arkdaşlar tam olarak ürünün özelliklerini satış sitesi dışında başka bir yerde bulamadım o yüzden mecburen almayı düşündüğüm sitenin linkini koymak zorunda kalıyorum kusura bakmayın
arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum sizca nasıl ?? taksitle alacağım için bana 1480 tl gibi bir paraya malolucak yani üst limitin 1500 tl yi geçmesini pek istemiyorum şöyle yüzeysel bir araştırmada bu ürün bana cazip geldi fakat sizlerinde fikirlerini almak isterim ürün hakkında yada ürün dışında başka ürün tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
bu arada yazmayı unuttum notebooktan öncelikli beklentim oyun performansı güncel oyunları kabul edilebilir kalitede oynatmasını istiyorum iş dolayısıyla sabit bir yerde değilim o yüzden notebook umun beni oyun konusunda da tatmin etmesi önemli
hmm evet ram miktarı ve sabit disk olarak hp daha üstün fakat peşin fiyatı acer dan 200 tl daha fazla ekran boyutunu yazma gereği duymadım çünkü küçük ekran bence daha büyük bir avantaj taşınabilirlik açısından 14" lik laptopu 15.6" e tercih ederim doğrusu.. Evet arkadaşlar başka önerisi olan varmı eğer daha iyi bir pc bulursam aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme