Şimdi Ara

ACER V3-772G (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
9.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkese merhabalar yeni üyeyim bir eksik olursa şimdiden özür dilerim. bende Acer V3-772G kullanıcısıyım ve çok büyük bir hata yaparak recovery cd si oluşturmadan format attım ve Windows 7 yükledim (daha erken aranıza katılsaydım olmayacaktı sanırsam) tabiki hiç bir verim alamadım uyumsuzluk sorunu yüzünden geri dönmek istiyorum fakat orijinal Windows 8'imden oldum bildiğiniz üzere ne bir cd nede bir serial number yok. Acer'a yada Microsoft Türkiye'ye mail yada telefonla ulaşıp fatura bilgi yada cihaz seri numarası vererek sonuç alabilir miyim bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim.
  • esquimal E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

musteri.hizmetleri@acer.com bu mail adresine mailinizi atın.gün içerisinde cevap gelicektir.Acer işletim sisteminizi yeniden yükleyecektir.

İyi günler
  • "Eyüpoğlu" ilginden dolayı çok teşekkür ediyorum yarın ilk işim dediğini yapmak ama bugün yaptıklarımı paylaşayım belki benim gibi müzdarip olanlarda faydalanır. acer iletişim merkezini aradım cihazın seri numarasını aldılar ve Windows 8 single language yüklememi ve ürün anahtarımın BİOS ta yüklü olduğunu bana kurulumda sorulmayacağını söyledi bende aynen yaptım ama windowsu etkinleştiremiyorum. yarın ilk iş "eyüpoğlu"nun dediğini yapmak ve geri burda paylaşmak. tekrar teşekkürler iyi çalışmalar "Eyüpoğlu"
    Merhabalar;

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yardımcı olabildiysem sevindim.Acer çağrı merkezi siz kullanıcıların sorununu daha kolay çözmeniz ve zamandan kazanmanız için böyle bir yöntem önermiş.

Mail de burada yazdığınız gibi,tek başınıza problemi çözemediğinizi aktarın.Müşteri memnuniyeti sağlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupoglu -- 5 Şubat 2014; 2:04:06 >
  • eyüpoğlu tekrar merhaba. bugün acer'la tekrar görüştüm microsoft müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini gerekirse uzaktan bağlantı ile sorunu çözebileceklerini söyleyip başlarından salladılar ama oda olmadı 0 212 444 67 87 numaralı telefona cevap veren yok. Acer daki arkadaşlarda teknik servise yollarsam recovery yüklü bi şekilde tekrar sıfırlayıp bana geri gönderileceğini söyledi ama ondan da hayır gelmez acer'ın sadece istanbulda servisi varmış ve oluşabilecek hasarlardan kargo sorumluymuş. uzun lafın kısası sonuç alamadım ama ilginden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. bu paylaşımı okuyan arkadaşlarada faydamız olur umarım.
    Onur kardeşim,hiç bir hasar meydana gelmez.Ürünün kutusu duruyormu ? Kutusunu attıysanız,kutunuzun olmadığını söyleyin size kutu yollayacaklardır.UPS kargo ile sorunsuzca bulunduğun yerden ücret ödemeden alınıp İstanbuldaki Servise getirilecek.1 hafta sonra tekrar sana ücretsiz bir şekilde geri yollanacaktır.
  • bu ürünü türkiye de bulmak imkansız sanırım.Halbuki HD+ Ekrana GT760M çok iyi bir kombinasyon.Satan biryer varsa paylaşılırsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

Orijinalden alıntı: oGunner

çok yardımcı oldunuz hocam teşekkür ederim.tavsiyeniz doğrultusunda N550JV'i aldım

Vatandaki Acer'ı neden tercih etmediniz anlamadım. Neyse Asus almışsınız bir kere hayırlı olsun. Yerinizde olsam Acer alırdım. Oyun için Cpu değil Gpu daha önemli. 750m e yerine GTX760m li bir laptop oyunlarda daha yüksek performans verir. Isınma sorunuda Acer ın bu modelinde yok. İyice araştırmadan insanların şu marka ısınıyor filan sözlerine itibar etmeyin modelden modele fark var.

Öncelikle merhabalar,
    http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html
    Belirttiğim bilgisayarı almayı düşünüyorum yukarıda olumlu yorum yapmışsınız o yüzden emin olmak için sorayım dedim bf3 gibi oyunları highda akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent_Assassin

quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

Orijinalden alıntı: oGunner

çok yardımcı oldunuz hocam teşekkür ederim.tavsiyeniz doğrultusunda N550JV'i aldım

Vatandaki Acer'ı neden tercih etmediniz anlamadım. Neyse Asus almışsınız bir kere hayırlı olsun. Yerinizde olsam Acer alırdım. Oyun için Cpu değil Gpu daha önemli. 750m e yerine GTX760m li bir laptop oyunlarda daha yüksek performans verir. Isınma sorunuda Acer ın bu modelinde yok. İyice araştırmadan insanların şu marka ısınıyor filan sözlerine itibar etmeyin modelden modele fark var.

Öncelikle merhabalar,
    http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html
    Belirttiğim bilgisayarı almayı düşünüyorum yukarıda olumlu yorum yapmışsınız o yüzden emin olmak için sorayım dedim bf3 gibi oyunları highda akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim?

Battlefield 3 high da 56 fps ile oynarsınız.http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-V3-772G-747A321-Notebook.93916.0.html şuan için 760m alınmaz onu gtx8xx serileri çıkmış ken biraz daha para koyun üstüne yeni modellere bakın.

• arkadaşlar oyun ve grafik animasyon için bir bilgisayar alacağım bütçem max. 2000 tl biraz araştırdım ve ACER V3-772G almaya karar verdim, ne dersiniz verdiğim paraya değer mi yoksa başka bir öneriniz var mı, parayı boşa harcamak istemiyorum.

şuradan alacağım:

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-V3-772G-17-3-in%C3%A7-Core-i5-4200M-2-5-GHz-8GB-1-TB-GT750M-4GB-Notebook,103452,504927,1154759.html?langId=-14#kullan_C4_B1c_C4_B1-yorumlar_C4_B1

• Nero_71 N kullanıcısına yanıt
    Oyun,AutoCad,NetCad,SolidWorks gibi programlarda başarısını şahsen tecrübe ettim. O bütçeyle alınacak en iyi seçim. Fakat bu linkteki ekran kartı değişik biraz. Vatandaki modellere bakarsan işini daha rahat görür
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.