Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben de sonunda aldım Acer'ı.Katılıyorum benim de ilk izlenimlerim mükemmel.İnşallah sorunsuz devam eder.Yanlız tek canımı sıkan bu Acer'ın abuk subuk programları.Açılışta bilgisayarı çok yavaşlatıyolar ve de çok anlaşılmaz bi arayüzleri var(bazılarının).Mesela Orion adlı programın tam olarak neye yaradığını anlayamadım.Kullanan arkadaşlar varsa,bahsedebilirler mi?Şu an için başka bi problemim yok.Güncelleştirmeleri yaptım,Crysisi yükledim,oynadım,kablosuz ağlara bağlandım,bluetoothu kullandım,yani bütün özelliklerini denedim herhangi bi sorun çıkmadı,tıkır tıkır işliyor.Tavsiye ederim bu notebooku herkese.Asus M51 almayı planlamıştım tam 15 gün boyunca ama evdeki hesap çarşıya uymadı;Vatan'a gelmediği için alamadım onu.Ama dediğim gibi bundan da pişman değilim.Neyse sorusu olanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım(fazla anlamam bilgisayardan ama...)

• quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

Ya arkadaşlar bunun ekran kartıyla Asus M51'inki arasında ne kadar fark var,hangisi daha iyi bilgisi olanlar varsa paylaşabilirler mi?

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    26 ve 28. sıralara bakarsan eğer iki ekran kartları arasındaki farkı detaylıca görebilirsin

Hmm teşekkür ederim,9500 daha iyi biraz.

• 9500 860m gt den ahım şahım da farklı değil. bu farka bakarakta bu notebook tan vazgeçmek mantıksız olur. diğer özelliklere bakarsak yine acer üstün. asus un tek artısı marka oluşu bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkaymak

9500 860m gt den ahım şahım da farklı değil. bu farka bakarakta bu notebook tan vazgeçmek mantıksız olur. diğer özelliklere bakarsak yine acer üstün. asus un tek artısı marka oluşu bence.

Katılıyorum ama Asus da hakkını veriyo bence.Arkadaş aldı yeni F3SV ekran temizleme bezinden tut,mousea,taşıma çantasına,recovery disklerine,yazılım Cdlerine kadar herşey çıktı.Acer biraz tam takır kuru bakır ama bence Acer kasa olarak Asus'tan biraz daha kaliteli.
  • Merak ettiğim bi konu var;
    Bu 3 gb Ram kaç mhz hızda çalışıyor??
    PC wizard benchmark yaptım : 333 Mhz çıktı.. dual channel deilmi yoksa 2 ile mi çarpacaz
  • bence fiyat farkına ve özelliklere bakarsak bu küçük detayların okadar da önemli değildir sanırım. sanki acerın ortakçısıymışız gibi olacak ama özellikleri çok üstün. ayrıca "novabilgisayar" da 1525 dolara kadar düşmüş

Curimo bizim anlattıklarımız sadece yorumdan ibaret. kullanan sensin. kıyaslamayı ve yorumları sen yap. crysisi hangi ayarlarda oynadın? takılma oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaymak -- 27 Şubat 2008; 23:45:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkaymak

bence fiyat farkına ve özelliklere bakarsak bu küçük detayların okadar da önemli değildir sanırım. sanki acerın ortakçısıymışız gibi olacak ama özellikleri çok üstün. ayrıca "novabilgisayar" da 1525 dolara kadar düşmüş

Curimo bizim anlattıklarımız sadece yorumdan ibaret. kullanan sensin. kıyaslamayı ve yorumları sen yap. crysisi hangi ayarlarda oynadın? takılma oluyor mu?

Crysisi medium ayarlarda hiç takılmadan oynuyorum;ancak medium ayarı ben seçtim.Ayarları kendin seç dediğimde hepsini high yaptı ama takılmalar oluyodu.Ben de direk medium yaptım daha ara ayarlarda oluyodur,denemedim.En iyi performansı elde ettiğim en yüksek görüntü ayarlarını yapınca söylerim size.Şimdilik çok iyi,bana medium da yetiyo.Asus konusunda haklı olabilirsiniz;ben de Asus'u tercih ederdim,bunu biraz zorunluluktan aldım ama şu an hiç de öyle düşünmüyorum gayet memnunum.Asus'un o F3 serisi notebooklarında kasa kararması olayı vardı hepimiz duymuşuzudur(bilek konulan yer terden renk atıyordu).Demek istediğim Asus da öyle pek aham şaham bi marka değil,adı anakartlarıyla duyulmuş bi marka;laptopda da aynı standardı yakalıycak diye bi şart yok bence ki örnekten de anlaşılıyo.Ama bu notebooklar biraz da şans işi;benim şansım yaver gitti ki hiç bi sorun yaşamadım,inşallah da yaşamam.Bu forumda 100 kişinin öve öve bitiremediği bi laptobun 10 kişi tarafından yerden yere vurulduğunu da okudum.Bence bu açılardan Asus'la Acer aşağı yukarı aynı şey diyebilirim,tercih alanındır...

• 64-Bit vista ya da Xp yükleyen, deneyen ya da düşünen var mı?
  • BUGÜN SİPARİŞİ VERDİM UMARIM EN KISA SÜREDE ELİMDE OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Merak ettiğim bi konu var;
    Bu 3 gb Ram kaç mhz hızda çalışıyor??
    PC wizard benchmark yaptım : 333 Mhz çıktı.. dual channel deilmi yoksa 2 ile mi çarpacaz

2 ile çarpacaksın. Yani 667 mhz de çalışıyor. Dual çalışıp çalışmadığı veya buna benzer ifadeleri en rahat öğreneceğin program "cpuz" programı. Hem küçük hem de ücretsiz
  • Toshiba A200-23U , Asus M51 ve Acer 5920G T9300 arasında kaldım.. daha önce hp dv6189eu kullandım kötü bir tecrübe oldu.. sanırım acer alacağım.. diğerleri toshibaya göre çok güçlü.. acer da asusa göre daha şık.. ama parmak izi yok sanırım.. kumandası var mı peki.. bir de acer ın servis kalitesi nasıl tamir başarısı ve süreleri müşteri ilşkileri??? hp sınıfta kalmıştı..
  • quote:

64-Bit vista ya da Xp yükleyen, deneyen ya da düşünen var mı?

Mendux arkadaşım vista performans değerlerini(puan) yazar mısın?Ekran kartına kaç puan veriyor onu merak ediyorum?
  • acer.com adresinden 5920 Serisi kullanıcı kılavuzunu okudum..Ancak genel bir kılavuz olduğundan şu an elinde Acer Aspire 5920G 933G25Mn olan arkadaşlardan ricam aşağıdaki konularda bana yardımcı olmaları... Hayırlı olsun güle güle kullanın... Allah servise düşürmesin..

1- Bilgisayarda vistanın hangi sürümü yüklü?
    2- İntel wireless 4965AGN 802,11a/b/g/Draft-N mi var pcdepo da 3945ABG 802.11a/b/g yazıyor da?
    3- Bataryası 71 W 4800 mAh Li-ion battery pack (8-cell) mi bazı sitelerde 3,5 saat gittiği yazıyor bu doğru mu?
    4- sağ tarafta usb girişinin yanında anten girişi var mı?
    5- Ses özelleikleri çok övülmüş gerçekten müthiş mi?
    6- Kutu içiriğinde neler var?
    7- Kampanya uygulayan alışveriş yerleri var mı? (hediye, indirim vb.)
    8- Fanlardan ve HDD den rahatsız edici bir ses geliyor mu?
    9- Isınma problemi var mı?

Forumun amacı bilgi paylaşımıdır... Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

• Arkadaşlar, bu Acer 5920G T9300 modelinin en büyük eksilerinden biri de Toshiba ya da Asus' ta bulunan ekstradan;

1) Kendilerinin hazırlamış olduğu Recovery ve Driver DVD' lerinin Olmayışı
    2) Parmak İzi Okuyucusunun Olmaması
    3) Yanında Taşıma Çantası + Mouse Gibi Hediyelerinin Olmayışı
    4) Uzaktan Kumandaya Her Ne Hikmetse Sıcak Bakmaması
    Ha Bir de Elin Dell' isi 8600M GT ye DDR3 taktırmışken Acer' ın hala DDR2 de ısrar etmesi.

Artısı olarak bana göre bi HDMI ve performansı ile diğer Notebooklara göre fiyatındaki ucuzluğu

Yahu tamam Alienware, Sager, Gateway, Rock gibi markalar Türkiye'de yok diye milet 8800M GTX' e pahalılığından sıcak bakamıyor. Ama bu kadar da alışılmışlık olmaz ki be kardeşim. Al bak Toshiba'sı, Dell'i ne güzel 8600M GT ekran kartını DDR3 ile şenlendiriyor, olmadı SLI yaparak performansını katlıyor. Gel gör ki Acer hala Asus ile oynaşta...

Bana sorarsanız Asus M51'i değil de çıkacak olan M50'yi kıyaslayın kıyaslayacaksanız Acer'la. Ama şunu da kıyaslayın; Acer, Türkiye'de dün neydi bugün nerelere geldi. Bence bu ucuzluğu ile (tabi bu da tartışılabilir) orta gelirli şahıslara Notebook'u sevdiren zımbırtıların başında geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustala -- 2 Mart 2008; 13:17:41 >

• Vista puanı 4.8 ama bunun çok önemi olduğunu sanmıyorum.. 3dMark06 yaptım overclocksuz 3885 gibi bir değer elde ettim .. nTune edinip overclock la deneyeceğim..ama daha yüksek bir değer beklerdim penryn işlemci olduğu için

quote:

Orjinalden alıntı: Sygncn

Mendux arkadaşım vista performans değerlerini(puan) yazar mısın?Ekran kartına kaç puan veriyor onu merak ediyorum?
  • quote:

Vista puanı 4.8 ama bunun çok önemi olduğunu sanmıyorum.. 3dMark06 yaptım overclocksuz 3885 gibi bir değer elde ettim .. nTune edinip overclock la deneyeceğim..ama daha yüksek bir değer beklerdim penryn işlemci olduğu için

quote:

Orjinalden alıntı: Sygncn

Peki ekran kartının performansından memnun musun?Bu makineyi almak istiyorum mendux eksi olarak ne yazabilirsin bu pc hakkında??
  • quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

acer.com adresinden 5920 Serisi kullanıcı kılavuzunu okudum..Ancak genel bir kılavuz olduğundan şu an elinde Acer Aspire 5920G 933G25Mn olan arkadaşlardan ricam aşağıdaki konularda bana yardımcı olmaları... Hayırlı olsun güle güle kullanın... Allah servise düşürmesin..

2- İntel wireless 4965AGN 802,11a/b/g/Draft-N mi var pcdepo da 3945ABG 802.11a/b/g yazıyor da?
    3- Bataryası 71 W 4800 mAh Li-ion battery pack (8-cell) mi bazı sitelerde 3,5 saat gittiği yazıyor bu doğru mu?

kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum lütfenn...

• Ekran kartı GDDR3 kullanılmış olarak gördüm , neden DDR2 olduğunu yazdın?

quote:

Orjinalden alıntı: mustala

Arkadaşlar, bu Acer 5920G T9300 modelinin en büyük eksilerinden biri de Toshiba ya da Asus' ta bulunan ekstradan;

1) Kendilerinin hazırlamış olduğu Recovery ve Driver DVD' lerinin Olmayışı
    2) Parmak İzi Okuyucusunun Olmaması
    3) Yanında Taşıma Çantası + Mouse Gibi Hediyelerinin Olmayışı
    4) Uzaktan Kumandaya Her Ne Hikmetse Sıcak Bakmaması
    Ha Bir de Elin Dell' isi 8600M GT ye DDR3 taktırmışken Acer' ın hala DDR2 de ısrar etmesi.

Artısı olarak bana göre bi HDMI ve performansı ile diğer Notebooklara göre fiyatındaki ucuzluğu

Yahu tamam Alienware, Sager, Gateway, Rock gibi markalar Türkiye'de yok diye milet 8800M GTX' e pahalılığından sıcak bakamıyor. Ama bu kadar da alışılmışlık olmaz ki be kardeşim. Al bak Toshiba'sı, Dell'i ne güzel 8600M GT ekran kartını DDR3 ile şenlendiriyor, olmadı SLI yaparak performansını katlıyor. Gel gör ki Acer hala Asus ile oynaşta...

Bana sorarsanız Asus M51'i değil de çıkacak olan M50'yi kıyaslayın kıyaslayacaksanız Acer'la. Ama şunu da kıyaslayın; Acer, Türkiye'de dün neydi bugün nerelere geldi. Bence bu ucuzluğu ile (tabi bu da tartışılabilir) orta gelirli şahıslara Notebook'u sevdiren zımbırtıların başında geliyor.

[simage][/simage]

• dostum işte siz kullanıcılardan bu bilgileri bekliyoruz sağolasın hadi devam lütfennn
  • 1-Vista 32 bit home premium
    2-3945ABG 802.11a/b/g
    3- Li-ion battery pack (8-cell)
    4- ne anteni anlamadım. ama laptop kilit deliği var
    5-Ses fena deil.. Dolby Home theater ,virtual surround özellikleri var.. 5+1 ses sistemi bağlanabiliyor mu onu ben de merak ediyorum.
    6-kutudan sadece bilgisayar+adaptör+kullanım klavuzu var .. zaten yeter
    7-?
    8-9 Alet çok sessiz ..hdd de sessiz yalnız ısınma konusunda şüpheliyim ... rölantide core temperature 33 C nin altına düşmüyor.. Ha bu normalmi bilmiyorum ama 1520 Dell olan bi arkadaşım 23 C ölçmüş..

quote:

quote:

acer.com adresinden 5920 Serisi kullanıcı kılavuzunu okudum..Ancak genel bir kılavuz olduğundan şu an elinde Acer Aspire 5920G 933G25Mn olan arkadaşlardan ricam aşağıdaki konularda bana yardımcı olmaları... Hayırlı olsun güle güle kullanın... Allah servise düşürmesin..

kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum lütfenn...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.