Şimdi Ara

Acer v17 Nitro isinma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bildiginiz uzere bu model cift fanli bir oyun bilgidayaridir.

Bgisayari aldiktan 2 ay sonra nadir de olsa kasma sorunu yasamaya basladim. Ayda bir kasiyordu. Kapatip acinca duzeliyordu. Artik kapatip acmayla duzelmeyecek hale gelince format attim.

2 ay daha kasmadan idare ettim. Yine kasmalar basladi. Bilgiaayarciya goturdum. 4. Ayin sonunda fan temizlettim ve en pahali macunlardan koydurdum. Bizzat ben basindaydim.

2 hafta kasmalar durdu fakat yine basladi. Surada laptopu alali 9 ay oldu ya da olmadi ama sikintilar pesimi birakmiyor.

Memtest32 ile ram testi yaptim. Sorunsuz.
    Hdtune ile hdd twsti yaptim. Sorunsuz.

Bilgisayar acilir acilmaz 70-80 derecelere cikiyor. Ardindan deli gibi fan acip susuyor. Hizini 50 dereceye sabitliyor. Tabi islemci hizini kisarak 800mhz ye dusuruyor. Bu da kasmalara sebep oluyor.

Bir daha islemci hizi ac kapat yapana kadar yukselmiyor.

Ckzum onerirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler konu up
  • dechros D kullanıcısına yanıt
    İşlemci arızalı olabilir. Servise gönderip kontrol ettirin.
  • Ssd tak

• quote:

Orijinalden alıntı: hssapiens

Ssd tak

Hocam yazmış olmak için yazmayın allah aşkına. Saçma sapan konuşuyorsunuz.

• Aynı problem bendede var hocam. Pc'yi acınca deli gibi fan çalışıyor ardından hiç çalışmıyormuş gibi duruyor ama oyuna girince acayip kasmalar yaşıyorum. İşlemci Mhz hızı dediğin gibi çok fazla düşüyor pc'yi kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Öle yapınca bile bazen düzeliyor bazen düzelmiyor çözemedim gitti benimde pc'yi alalı 3 ay oldu ilk başlarda böyle bir problemim yoktu. Sonra başladı halen çözemedim. Eğer bir çözüm bulursan burdan paylaşırsan çok sevinirim hocam. Birde bu işlemci hızı açıp kapatmayla ilgili birşey yazmışsın onu yapınca düzeliyormu? Nasıl yapılıyor bilgilendirirsen beni çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.