Şimdi Ara

Aces Vs Dignitas (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
3
Favori
5.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    avenue'yu bile eziyor , reosta olmalıydı diyorsun işte buna sadece gülerim shiphtura karşı farm alamaz aradaki skill difference okadar çok ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Orijinalden alıntı: Vayne Or Vayne

Thaldrin show coming :D

Diğer maç thaldrin show coming :D  Aces Vs Dignitas

:D

• şu chatte ottoman falan yazan veletlerin kafalarını taşla ezsek keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 19 Aralık 2014; 20:07:37 >
  • Shiphtur'un kim olduğunu bilmeden yok reosta olmalıydı yok lb'nin kim olduğu önemli değil diyenler falan var...Ayrıca bu thaldrin'in ne zaman maçı olsa herkes çok iyi oyuncu yok soloq da challenger vs yazıyor...bir kez daha gördük ki kendisi 'soloq' oyuncusu
  • Lcs seviyesindeki thaldirinin rengara teke tekte öldüğü yeri gören var mı

Edit:Şu forumdaki thaldrin hayranlığını anlamıyorum işe yaradığı tek maç yok adamın stream izleyip izleyip geliyonuz.Best riven na niye takımlarda oynamıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 19 Aralık 2014; 20:37:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametUğur

Shiphtur'un kim olduğunu bilmeden yok reosta olmalıydı yok lb'nin kim olduğu önemli değil diyenler falan var...Ayrıca bu thaldrin'in ne zaman maçı olsa herkes çok iyi oyuncu yok soloq da challenger vs yazıyor...bir kez daha gördük ki kendisi 'soloq' oyuncusu

shiphturun kim oldugunu bilmeden falan yazmışsın yani karşısındaki oyuncunun ya da oyuncuların kim olduguna önem verdigini varsayıyorum,karşılarında dignitasın oldugunu bile bile tek bir maça bakarak NA'nın en iyi takımlarından birine karşı kötü oynadı diye nasıl soloq oyuncusu çıkarımını yapıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Lcs seviyesindeki thaldirinin rengara teke tekte öldüğü yeri gören var mı

Thaldrin orda kötü oynamadı, Crumbzz farkını gösterdi sadece flash atarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

quote:

Turnuva maçlarında 1 vs 1 de kill çıkmıyor bu bir ,ikincisi karşısındaki lane herosu bile değildi junglerdı .Adamın flashı olması ölmesini gerektirmez hesaplama hatası kısacası kötü oynadı.
  • Ace te bu zenci support arkadaş kim ? Nerden çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

quote:

ultisiz rumble ın ultiyle gelen kasmış rengarı teke tekte 200 canlı bırakması bile başarı
  • Bo3 mu bo5 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonince

quote:

Orijinalden alıntı: SametUğur

Shiphtur'un kim olduğunu bilmeden yok reosta olmalıydı yok lb'nin kim olduğu önemli değil diyenler falan var...Ayrıca bu thaldrin'in ne zaman maçı olsa herkes çok iyi oyuncu yok soloq da challenger vs yazıyor...bir kez daha gördük ki kendisi 'soloq' oyuncusu

shiphturun kim oldugunu bilmeden falan yazmışsın yani karşısındaki oyuncunun ya da oyuncuların kim olduguna önem verdigini varsayıyorum,karşılarında dignitasın oldugunu bile bile tek bir maça bakarak NA'nın en iyi takımlarından birine karşı kötü oynadı diye nasıl soloq oyuncusu çıkarımını yapıyorsun ?

Benim thaldrin için soloq oyuncusu dememi kastediyorsan,öncelikle ben orada soloq derken gerçekten onu kastetmedim,demem o ki 5v5 te herkesin beklediği thadrin oyununu çok uzun zamandır yapamıyor.Yani bu maça özel bir şey değil tek bir maç için hiç kimseyi yargılamıyorum genel olarak takım oyunlarında profesyonel sahnede beklenilen oyuncu olmadığı düşünüyorum.Bu yüzden ace hwa veya dp gibi Türkiye'de hedefleri olan takımlarda beklentileri karşılayacağını düşünmüyorum
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SametUğur -- 19 Aralık 2014; 20:24:45 >

• nice dive
  • OP OP DIVE
  • Gurt
  • Şu divedan sonra kapattım şansları yok.
  • thaldrin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

şu chatte ottoman falan yazan veletlerin kafalarını taşla ezsek keşke

Aces Vs Dignitas
  • Şu dive'ın videosu düşerse atarsanız iyi olur. Tuvaletteydim göremedim.
  • ciddiysen onlardan farkın yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.