Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cehennemli

slm arkadaşlar.benm bir sorum yada sorunum var?
    COD 4 oynarken sıcaklık değerleri GPU 91 derece THRM 75 derece ye işlemci 75 dereceye kadar çıkıyor, sorun olmadan oynuyorum. çok kasarsam bu durumda ısıdan dolayı, şu bip midir nedir, e.kartını sıffırlayıp e.kartının yanması önleyen program devreye giriyor.
    ama DRIVER PARALLEL LINES oyununu oynarken, GPU 85 , THRM 55-60 işlemciler 55-60 dereceye kadar ısınıyor olsada yine bu prıgram devreye girip e.kartını sıfırlıyor, mecbure iyi grafiklerle oynamak için yeniden başlatıyorum makinayı.sorun oyunda mmıdır sizce yoksa bilgisayarda mı?
    birde e.kartında 174.74 driver yüklü, rundll32.exe hatası aldım, sildim 174.31 e geri döndüm ama hala oyunlara giriyorum, çıkarken gene rundll32.exe hata veriyor ve bu program kapanıyor, sorun ne olabilir?
    teşekkürler...

cod4 te GPU için everest in gösterdiği değerlere göre 96 yı bile gördüm ama bende böyle bir durum olmadı sürücüm 174.31 işletim sistemim xp cpu nun 65 lerde dolaştığını hatırlıyorum ama cpu yu kasan arka planda başka bişeymi açık acaba

• Bence bilgisayarda bi sorun olabilir, ben o kadar zorlamıyorum aleti ama o şekilde ikide bir kapanması çıldırtırdı beni kesin iyi dayanıyon diyebilirim..
    1- umarım overclock da değilidr alet
    2- Isınma fazla gibi geldi bana fanlar kirlenmiş olabilir,
    3- Uzun süre oyun oynayan biriysen notebook soğutucu tavsiye ederim, zira önümüz yaz
  • mendux ve shadow cvp için tşk.ler.

mendux şöyle diyeyim,
    1-alet o/c de değil.
    2-fanın ızgarasına elektrik süpürgesini dayadım 1500 watt a ayarladım ve bütün tozu çekti,hoş daha alet 1 aylık,ne tozu
    3-zalman notebook cooler var.

shadow, bana da değerler yüksek geliyor ama beni rahatsız etmiyor. lakin bu ekran kapanma olayı kötü, kapansa yine iyi ama bu güvenlik programı e.kartını kapatıp açıyor,yanı sıra bütün e.kartı ayarlarını minimuma getiriyor ve oyun ayarları full dahi olsa grafik kalitesi düşük oluyor. bu güvenlik programı yanlış bilmiyorsam e.kartına özgü bi program,nvidia nın.yani hepimizde var.

ama bana asıl garip gelen cod 4 de o sıcaklıklara çıkıp ondan sonra yapıyor bu dalgayı, lakin driver4 de daha düşük sıcaklıklarda , onu anlayamadım
    birde şu rundll32.exe olayını anlamadım,ama bir yerde e.kartı driver ı ile alakalı die okudum, doğruluğundan emin değilim..

birde arka plan olayına gelirsek, trayda norton,msn,pil vs(acer programları simgeleri)acer vcm simgeleri var, ilk açınca ram in %39 u dolu oluyor, oyundan çıkınca &42si.arka plan hep aynı yani...
    hiçbir oyuna girmedim, şu bilg.2 saattir açık, sıcaklık değerleri;
    ACPI hardware monitor

Temperature sensor 0 41°C (105°F) [0xC46] (THRM)

Intel Mobile Core 2 Duo T9300 hardware monitor
    Temperature sensor 0 34°C (93°F) [0x47] (core #0)
    Temperature sensor 1 29°C (84°F) [0x4C] (core #1)

GeForce 8600M GT hardware monitor
    Temperature sensor 0 56°C (132°F) [0x38] (GPU Core)

WDC WD25 00BEVS-22UST hardware monitor
    Temperature sensor 0 41°C (105°F) [0x29] (HDD)

quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Bence bilgisayarda bi sorun olabilir, ben o kadar zorlamıyorum aleti ama o şekilde ikide bir kapanması çıldırtırdı beni kesin iyi dayanıyon diyebilirim..
    1- umarım overclock da değilidr alet
    2- Isınma fazla gibi geldi bana fanlar kirlenmiş olabilir,
    3- Uzun süre oyun oynayan biriysen notebook soğutucu tavsiye ederim, zira önümüz yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 15 Nisan 2008; 22:31:43 >

• Vista service pack türkçe indirilmeye hazır

Windows Vista SP1 32-bit Türkçe (544 MB)
    http://www.microsoft.com/downloads/d...a-09146a0ba746

Windows Vista SP1 64-bit Türkçe (873 MB)
    http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=tr

Windows Vista SP1 DVD ISO (32 bit) (544 MB)

• abi linkler açılmıyor=?

quote:

Orjinalden alıntı: karabacakk

Vista service pack türkçe indirilmeye hazır

• quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

abi linkler açılmıyor=?

quote:

Orjinalden alıntı: karabacakk

Vista service pack türkçe indirilmeye hazır

Vista 32 bit

http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=90&p=&SrcDisplayLang=tr&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=f559842a-9c9b-4579-b64a-09146a0ba746&u=http%3a%2f%2fdownload.microsoft.com%2fdownload%2f2%2f1%2f9%2f219163f5-fae5-4c2b-a607-872ff085f9e2%2fWindows6.0-KB936330-X86-wave1.exe

Vista 64 bit

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=86d267bd-dfcd-47cf-aa76-dc0626dcdf10&DisplayLang=tr
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşlar birşeysormak istiyorum bu kulandım notebook acarken her acılışta dvd raytır dan hırt hırt diye birses geliyor bu normalmi herkezdemi oluyor yoksa servisemi gidim acılıştata hırt hırt nedirbuya normalmi
  • valla bende de oluyo ve tahminimce, lazer ileri geri hareket ederken çıkıyor o ses.. bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum....

quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

arkadaşlar birşeysormak istiyorum bu kulandım notebook acarken her acılışta dvd raytır dan hırt hırt diye birses geliyor bu normalmi herkezdemi oluyor yoksa servisemi gidim acılıştata hırt hırt nedirbuya normalmi
  • demeki tek şikayetci bendeyilim arabanın marşabasargibi hırt hırt hergüzelin bir sorunuvar canım
  • 3d mark 06 puanı söylerseniz sevinirim
    oc yapmadan
  • Cehennemlinin imzasında yazdığı gibi 3955

quote:

Orjinalden alıntı: sekobaba

3d mark 06 puanı söylerseniz sevinirim
    oc yapmadan
  • Mendux Selam dostum... robson memoryi nereden aldın ne kadar ödedin ve nereye taktın 4GB Ram ile robson beraber çalışır mı? 32 bit vista 4GB ram olsa bile 3 GB görüyormuş... bir de ram değiştirme robson takma garantiye zarar vermez mi??? robson takınca bariz bir hız artışı oldu mu? kaç saniyede açılıyor mesela???

vay be baya soru oldu cevabına şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar 5 gündür araştırıyorum ikisinde kaldım :S kafayı yemek üzereyim asus kullananlar asus diyor
    acer kullanan acer
    düzgün bir cevap bulamadım bugün son günüm yarın alacam bir tanesini
    Acer 3DMark06=3299 ekran kartı testlerı bu
    Asus 3DMark06=3763

1 haftadır araştırmalarım sonuç bu şekilde yorumlarsanız sevinirim

asus
    ++artısı
    ekran kartı
    marka olarak

--eksisi
    2 gb ram ve hdmi girişi olması
    ve pil ömrü vee ses kalitesi

acer
    +artısı
    3 ram ve hardiski
    pil ömrü ve hdmi

---acer eksisi
    ekran kartı
    ve ısınması
    marka kalitesi kötü

-ACER 5920G T9300, INTEL T9300 Core 2 Duo 2.5 Ghz, 3 GB RAM 667, 320 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, 512 MB Nvidia 8600GT, Vista
    -Asus M51SN

**Asus'un özellikleri**

İşlemci Cinsi Intel Core 2 Duo mobile processor
    İşlemci Hızı ( MHZ) T9300 2.5 GHZ 800MHZ
    Ön Bellek x
    Bellek (MB) 2048 MB DDR2 (2 X1024 MB) 667 Mhz
    Maksimum Bellek ( MB) 4096-Mb DDR2 667Mhz
    Bellek Slot Sayısı 2
    Sabit Disk ( GB) 250GB
    Ekran Kartı Nvidia Geforce 9500M GS 512 MB
    Ekran Boyu ( Inch) 15.4"
    Ekran Tipi WXGA
    Ekran Çözünürlüğü (DPI) 1280 X 800
    Optik Sürücü 8x Super Multi Dual Yazıcı/LS
    Ses Kartı VAR
    İşletim Sistemi Vista Home Premium Edition Türkçe
    Faks Modem 56K
    Network Kartı 10/100/1000 Base-TX
    Kamera ENTEGRE
    Bluetooth VAR
    I/O Port Tanımsız
    Wireless 802.11a/b/g/N
    Ağırlık (kg) 2.95 kg
    Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 Yıl Servis Merkezinde
    Pil Tipi - Ömrü Li-ion - 2.0 saate kadar
    Web Adresi ASUSTeK Computer Inc.
    Klavye Q Türkçe
    Mouse TOUCH PAD

• Valla naptın kardeş? istediğim sorudan başlayabilirim heralde..
    Robson takınca performansı 1 haftada fark edebiliniyor ancak (sisteme alışması) ama ben biraz hissettim ör:word ,powerpoint gibi bazı sık kullanılan uygulamalar tak diye açılıyor, 1 sn sürmüyor.. ama bi mucize beklememek gerek.. ben bilgisayarı rahatlatsın diye aldım ..3d performansa direkt bir katkısı yok tabi..gittigidiyordan bi eleman yurtdışından getirmiş satıyordu hemen kaptım yani..nereye takılıyor.. arka kapağı açtınmı aşağıda ve yukarda iki miniPCIe slot vardır.. birine N-Draft wireless takılı, biride boş... işte o boş olana taktım sonra cd den sürücüsünü kurdum..
    (garanti meselesine gelince ben konfigürasyonla oynamayı çok severim, (niye laptop?,desktop çok hantal) o yüzden garanti olayı aklıma gelmedi..
    zaten ramlari de değiştiriyorum.. SP1 kurunca 4Gb görür umuyorum (öyle deniyor) yoksa siler 64bit vista kurarım ,zaten 64 bit işletim sistemi kullanmamız lazım .. ne bu 32bit işlemcimi kaldı..800 mhz görmeme olasılığı da kafamı karıştırıyor ama bu işler böyle..robson ile 4 gb ram beraber çalışmaması için bi sebep göremiyorum..
    üf be ..yoruldum gidiyim bi kaave yapıyım kendime

quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

Mendux Selam dostum... robson memoryi nereden aldın ne kadar ödedin ve nereye taktın 4GB Ram ile robson beraber çalışır mı? 32 bit vista 4GB ram olsa bile 3 GB görüyormuş... bir de ram değiştirme robson takma garantiye zarar vermez mi??? robson takınca bariz bir hız artışı oldu mu? kaç saniyede açılıyor mesela???

• quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Valla naptın kardeş? istediğim sorudan başlayabilirim heralde..
    Robson takınca performansı 1 haftada fark edebiliniyor ancak (sisteme alışması) ama ben biraz hissettim ör:word ,powerpoint gibi bazı sık kullanılan uygulamalar tak diye açılıyor, 1 sn sürmüyor.. ama bi mucize beklememek gerek.. ben bilgisayarı rahatlatsın diye aldım ..3d performansa direkt bir katkısı yok tabi..gittigidiyordan bi eleman yurtdışından getirmiş satıyordu hemen kaptım yani..nereye takılıyor.. arka kapağı açtınmı aşağıda ve yukarda iki miniPCIe slot vardır.. birine N-Draft wireless takılı, biride boş... işte o boş olana taktım sonra cd den sürücüsünü kurdum..
    (garanti meselesine gelince ben konfigürasyonla oynamayı çok severim, (niye laptop?,desktop çok hantal) o yüzden garanti olayı aklıma gelmedi..
    zaten ramlari de değiştiriyorum.. SP1 kurunca 4Gb görür umuyorum (öyle deniyor) yoksa siler 64bit vista kurarım ,zaten 64 bit işletim sistemi kullanmamız lazım .. ne bu 32bit işlemcimi kaldı..800 mhz görmeme olasılığı da kafamı karıştırıyor ama bu işler böyle..robson ile 4 gb ram beraber çalışmaması için bi sebep göremiyorum..
    üf be ..yoruldum gidiyim bi kaave yapıyım kendime

quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

Mendux Selam dostum... robson memoryi nereden aldın ne kadar ödedin ve nereye taktın 4GB Ram ile robson beraber çalışır mı? 32 bit vista 4GB ram olsa bile 3 GB görüyormuş... bir de ram değiştirme robson takma garantiye zarar vermez mi??? robson takınca bariz bir hız artışı oldu mu? kaç saniyede açılıyor mesela???

vista sp1 yükleyince sadece 4gb görüyor.. yinede 3gb kullanıyor..sadece makyaj

• 3 D mark sonuçlarım ekran kartı driver ı güncelemeden önce ve sonrası ...

• Acer'cılara müjde!

Bugün Bimeks te bütün Acer laptop lar % 30 indirimli!

1 aydır laptop ta kampanya beklerken,ben aldıktan 5 gün sonra böyle bir kampanya olması benim ne kadar şanslı olduğumu gösteriyor.

Bu arada ben Acer mı Asus mu derken Asus u tercih ettim.Ama bu kampanyayı yakalasaydım, Acer alabilirdim.Çünkü fiyatı gerçekten avantajlı.Tabi aradığım model stokta olur muydu bilmem.
  • mendux cewapların için teşekkür ederim yordum seni kusura bakma :) çalışmalarınla bizlere ışık tutuyorsun...
  • walla montayeri, mendux a bu kadar yüklenme yahu :) adamı yoruyorsun, bi ara kahve ısmarla bari teşekkür niyetine :D
    bu arada bugün intel turbo memory i vatan bilg. a sordum.. adamların haberi bile yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 20 Nisan 2008; 23:43:37 >
  • sadece 4 üründeydi o kampanya.bende tüm acer notebooklarda diyince sabah 10 ankamall da ki bimeks e gittim elim boş arkama baka baka geldim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.