Merhabalar AMD ryzen 3 2200G islemcimi and ryzen 7 5700x ile güncelledim. İşlem öncesi anakartimin güncel biosunu yükledim anakart MSI b450m pro-vdh desteklenen işlemciler arasında listede 5700x de bulunuyor yani kağıt üstünde herhangi bir sorun olmaması gerekiyor. Fakat işlemciyi PC ye takıp calistirdigimda buzzerdan 1 uzun 2 kısa beep sesi geliyor bir kaç defa of reset attiktan sonra Windowsa giriyor fakat işlemci ısısını göremiyorum ve fanlar auto modda normalden hızlı dönüyor öç yi yeniden baslattigimda yine aynı şekilde beep seslerinden sonra birkaç kez kendini resetleyip sistem açılıyor internetten araştırdığımda bu buzzer sesi için ekran kartı ve ram sorunlarından bahsediliyor ekran kartını değiştirip denedim sorun çözülmedi ramlari faklı kombinasyonlar ile denedim yine olmadı biosu resetledim değişen birşey yok en sonunda eski islemcimi tekrar taktım sistem sorunuz çalıştı işin doğrusu kafam karıştı acaba birşeyleri yanlış mı yaptım yoksa işlemci mı arızalı konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
Lenovo y560 HD 5730 Ekran kartı ??
|
ACER Timeline AS4820TG-5463G32
|
dfi lp-p35 & e2180 overclock problemi
|
jbl gt4-12 ile jbl cs1214 farkı nedir ??
|
sizce hangi chipset soğutucusu??
|
ekranda oluşan garip çizgiler
|
2.5 ghz üstüne bir türlü çıkamıyorum
|
dfi lp p35 +e2180 oc ??
|
e8400?? e2180?????
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 2.751 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar ve Donanımları