Şimdi Ara

ACER VN17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar varsa bende almak istiyorum fakat bir türlü ısınamadım hoşumada gitmiyor degil lenovo y50 70 960m versiyonla arasında kaldım bundada 860m olması tedirgin ed,yor ne yapmalıyım :)

• Ayni ayrimda bende kaldim gittim teknosadan baktim lenovoya ozellikler iyi güzelde o nasil bir ekrandır renkler soluk 1080p olduguna bin şahit lazim. Mediamarktan acer a baktim ekran muhteşem ince ve zarif gtx 860 var lenoda 960 farki ne olur dersen 5 6 derece değişir diye öğrendim.

Bana sorarsan okadar para öyle ekranli bir laptoba verilmez yazik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemEFRAZ -- 31 Aralık 2015; 2:27:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdemEFRAZ

Ayni ayrimda bende kaldim gittim teknosadan baktim lenovoya ozellikler iyi güzelde o nasil bir ekrandır renkler soluk 1080p olduguna bin şahit lazim. Mediamarktan acer a baktim ekran muhteşem ince ve zarif gtx 860 var lenoda 960 farki ne olur dersen 5 6 derece değişir diye öğrendim.

Bana sorarsan okadar para öyle ekranli bir laptoba verilmez yazik olur

msi ın ge60 apache pro gtx960 li versiyonu 3.300 e buldum sence nasıl ?
  • Skullerkek S kullanıcısına yanıt
    Msi ise al hocam iyidir kalitelidir. Sifir mi cihaz demin baktimda gt950 ler 3600 kusur ve cikamya devam ediyor. O fiyata kacirma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemEFRAZ -- 3 Ocak 2016; 1:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdemEFRAZ

Msi ise al hocam iyidir kalitelidir. Sifir mi cihaz demin baktimda gt950 ler 3600 kusur ve cikamya devam ediyor. O fiyata kacirma derim.

vatan bilgisarayda indirim vardı geçen şuan 3.999tl :(
  • Skullerkek S kullanıcısına yanıt
    ge60 fırsat kaçtı diye üzülecek bir makine değil. fırsatınız varsa msi ge serisinin panellerini incelemenizi tavsiye ederim :) ge60 soğutma olarak da pek önerilmiyor.
  • Ge60a uzulmedik ge62 gitti sogutma olarak basariliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Skullerkek

Kullanan arkadaşlar varsa bende almak istiyorum fakat bir türlü ısınamadım hoşumada gitmiyor degil lenovo y50 70 960m versiyonla arasında kaldım bundada 860m olması tedirgin ed,yor ne yapmalıyım :)

7 aydır kullanıyorum .
    Gayet güzel, bu fiyata yüksek donanım cazip fiyatlı iyibir model.
    Acer Aspire V17 Nitro 17.3 Ekran. Full HD Mat .GTX 860 M. Not:960 sadece %10 güçlü.
    Gta 5 Test Videolari
    Kasa açılımı. Ssd Yükseltme, M2 Sata Ram terfi Videolari hazırladim ,yayinladim

Tüm teknik detaylari Facebook da paylaştım.
    google; acemi Üstad ,yazıp arayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ugurdo -- 4 Ocak 2016; 0:45:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.