Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus marka da çok güvenilri olduğunu düşünmyorum ama HDMI çıkışı olsaydı ben de asus tercih edebilirdim.. En güvenilir markalar : Sony ve Toshiba (belki bir de Dell) dır.. güvenilir derken her laptop'un sorunlu çıkma ihtimali vardır..bu oran bu firmalarda daha düşük ..olay o.. ama benim için yüksek konfigürasyon önemlidir diyen riske de girecek abi ya da parayı basıp hem konf hem de marka alacak..

Bir de bu DDR2 ,DDR3 olayına değinmk istiyorum .. benchmarklarda ben DDR3 olarak gördüm ..
    fabrika değerleni okuyum:(overclock yapılabilir)
    Core fre: 475mhz
    Mem fre: 400mhz

DDR3 olan Dell 1520 8600GT ekran kartının da (üstelik 256mb) aynı fabrika ayarları olduğunu belirteyim..

quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

arkadaşlar bn de bu makinayı almayı düşünüyorum . gerçi aklım biraz da asus m51 de. siz memnunmusunuz. bilgisayarlarınızdan. arkadaşlarımdan acer kullan hiç yok ama nedense herkese acer dediğimde uzak dur diolar. acerlarda çok mu sorun oluyor. bni düşündüren kısmı bu

ayrıca bir şey daha sormak istiyorum bu cihazda intel turbo memory var mı?? varsa da ne işe yarar. yoksa olmaması büyük bi dezavantaj mı?

• peki intel turbo memory var mı?? yanılmıyorsam t7700 lülerde yada t7500 lülerde varmış
  • yani DELL de GDDR3 var diyorsun ve bu resim DELL in.. doğru anladım umarım. ACER'da GDDR2 var sadece. teşekkürler...
    peki bu wireless olayı hakkında son nokta koyabilecek olan var mı??
    hangi model wireless kartı var ACER AS5920G 933G25MN de?
    ikinci sorum ise anten çıkışı bu modelde kesin olarak var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Bir de bu DDR2 ,DDR3 olayına değinmk istiyorum .. benchmarklarda ben DDR3 olarak gördüm ..

DDR3 olan Dell 1520 8600GT ekran kartının da (üstelik 256mb) aynı fabrika ayarları olduğunu belirteyim..

• Sanırım anlatamadım,
    PCWizard2008 Benchmarkta yüklediğim resim Aspire 933G25Mn a yani benim laptop a aittir..Yani GDDR3 ramli 512MB Nvidia 8600GT ekran kartı var..
    Dell i örnek vermek için söyledim ..yani fabrika saat hızları aynı dedim..
    wireless ta son nokta 4965agn dir ,ben yanılmışım..tekrar baktım
    Anten çıkışı ya yok ya ben bilmiyorum..
    İntel turbomemory olayından da pek bilgim yok bilen arkadaşlar cevaplarsa ben de faydalanacağım..

quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

yani DELL de GDDR3 var diyorsun ve bu resim DELL in.. doğru anladım umarım. ACER'da GDDR2 var sadece. teşekkürler...
    peki bu wireless olayı hakkında son nokta koyabilecek olan var mı??
    hangi model wireless kartı var ACER AS5920G 933G25MN de?
    ikinci sorum ise anten çıkışı bu modelde kesin olarak var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: mendux

• Ayrıca bugün yaptığım overclock test sonuçları..
    Core :500 Mhz yaptım
    Mem: 450 Mhz yaptım

Sonuç : 3DMark06 skoru 4193

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB
  • teşekkürler mendux kardeş..
    bu arada acer ın siesine baktım, şu yazıyor;
    1 x TV-tuner anten giriş yuvası (sadece TV Tuner bulunan modellerde!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 6 Mart 2008; 0:37:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

acer.com adresindeki kullanma kılavuzunda sağ tarafta tv anten girişi olan modellerden bahsediyor bu modelde olmadığına göre demekki yurtdışında dahili tv kartlı 5920 ler var iii olurdu olsaydı.. zaten kılavuzdaki resimde klavyenin solundaki tuşların en altında tv tuşu yer alıyor..

kılavuzu upload ettim aşağıdaki linkten alabilirsiniz.. genel olarak fikir sahibi olabilirsiniz.. bence kılavuz ürün alınmadan önce okunmalıdır.. maalesef ingilizce..

http://r....share.com/files/96562986/AS_5920_Chapala_Eng_OLM.pdf.html

cehennemli ben bunu belirtmiştim. bu modelde yokmuş maalesef...bu arada Mendux un acer ı 8600M GT GDDR3 ben de zaten bu nedenle bu modele yakınlık duyuyorum M51 in ekran kartından iii diye..

• Bu laptop ddr2 800 ram destekliyor mu bilen var mı? Bir de anakart bütün 5920 ed aynı mı bu modele farklı anakart mı takmışlar?
  • Arkadaşlar inanamayacaksınız ama VATAN dan bugün bonus kartla 1800 YTL ye aldım üstelik 5 taksitle

KAMPANYA SADECE BUGÜNLÜKMÜŞ

• vay vay vaay
  • Merhabalar,

Kullanan arkadaşlar ortalama işlemlerde ve oyun vb. daha aktif işlemlerle ilgili ısınma bilgilerini paylaşırlarsa çok iyi olur. Yüzey ısınması, fanın çalışma aralıkları rahatsız edici seviyede mi? Acer 5920 serisine yöneltilen en önemli eleştirilerden biri bu yönde. Donanım özellikleri ve F/P oranı çok iyi olan bu modelde bu sorunlar aşılabilmiştir umarım.

Teşekkürler.
  • Ürünü şu anda yükleme amacıyla VATAN da bıraktım akşam alacağım.. Sabahtan beri açık olan teşhir ürününün kasasında ve touchpad de ısıdan eser yoktu.. vista ve bir sürü acer prog yüklü olmasına rağmen açılması 1 dk bulmadı.. aleti alınca yazarım izlenimlerimi. bu arada tv kartı yok bu modelde. 1800 ytl ye alın derim başka birşey demem yani..
  • 3-4 sıra yukarda yaptığım 3Dmark06 sonuçlarına bi göz at derim..
    fan bence rahatsız etmiyor..ama ısınma oluyor ..overclock için ek soğutma gerekiyor ..ama o/c yapmayacaksanız herşey yolunda..

quote:

Orjinalden alıntı: cogitatio

Merhabalar,

Kullanan arkadaşlar ortalama işlemlerde ve oyun vb. daha aktif işlemlerle ilgili ısınma bilgilerini paylaşırlarsa çok iyi olur. Yüzey ısınması, fanın çalışma aralıkları rahatsız edici seviyede mi? Acer 5920 serisine yöneltilen en önemli eleştirilerden biri bu yönde. Donanım özellikleri ve F/P oranı çok iyi olan bu modelde bu sorunlar aşılabilmiştir umarım.

Teşekkürler.
  • quote:

3-4 sıra yukarda yaptığım 3Dmark06 sonuçlarına bi göz at derim..
    fan bence rahatsız etmiyor..ama ısınma oluyor ..overclock için ek soğutma gerekiyor ..ama o/c yapmayacaksanız herşey yolunda..

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

quote:

Ürünü şu anda yükleme amacıyla VATAN da bıraktım akşam alacağım.. Sabahtan beri açık olan teşhir ürününün kasasında ve touchpad de ısıdan eser yoktu.. vista ve bir sürü acer prog yüklü olmasına rağmen açılması 1 dk bulmadı.. aleti alınca yazarım izlenimlerimi. bu arada tv kartı yok bu modelde. 1800 ytl ye alın derim başka birşey demem yani..

Hayırlı olsun, güle güle kullanın... İzlenimlerinizi bekliyoruz.

• Arkadaşlar bende bugün vatandan 1768 ytl ye 5 taksitle aldım.Ben Ankaradayım. Antalya'daki arkadaşım Görkem benim için ayırtmış ve son bitaneyi ben aldım. Sizin bu makina hakkındaki yorumlarınızda almakla nekadar doğru iş yaptığımı gösterdi bana. Umarım bi problem çıkarmaz.
    Görkem kanka çok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bu ekran kartı..

• Bunlar recovery DVD yazımı da dahil 7 saatlik kullanım sonundaki sıcaklık değerleri..

• Bu anakart özellikleri...

• köprüler..

• Aletten ses gelmiyor? Sorun ne olabilir? Sesayarları nerelerden yapılıyor bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.