Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam xp yi silerek vistayı geri yükledim. Alet ondan sonra s-pdif den recevier vasıtası ile 5.1 dolby digital ses vermeye başladı. Biliyorsunuz xp yüklü iken dolby digitali iki kanal veriyordu. Ancak dts desteği yok dts dosyalarıda dolby digital olarak görüyor bilgilerinize.

Not; Vistanın service pack 1 ide çıkmış. kurduktan sonra sorun çıkaran programlarımda ( Bs player , gom player vs.vs ) Çalışmaya başladı.
  • mendux dostum denetim masasında donanım ve sesin en altında.. klasik görünümde ise en başta yer alıyor..

bora sorunu halletmene sevindim.. ben de uzun zaman xp kullandım ve 1,5 aydır vista kullanıyorum hoşuma gitti. xp ye geçmeyi düşünmüyorum.. tabii vistada program stoğumun bazılarını kullanamadım ama olsun.. :)
  • Arkadaşlar bios güncelleme yapayım dedim 3811 ver. ama hata verdi ne yapsam ki?? Yöneticiyim ama laptopta neden hata verdi anlam veremedim..

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB
  • sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeyi denedinizmi
  • ewwet şimdi denedim ve oldu.. o seçeneği hiç farketmemiştim.. sağol dostumm..
  • ya ben bişi soracam,
    bios update etmek için tıkladım swinflsh.exe ye, bu pencere açıldı.
    specify backup file for existing BIOS da BIOS.BAK yazıyor ama
    specift new BIOS da hiç birşey yazmıyor bende.. ondan flash bios tuşuna da basmadım...
    o konuma ne yazmam lazım??

quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

Arkadaşlar bios güncelleme yapayım dedim 3811 ver. ama hata verdi ne yapsam ki?? Yöneticiyim ama laptopta neden hata verdi anlam veremedim..

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB

• bugün vatan bilg. indiriminden aldım...arkadaşlar ekran kartının driverını falan yükseltme yazmışsınız o nasıl yapılıyo
  • cehennemli kardeş o kısma gözat seçeneğinden 3811 dosyasının içindeki zd13811.WPH ı seçiyorsun resimde benim kaydettiğim yer vardı.. sen kendi bilgisayarında nereye koyduysan orayı seç.. bir de swinflash.exe yi sağ tıklayıp yönetici olarak aç.. kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sovalye_

bugün vatan bilg. indiriminden aldım...arkadaşlar ekran kartının driverını falan yükseltme yazmışsınız o nasıl yapılıyo

http://downloads.guru3d.com/Videocards---NVIDIA-ForceWare-Vista_c32.html

arkadaşım ben buradan takip ediyorum.. forceware olarak geçiyor.. yalnız yenisini yüklemek için eskisini kaldırman gerekiyor.. tavsiyem eskisinin setup ını silme bazen yenisi eskisi kadar iii olmuyor.. ben şu anda 174.31 kullanıyorum 174.93 yükleyeceğim bakalım nasıl olacak..

• Merhaba arkadaşlar
    Bugün itibariyle vatanın indiriminden yararlanarak ben de aranıza katıldım.
    Sormak istediğim bir şey vardı; backup dvdsini yazdırırken cok acaip sesler geldi, 2. dvd de kontrol ederken onaylamadı ve yeni bir dvdye tekrar yazdı.
    Ayrıca backup dvdsi yazma işlemi yaklaşık 2 saat sürdü.
    Sizce bu normal midir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • 174.31 arkadaşlar bu sürümü yüklerken bazı arkadaşlar kafa karıştırıyor nasılmı yok eski sürümü kaldır yok inf dosyasını kopyala felan filan yok böyle bişey kardeşim benim yaptım 174.31 bunun 32bit vista ve versiyonu indir dosyayı ac icindeki setup dosyasını tıkla bukadar basit hayırlı olsun 174.31 yeni sürüm hayırlı olsun 3Dark06 sıkorum 3944 yani herkezin dogrusu kendine benden söylemesi ben buşekilde yaptım onu yap şunuyap yok setup tıklayeter

• quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

quote:

Orjinalden alıntı: sovalye_

bugün vatan bilg. indiriminden aldım...arkadaşlar ekran kartının driverını falan yükseltme yazmışsınız o nasıl yapılıyo

http://downloads.guru3d.com/Videocards---NVIDIA-ForceWare-Vista_c32.html

arkadaşım ben buradan takip ediyorum.. forceware olarak geçiyor.. yalnız yenisini yüklemek için eskisini kaldırman gerekiyor.. tavsiyem eskisinin setup ını silme bazen yenisi eskisi kadar iii olmuyor.. ben şu anda 174.31 kullanıyorum 174.93 yükleyeceğim bakalım nasıl olacak..

sen 174.93 den memnun olursan buraya yaz bende ona göre yüklim kardeş...

• gerçekten çok iyi bilgisar ama fanı devamlı çalışıyo.9424 vardı bundan önce o bile çok zorlanınca fanını çalıştırıyodu.bu fanın devamlı çalışması sizde de var mı
  • güzel bir cihaza benziyo.
  • same as all
  • o zaman fiyat harbi güzel tanks.
  • Chemako arkadaş hayırlı olsun kaç paraya aldın.Benim cihazı bu gün garantiden degiştiriyorlar proplemli çıktı .Arkadaşlar 3D Testi kaç saat sürüyor ve bu test için bilgi verebilirmisiniz?
  • world'e 5 taksit 1880'e aldım.

Benim soruma cevap veren olmamıs sanırım,dvd ile ile ilgili sorun yasayan yok herhalde.

Benimki okurken cok ses çıkartıyor ve yavaş okuyor.

bu arada modeli TSST corp CDDVDW TS-632H
    CD'den 650 mblik veriyi harddiske 7:40 dakikada yazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chemako -- 25 Nisan 2008; 14:01:54 >
  • arkadaşlar merak ettiğim çoğu konuya cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim gerçekten şimdi size deneyimlerinize dayanarak 3 şey sormak istiyorum.

1.si şuanda en ucuz satın alınabilecek ve güvenilebilecek(tabiki) yer neresi ?(internet alışveriş için)

2.si 250 gb hd si olan ile 320 gb arasında olan bi fark gözüme çarptı yada ben öyle anladım 250 gb de tv out war 320 gbde tv out yok sitelerdeki bilgilere göre öyle geldi bana bu konuda alan arkadaşlar yorum yaparlarsa ve beni bilgilendirirlerse çok sevinirim.

3.sü ise multi layer ile double layer dvd rw arasında bir fark warmıdır? warsa nedir?

şimdiden teşekkür ederim iyi günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkukaraman -- 25 Nisan 2008; 12:51:43 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.