hocam ben 4799 du 4499 a düştü. Yarın elimde olacak inş memnun kalırım iş için kullanacağım ben.
-
Fiyatına göre bayağı iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X