Maç başlamak üzere. Pek şansları olduğunu düşünmesem de Acesi yalnız bırakmayalım. http://www.twitch.tv/esltv_lol
quote:Orijinalden alıntı: Asterix10 da benim bildiğim ? Öyle yazıyordu en azından şimdi mi ?ROCCAT vs. Dolphins maçı da olması gerekenden çok çok erken başladı ve bitti bile. Sırada ki maç Acesin. 3 saat mola vereceklerini sanmıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: G_LilithROCCAT vs. Dolphins maçı da olması gerekenden çok çok erken başladı ve bitti bile. Sırada ki maç Acesin. 3 saat mola vereceklerini sanmıyorum.Alıntıları Göster 19:00 da başlıyacak maç beyler. Yenilicez ama insan bekliyor işte
quote:Orijinalden alıntı: G_LilithROCCAT vs. Dolphins maçı da olması gerekenden çok çok erken başladı ve bitti bile. Sırada ki maç Acesin. 3 saat mola vereceklerini sanmıyorum.Alıntıları Göster go aces go
quote:Orijinalden alıntı: AsterixAvenue yapılı bir arkadaşımızmış Alıntıları Göster twitch'te 4 şıklı soru vardı, herkes cevap C diyordu, biri de demiş "C'yi biz mi yazıyoz la" biri de BEKİR İRTEGÜN spamlıyodu
quote:Orijinalden alıntı: funky-ndtwitch'te 4 şıklı soru vardı, herkes cevap C diyordu, biri de demiş "C'yi biz mi yazıyoz la" biri de BEKİR İRTEGÜN spamlıyodu Alıntıları Göster Dig alır
quote:Orijinalden alıntı: Norainholy fb Alıntıları Göster Aces beklediğimden çok daha iyi şu anda. Böyle giderse ilk oyunu kazanırlar.
quote:Orijinalden alıntı: DaafisAces beklediğimden çok daha iyi şu anda. Böyle giderse ilk oyunu kazanırlar.Alıntıları Göster Saint Theokoles ile ne biçim dalga geçiyor ama
quote:Orijinalden alıntı: Mao tunthaldrin kafa 1 milyonAlıntıları Göster Leblanc zedi farmda eziyor. Reosta olmalıydı...
quote:Orijinalden alıntı: FaLkenAuGeLeblanc zedi farmda eziyor. Reosta olmalıydı...Alıntıları Göster Aces'in kazanması mümkün değil. Sona ultisi dışında doğru düzgün CC'leri yok ve Nunu tamamen useless durumda şu oyun stiliyle.
quote:Orijinalden alıntı: nauihSAces'in kazanması mümkün değil. Sona ultisi dışında doğru düzgün CC'leri yok ve Nunu tamamen useless durumda şu oyun stiliyle.Alıntıları Göster Dediğim gibi. Sona çok güzel ulti attı ama takip edebilecek bir jungler yok takımda.