Şimdi Ara

sizce hangi chipset soğutucusu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hr-05
    Hr-05 sli
    arkadaşlar resmi thumbnail olarak koyamadım o yüzden link koydum lütfen kusura bakmayın

sorunum ise şu anakartımın chipset soğutucusunu değiştirmek istiyorum chipset sıcaklığı sistem boşta iken 56 derecelerde geziniyor soğutucu ise oldukça sıcak üzerine elimle ancak birkaç saniye dokunabiliyorum aklımda
    thermalright hr-05 soğutucular var eski anakartımla hr-05 sli kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım (dfi lp nf4 ultra ile) şimdide aynı soğutucudan almak istiyorum fakat resimde görüldüğü üzre soğutucu alanı biraz sıkışık ocz vendetta 2 hafifçe chipset soğutucusu üzerine uzanıyor sizce düz hr-05 alsam monte edebilirmiyim yoksa sli alıp ızgara kısmını kasanın arkasına doğru olacak şekildemi yerleştirmeliyim 2. sekildede şekildede ocz vendetta2 nin arka kısmı soğutucuyu yerleştirmeme mani olurmu onuda kestiremedim sizce en mantıklısı ne olur tavsiyelerinizi bekliyorum

• Hocam en güzeli sen ürünün sayfasından boyutlar ile ilgili bir dokuman var. Olçuler ayrıntılı olarak yazıyor. İndirip olçüp biçersen daha sağlıklı olur.
  • arkadaşlar hr-05 sli modelini aldım nontajı yaptım ekran kartı ve soğutucu blok arasında 1 cm kadarlık boşluk kaldı sorun yok yani chipset sıcaklığıda 56 dereceden 38 dereceye düştü

buda montaj sonrasındaki görünümü montaj sonrası

bu arada hd 4870 e ramsink takmayı düşünüyordum onu da çıkardım aradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullthrootle -- 20 Aralık 2008; 19:49:43 >

• Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.