Şimdi Ara

Acer ya da Lenovo? yardim lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bütcem pek yüksek degil ve alacagim notebook sadece internet kullanimi amacli alacagim. Acer ve Levono arasinda kararsizim.

Acer: İşlemci Türü: Intel Celeron, İşlemci Hızı: 2.16 GHz, Bellek: 2 GB, Ekran Boyutu: 11.6", Ekran Kartı: Intel, Ekran Çözünürlüğü: 1366x768, Paylaşımlı, SSD: 32 GB, İşletim Sistemi: Win 8.1, Notebook, Ekran Kartı Modeli: Intel HD4000

Lenovo:İşlemci Türü: AMD E, İşlemci Hızı: 2.16 GHz, Bellek: 2 GB, Sabit Disk: 320 GB, Ekran Boyutu: 15.6", Ekran Kartı: AMD, Ekran Çözünürlüğü: 1366x768, Paylaşımlı, İşletim Sistemi: Free Dos, Notebook, Ekran Kartı Modeli: AMD HD6310M

ve özellikler ortada ikisinin de fiyati hemen hemen ayni 600-620 arasinda oynuyorlar. Yalniz Acer SSD ve ısınma problemi kesinlikle yok ve ben Acer dan yanayim fakat tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WowMann -- 9 Haziran 2015; 18:05:29 >

• Tavsiye yok mu arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece ve sadece internette dolaşmak istiyorsanız ikiside işinizi görür ekran boyutundan dolayı lenovo derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WowMann

Arkadaslar merhaba bütcem pek yüksek degil ve alacagim notebook sadece internet kullanimi amacli alacagim. Acer ve Levono arasinda kararsizim.

Acer: İşlemci Türü: Intel Celeron, İşlemci Hızı: 2.16 GHz, Bellek: 2 GB, Ekran Boyutu: 11.6", Ekran Kartı: Intel, Ekran Çözünürlüğü: 1366x768, Paylaşımlı, SSD: 32 GB, İşletim Sistemi: Win 8.1, Notebook, Ekran Kartı Modeli: Intel HD4000

Lenovo:İşlemci Türü: AMD E, İşlemci Hızı: 2.16 GHz, Bellek: 2 GB, Sabit Disk: 320 GB, Ekran Boyutu: 15.6", Ekran Kartı: AMD, Ekran Çözünürlüğü: 1366x768, Paylaşımlı, İşletim Sistemi: Free Dos, Notebook, Ekran Kartı Modeli: AMD HD6310M

ve özellikler ortada ikisinin de fiyati hemen hemen ayni 600-620 arasinda oynuyorlar. Yalniz Acer SSD ve ısınma problemi kesinlikle yok ve ben Acer dan yanayim fakat tavsiyeleriniz nelerdir?

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-g5030-80g0006jtx-pmu390755

• Bu ikisi icinden Acer. Eger Lenovo alacaksan da AMD islemciden uzak dur cihaz cok isinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 12 Haziran 2015; 0:15:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD bemim de icime sinmiyor fakat acer 11.6" ekran boyutu da pek ic acici degil sanirim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer mi Asus mu
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyla pek bi alakasiz ama

Acer, nasıl okunuyor aker diye mi ekır diye mi yoksa acer deyip geciyo muyuz stres oldum

• Eyzır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.