Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gokhanbsg 'nın mesajlarında yazıyor arkadaşım sen neden üstüne alınıyorsunyahu bütün ekran kartı forumu imkansız diyor hala konuşuyorsun,neyse arkadaşım sen bu kartla oynuyorsan high ayarda 1280*800 çözünürlükte millet 8800 ultra falan alarak salaklık yapıyor,yazık vallahi
  • hocam anlamadın AA olayı kapalı
  • @blacksnake03

arkadaşım asıl sen anlamadığın mesaja cevap yazıyorsun,adı geçen arkadaşın msjlarına bak,high ayarlarda ve 2AA ile oynanıyor rahat demiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhanbsg

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

@Gokhanbsg

sen şimdi 8600gt ekran kartıyla(yanılmıyorsam ddr2) crysis medium ayarlarda oynadığını falanmı söylüyorsunsalladınmı biraz banamı öyle geliyor

Evet doğrusunuz DDR2 ve medium ayarlarla değil 2*AA olucak şekilde high ayarlarla oynayabildiğinizi söylüyorum, optimizasyon tamamen son kullanıcının elinde.
    Ayarların yüksek oluşu, sıcaklık, zaman faktörleri de öyle, ne kadar ekmek o kadar köfte.
    Ben niye şaşırdığınızı anlamadım, 3DMark06 skoru o/c'siz 3955 olan bir GPU için beklenmedik bir sonuç mu bu?

@wormhole
    haklısın

• high ayarlarda 2x aa açıkken 800 e 600 çözünürlükte bile 12fps le anca oynanabiliyor ancak çatışmalarda ve hızlı hareketlerde 9 a 10 a düşüyor fps
    1280 e 800 çözünürlükte 2xaa ve high ayarlarda dururken bile 8 fps anca gösteriyor çatışmada 4 e düştüğünü gördüm ve görüntü kasıyor wormhole un dediği doğru fakat Gokhanbsg mesajında çözünürlük belirtmemiş 800 e 600 çözünürlükte dediği ayarlarda oynuyor olabilir çok akıcı olmasada oynanabiliyor yani.

işletim sistemim xp driver ım 174.31
  • crysis de 20-25 fps akıcı kabul edilebilir fakat 5-8 fps hiçbir ama hiçbir oyun için akıcı kabul edilemez,ve lcd ekranda oynayan bir insan ekranın max çözünürlüğü dışında görüntünün iyi olamayacağınıda bilir,neyse bu tartışmanın uzamasına gerek yok...kartıda oyunuda bilen biliyor...
  • merhaba bende daha önce belirttiğim gibi sipariş verdim. inşallah yakında gelecek.sizlere sormak istediğim bir şey var. benim verdiğim bilgisayar LXAN40X467 diye gözüküyor başka bir sitede ise aynı bilgisayarın part kodu LX.AKS0X.210 olarak gözüküyor bu party numaralarının bir özelliği varmı varsa bunun bilggisini nereden bulabiliriz
  • @koray1997

aldığın yere sor sipariş çıkmadan yola
  • Arkadaşlar, özellikleri inceledim, tartışmaya hiç gerek yok alet süper. Bu makinayı şu anda en ucuz nereden alabilirim, ya da fiyatın düşmesi için bir süre beklemeli miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAR@N

Arkadaşlar, özellikleri inceledim, tartışmaya hiç gerek yok alet süper. Bu makinayı şu anda en ucuz nereden alabilirim, ya da fiyatın düşmesi için bir süre beklemeli miyim?

Vatan 'da bu ürün için 3 tane kampanya oldu %28 indirimli olarak. Ben aldım ama senin yerinde olsam vatanı arayıp bir şekilde stok sayısını öğrenirdim, eğer çok ise mutlaka yeni bir kampanya daha yaparlar...
  • şu an piyasadan neden toplatıldıgını da acıklayın o zaman :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: pa$a

şu an piyasadan neden toplatıldıgını da acıklayın o zaman :(

NEDEN TOPLATILIYOR ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pa$a

şu an piyasadan neden toplatıldıgını da acıklayın o zaman :(

Evet.. bakıyorum da topik bayaa renklenmiş.. öncelikle bu haber nereden çıktı.. böyle ciddi bir haber desteksiz yazılmaz.. mutlaka cevap yaz ki öğrenelim..

Arkadaşlar alalı 37 gün oldu ve şimdiye kadar problem yok... Merak edenler için belirteyim.. bugün HDMI bağlantıyı hallettim.. fn+F5 tuşundan laptop/Hd yi seçin denetim masası acer HD Audio ses ayarlarından HDMI Output u varsayılan olarak ayarlayıp varsayılan biçimi 24 parçalar 44100 Hz südyo kalitesi yapınca 126 ekranda sesi TV den alarak Crysis oynayabilirsiniz...

Crysis ayarlarıma gelince en güzel performansı 1280*800 çözünürlükte AA kapalı diğer ayarlar yüksekte oynuyorum bazı bölümlerde gölge ve nesneyi normal yapıyorum doğal mod, patch 1.2, 174.31 yüklü ve O/C yok. Oyun orjinal.. Bu meseleyi kapatalım artık...

Cihazı kullananlardan sorun yaşayan oldu mu acaba??? Şöyle bir göz gezdirdim de olumsuz yorumlar hep yabancılardan gelmiş..

• ooo motanyeri, uzun zaman oldu, yorumlarına son derece katılıyorum ,hep olumsuz yorumlar yabancılardan gelmiş..

Hele bugün LGR500 ü savunan bi eleman vardı nepal078 miydi neydi.. LG R500 forumlarına gir bak ne şikayetler var meğerse..
    3DMark skorları meğerse 3000 lerdeymiş... elemanlar CPU skorunu kapatınca 3700 alıyorlarmış... GDDR3 ramlı 8600 GS kartımız var diye hava atıyorlardı..
  • Bu altin 320 gblık versiyonu altivide tek çekime 1800 ytl ye geliyor yalnız bi ay sonra almak şartıyla
    http://www.altivi.com/shop/Product.aspx?pid=13219&cid=171
    quote:

Arkadaşlar, özellikleri inceledim, tartışmaya hiç gerek yok alet süper. Bu makinayı şu anda en ucuz nereden alabilirim, ya da fiyatın düşmesi için bir süre beklemeli miyim?

• Yabancılardan gelse de her yorum değerlidir ama tabi ki belli bir referans gösterip yazmak şartıyla.
    Pisayadan neden toplatıldığını ben de merak ediyorum, bunu yazan arkadaş kılıcı sokup gitme çabasındaymış gibi geldi bana.
    Ben de 21 Marttan bu yana kullanıyorum ve hdmi, ve o/c hariç her türlü denemeyi yaptım diyebilirim,efektiv olarak kullanıyorum...kablosuz ile ilgili bağlantı kopma sorunu var idi onu da giderdim.
    ne donanımsal,ne servis gerektirecek, ne de acer'ın yazılımları ile ilgili bir problem yaşamadım.
    Bu arada forumda bazı arkadaşlar acer'ın teknik servisi ile ilgili bazı çelişkili yorumlarda bulunmuş.Ben merak ediyorum TR'de bırakın bilgisayar piyasasını, hangi marka ve ürünün teknik servisi dört dörtlük. Yani en pahalı mutfak robotu da alsanız uygulanacak olan prosedür aynıdır, servisler her zaman yokuş yapar ama sorun biraz da son kullanıcılardan kaynaklanır,tam sorun tespiti yapmadan ufacık sorunlarda makinayı servise götürmek ne kadar doğru..

• quote:

Orjinalden alıntı: Gokhanbsg

quote:

Vatan 'da bu ürün için 3 tane kampanya oldu %28 indirimli olarak. Ben aldım ama senin yerinde olsam vatanı arayıp bir şekilde stok sayısını öğrenirdim, eğer çok ise mutlaka yeni bir kampanya daha yaparlar...

quote:

Orjinalden alıntı: darkstone78

Bu altin 320 gblık versiyonu altivide tek çekime 1800 ytl ye geliyor yalnız bi ay sonra almak şartıyla
    http://www.altivi.com/shop/Product.aspx?pid=13219&cid=171
    quote:

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,
    yalnız @darkstone78 sondaki "muhaha" ya anlam veremedim, benim yazdığıma mı kendi yazdığına mı, ikisinde de komik birşey göremedim.

Bir de alet niye toplatılıyor, kim toplatıyor bunu söyleyen arkadaşlar, kaynak vücudunuzda bir organ değilse şayet daha sağlam kaynak verirseniz iyi olur, buraya 2 satır yorum yazıp giderek biz notebook almaya karar vermeye çalışanları daha zor durumda bırakmayın. Sağlam argümanlara sahipseniz sizi seve seve dinlemeye hazırız, aksi halde bir markayı karalamak bu kadar ucuz olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 13 Nisan 2008; 5:16:44 >

• bu konular aslı olmayan konular o kelimeyi yazanın mesaj sayısına bakın 2 camurat İZİKALMAZ cünkü biz acer üstün yönlerini cok iyi biliyoruz onun icin boşverin boşsözleri kulanmazıbakın bu acer nasıl geliştiriz performasını nasıl artırız bunu konuşalım arkadaşlar boş işleri konuşmayalım saygılar

• En çok satan marka en çok şikayet çıkan marka olur sonra da adı çıkar 9 a inmez 8 e olur .. Az satan markanın az şikayeti olur.. alan arkadaşlar da kıskançlıktan mıdır ,yoksa kendilerini rahatlatmak için midir nedir , kulaktan duyma vazgeçtikleri alete çamur atar.. olay bu kadar ,boşwerin aletin keyfini çıkarın abi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.