Şimdi Ara

acer teknik servisinin işini yaptığını goren oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar acer 4920g laptop almıstım 1700 ytl ye 1 ay kullandım arıza yaptı servise gonderdim subatın beşinde 48 gun boyunca parca beklediler ben de kurtulmak için hemen gidip urun iadesi istedim ama o gun bu gundur yurtdişindan onay formu bekleniyor!! ne zaman arasam once parca bekleniyor diyorlar sonra da haa tamam sizinki form bekliyormuş diyorlar neredeyse 5 haftadır haftasonu aradağinda haftabasında sonuclanacak diyorlar hafta içi arayınca haftasonu biter diyorlar
    her aradığımda müsteri temsilcisine bağırıp cağırıoyorum ister istemez peki benm şu an yapabileceğim bir sey var mı yoksa bu teknik servis benm laptopu bi sekiz ay daha bekletsin mi?? bilen arkadaslar varsa yardımcı olursa cok memnun olurum.
    bu arada acerin teknikservisinin acilen deişmes lasım boyle giderse kimse acer almayacak (bundan sonra ben de almayacam)

• arkadaşım senin tüketici haklarına başvurma vaktin gelmiş. cihaz 30 iş günü içerisinde servisten sana geri dönmezse:
    malın ücretsiz değişimi, bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimi gibi hakların var. tam olarak bilmiyorum bu hakları ama tüketici haklarına başvurmanı öneririm. Allah acer'ın servislerine düşürmesin kimseyi gözüm korkmaya başladı vallahi...
  • acer kullanan birisi olarak aceri kesinlikle ve kesinlikle önermiyor, tavsiye etmiyor. sanırım bunu 3 yıldır söylüyorum.
  • tüketici hakları derneğine başvur 2 günde kararın çıkar,al o kararı git servise söyle ne istediğini 2 günde halletmezlerse nickim wormhole değil

babam tüketici hakları derneğine başvurup finansbanktan kart parasını geri ödettirmiş adam ordan biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.