Şimdi Ara

Aces Vs Dignitas (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
3
Favori
5.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    na sux
  • Ace çok iyi oynuyor bu maç
  • Buradan vermezler heralde
  • Aces güzel oynuyor bu maç.
  • oyunda öne geçti aces ayrıca holy bayağı iyi oynuyor, gurtta güzel ultiler attı. Thaldrinde başta kamplanmasına rağmen iyi şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 19 Aralık 2014; 20:40:41 >
  • Pantheon iyi işler çıkartıyor.
  • Yürek yemişler
  • keşke reosta olsaydı şu maçta
  • Gurt goes wild

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theokoles ne vurdu lan
  • Heyt be GURT
  • Buradan maçı vermezler sanırım
  • 10-1-3 pantheon. Gurta bak sen
  • tam manasını söylüyorum

"Dostum bu pantheon az önceki nunu olamaz kesinlikle birisi bilgisayar başındaki trollü tekmelemiş ve demiş ki "kaybol buradan".. Yerine oturmuş akıyor resmen.." :D
  • Herkes chatte biri hata yapınca EU > NA veya NA > EU falan yazıyordu.Birisi de oradan ERDOĞAN > OBAMA yazdı. Bu twitch chat muhabbetleri güzel oluyor.
  • mid oyuncusu biraz geride kaldı onun dışında iyiler bana göre.mid oyuncusunun geri kalmasının sebebi de bana göre shiptur-crumbz ikilisinin birbirleriyle iletişiminin çok iyi olması.ve shiptur 2-2.5 senedir profesyonel sahnede olan bi oyuncu.
  • Bu syndra için mi attınız Reosta yı takımdan
  • Pantta çok kill kaldı satabilirler
    edit:güzel zhonya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 19 Aralık 2014; 20:47:24 >
  • Mid oyuncuları satmazsa bu maçı kazanır Aces:)
  • Yorumlara bakınca Reosta'nın laneini alcağını ya da çok iyi oynayacağını sananlar var.Beyler rakip takım dig sıradan bir türk takımı değil bu kadar emin konuşmayın.Daha yeni 2 kişi geldi takıma zamanla uyum sağlayabilir mid laner.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.