Şimdi Ara

Acer VN7-791G Fps Düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar son günlerde acayip bir durumla uğraşıyorum. Oyunlarda aşırı derecede ani fps düşüşleri yaşıyorum. Gta 5, Black Ops 3 olsun diğer basit online oyunlarda bile fps düşüşü alıyorum. Aslında sorunu buldum sadece çözümü bilmiyorum. Oyuna girip Aida64 programından Cpu ısısına baktığımda Cpu ısısı 67 derece ve üzeri olunca pc'nin fanları hızla dönmeye başlıyor. Herhangi bir kasma ve fps düşüşü olamadan rahatlıkla oyunumu oynuyorum yaklaşık 72-71 derecelere çıkınca Cpu soğumaya başlıyor. Daha sonra fanlar Cpu ısısını soğutup 67 dereceden 1 derece bile aşağı indirince sistem bir anda kasmaya fps düşmeye başlıyor. Fanlar Cpu'yu 58-56 dereceye düşürdükten sonra duruyor. Ve ben kasarak oyunuma devam ediyorum. Tabi bu arada fanlar hiç çalışmıyor. Fanlar çalışmadığından Cpu ısınıyor 67 dereceye gelince yine fanlar devreye giriyor hızla dönüyor 72-73 derecede tekrar soğutuyor 67'nin altına inince kasma devam ediyor ve bu böyle kısır döngü halinde devam ediyor Bir kasıyor bir kasmıyor şeklinde. Çözümü bir türlü bulamadım.

Sisteme yeni recovery attım sürücü tertemiz bütün driverlarımı sitelerinden elle indirdim bios'um güncel onlarda hiç bir sıkıntım yok. Aygıt yöneticisinde tüm sistemin normal çalışıyor görünüyor. Bu problemi yaşayıpta çözen arkadaşlar yardım edebilirler mi? Günlerdir uğraşıyorum bulamadım. Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim

Sistem özelliklerim:

İşlemci: Intel Core i5-4210H, 3200 MHz
    Ekran kartı: nVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 2GB Paylaşımsız
    Ram: 8 Gb Kingston DDR3 1600Mhz
    Sabit Disk: 1TB 5400RPM WDC WD10JPVX-22JC3T0
    Windows: Windows 8.1 Single Language

• çözümü buldunuzmu bendede aynı sorun varda ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.