Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İŞLEMCİ: Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz 6 MB 800MHz

HDD: 250 GB

RAM: 3 GB DDR-2 667 Mhz

EKRAN: 15.4 WXGA High-Brightness CristalBrite (220 nit), 1280 x 800 8ms

EKRAN KARTI: Nvidia GeForce 8600M GT DirectX 10 512 MB Paylaşımsız 1280 MB TurboCache

CD-R / DVD / CD-RW: DVD Double Layer DVD+RW

Modem : V92 Modem

Ethernet: Gigabit Ethernet LAN + Intel Wireless 4965AGN 802,11a/b/g/Draft-N

Port çıkışları: 4 x USB 2.0 ports, 1x IEEE 1394 port, 1 x TV Out (S-Video), ExpressCard™/54 slot, HDMI

İşletim sistemi: Windows Vista Home Premium TR

Ağırlık: 3 kg

Pil Ömrü: 8 Hücre - 3 saat

Bluetooth: Var

Kart Okuyucu: 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)

Web Cam: Acer Crystal Eye webcam

Tv Kartı: -

Garanti: 2 Yıl

FİYAT: 1399$+KDV

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XmysticX -- 19 Temmuz 2008; 22:01:49 >

• çok iyi özelliklerde bir model izmirde 2050$ a buldum. T7700 alacaktım ama hiç bir yerde yok. bu modeli almayı düşünüyorum şu an. bir kaç gün içinde kararımı vereceğim..
  • Evet çok makul bence de.
  • Arkadaşlar,
    Dell XPS 1530 da yaşadığım elektrik sorunu yüzünden iade etmeyi düşünüyürum..
    yaklaşık fiyatı aynı olan Aspire 5920g-933G25Mn modeli almak konusunda fikri olan var mı?
  • özellikler bomba da bu ekran kartı ne ya
  • 2.400 YTL. Çok para cidden , evet çok iyi makine ama çok para. Bir kere yaptım bi daha yapmam o işi ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

2.400 YTL. Çok para cidden , evet çok iyi makine ama çok para. Bir kere yaptım bi daha yapmam o işi ;)

Az paraya da iyi özellikli makinayı vermiyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar paraya bi masaustu alrım ki off sorma 3-4 sene krallar gibi gider 7 sene de ömr bicerm min:D
  • kardeşim masaüstü ve notebook tercih meselesi. evet o paraya bin kat daha iyi bir masaüstü alırsın ama gittiğin her yere götüremezsin bilg.nı. sadece evde kullanabilirsin. bu da bi gerçek. evet 2400 ytl çok para amaaaa..... ama alette sağlam makina doğrusu, 2400 ytl ye değer bence. ben artık gün sayıyorum para gelsinde alayım diye.... 7 mart bilemedin 8 mart günü ilk izlenimlerimi buradan yazarım
  • 2061 ytl ye kadar düştü. nette güzel araştırın derim ben arkadaşlar. bende almayı düşünüyorum. hiç boşuna masaüstü-laptop tartışmalarına girmeyin. platformlar ayrı birkere. bu paraya tooplanacak masaüstü güzel olur bencede ama laptopun tadı başka bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saxi_saxi

2061 ytl ye kadar düştü. nette güzel araştırın derim ben arkadaşlar. bende almayı düşünüyorum. hiç boşuna masaüstü-laptop tartışmalarına girmeyin. platformlar ayrı birkere. bu paraya tooplanacak masaüstü güzel olur bencede ama laptopun tadı başka bence.

2061 ytl ye nerde acaba link verirseniz sevinirim :S
  • Fiyatı, özelliklerine göre çok çok iyi ancak ben olsam asus M50 tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 19 Şubat 2008; 19:04:29 >
  • valla ben hala bunla asus m51 arasında kararsızım ama ekran kartı ve tasarımın dan dolayı asus u tercih edeceğim galiba... 8 cell e elveda diyerekten
  • bencede bu işlemcili olan asus m 50 yada m51 i tercıh edın derım ekran kartı daha ii gozukuyo en azından!bıde acele etmemekde lazım bu yeni donanımlar için.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: saxi_saxi

2061 ytl ye kadar düştü. nette güzel araştırın derim ben arkadaşlar. bende almayı düşünüyorum. hiç boşuna masaüstü-laptop tartışmalarına girmeyin. platformlar ayrı birkere. bu paraya tooplanacak masaüstü güzel olur bencede ama laptopun tadı başka bence.

saxi nerede olduğunu söyleyip bizi bilgilendirirsen iyi olur, tşk.ler
  • ARKADAŞLAR BEN BU ÜRÜNÜ ALAN FORUMDAKİ İLKLERDEN BİRİSİYİM
    BU BİLGİSAYAR HAKKINDAKİ SORULARINIZA CEVAP VEREBİLİRİM.

GERÇEKTEN MANYAK ÜSTÜ BİR MAKİNA 3 GB RAM VE 2,5 GHZ C2 DUO FAZLASIYLA UÇURMAYA YETİYOR ZATEN.

KAMERA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ İSE ÇOK NET AYNAYA BAKIYORMUŞSUNUZ GİBİ AYNEN YALNIZ GECE VE FOTOĞRAF ÇEKİMLERİNDE İSE ÇÖZÜNÜRLÜK DAHA DÜŞÜK GÖRÜNÜYOR ...

SUBWOOFER DAHİ OLMASI ÇOK İLGİNÇ GELDİ BANA.TAMAM GERÇEK SES SİSTEMİ KADAR OLMUYOR ANCAK, ÖZELLİKLEDE YÖN TUŞLARININ ALT TARAFINA GELECEK ŞEKİLDE YERLEŞTİRİLMESİ YARIŞ OYUNLARINDA HİSSEDİLİR ŞEKİLDE EĞLENCELİ HALE GELMESİNİ SAĞLIYOR...

SONUÇ OLARAK İSE BU MODELİ ANLATMAYA VE YA BUNUN İÇİN SORU SORMAYA GEREK YOK ... EĞER ALMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ 5 DEK BİLE DÜŞÜNMEDEN ALIN DERİM ASLA VE ASLA PİŞMAN OLMAZSINIZ...

BEN NOVA BİLGİSAYARDAN ALDIM YANLIZ GÖNDERDİKLERİ EKRAN KARTININ BENİM MODELE UYMAYACAĞINI SÖYLEDİLER BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRM...

• alan arkadaşlar 3d mark skorlarını , vista puanını falan yazabilirlerse sevinirim. tam bu modelde karar vermiş, ayın 7si olsun diye gün sayıyorken ASUS M50 ve ASUS M51 görmem ile bu düşüncem sarsıldı.......
    şimdi, ASUS M51 mi yoksa ACER 5920G T9300 mü derseniz kesinlikle ACER....
    ama ASUS M50 mi ACER 5920G T9300 mü derseniz, sanırım ASUS, ama çok pahalı ve 5400 rpm lik harddisk içeren modeli yokmuş.şimdi arada kaldım
    ASUS M50 mi ACER 5920G T9300 mü?? son güne kadar araştırmaya tam gaz devam
  • pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var

Lenovo Notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-kat35.html

Dell Notebook

http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html

Toshiba Notebook

http://www.pcdepo.com/toshiba-notebook-kat31.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 6:29:52 >

• Arkadaşlar 2 gündür kullanıyorum fakat performansı şu ana kadar mükemmel. Görüntüsü çok şık, gören bir daha bakıyor :) Vista puanını ekliyorum, fırsat bulunca diğer puanlarınıda eklerim.

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.