Şimdi Ara

Acer vs Asus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir laptop alacağım. Sizce hangi marka almalıyım? Asusmu yoksa Acermi almalıyım? Asusun Acerden çıkma bir şirket oldugunu biliyorum Acerinde bir aralar ençok pc satan 3. marka oldugunu biliyorum. Yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum.

• arkadaşım selam öncelikle asus acerdan çıkma değil acer ile packard bell yaklaşık 2-3 yıl önce fabrikalarını birleştirdi yani p.bellde acerda aynı fabrikadan çıkıyor beyaz eşyada bosch ve profilo gibi marka olarak acer veya asus arasında kaldıysan ben asus derim ama farklı markalarada açığım dersen samsung,dell veya msi olabilir
  • peki neden asus ve niçin acer degil. Sen asus veya acer kullandınmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: RooDLengeD

peki neden asus ve niçin acer degil. Sen asus veya acer kullandınmı?

asus al mutlu kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: RooDLengeD

peki neden asus ve niçin acer degil. Sen asus veya acer kullandınmı?

ben acerda asusda kullandım dostum sanırım sen kullanmadığın için bu soruyu sordun
  • hmm ceza almış hem de sonsuz konu dışından galiba, konu dışı öldürür, ben de az ceza almadım. girince eninde sonunda ceza alırsın ordan

neyse asus acer'den cıkma bir marka değil. ama asus genelde acer'a göre daha kaliteli. başka marka olarak da yukarda verilmiş zaten onlara ekstra olarak da sony ama f/p oranı çoook kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.