Şimdi Ara

Aces Vs Dignitas (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
3
Favori
5.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Granes

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Beyler geri kaldım konu kirliliği olmasın diye maçı izlerken fark ettiğim için sormak istiyorum, imaqtpie'a noldu niye oynamıyor? Bu arada Ace'in bizim takım olduğunu 10 dk sonra anladım

Ayrıldı benim bildiğim hatta Zion ile ayrılmaları bayağı yakındı.

Hadi ya neyse yeni sezon yenilenmiş harita derken yeni takımları da beraberinde getiriyor demek ki

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 19 Aralık 2014; 21:06:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

dp geçen gün yunan takımına yenilmişti. Ace dig'i yeniyo 2 sub la

Dostum Dp 3-1 yenidi onları ayrıc DD az kalsın EU lcs'e katılyordu ve top laneleri ( Warrior Lady) kaç sezondur westte top 10 challengerda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

dp geçen gün yunan takımına yenilmişti. Ace dig'i yeniyo 2 sub la

Dostum Dp 3-1 yenidi onları ayrıc DD az kalsın EU lcs'e katılyordu ve top laneleri ( Warrior Lady) kaç sezondur westte top 10 challengerda

pardon yanlış hatırlamışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

Yorumlara bakınca Reosta'nın laneini alcağını ya da çok iyi oynayacağını sananlar var.Beyler rakip takım dig sıradan bir türk takımı değil bu kadar emin konuşmayın.Daha yeni 2 kişi geldi takıma zamanla uyum sağlayabilir mid laner.

yaa resota kim Allah aşkına şurada tr serverı dışında turnuva izlemeyenlerin yakınmaları beni benden alıyor. şu takımda cidden bot lane tutuyor oyunu. yeni gelen mid için de çok iyi diyemem ama aynen alışması için zaman var önünde daha başlarında olduğu için birşey demek çok hatalı ki karşısındaki shiptur na'deki en iyi mid lanerlardan biri sadece iyi bir takımla olmadığı için adı pek duyulmuyor (iyi bir takım derken dignitas köklü bir takımdır fakat takım içi oyuncuları ne yazıkki çok iyi değiller). Sonuçta scarra'yı koltuğundan eden bir adam her şeyden önce unutmamak gerek. Olur ki şansa sıradaki maç yine kazanabilirse Aces Gambit karşısında da şansları olabilir. Finale kadar gidebilirler.. Yine de çok eksikleri var takım olarak hala

• quote:

Orijinalden alıntı: SametUğur

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Saint Theokoles ile ne biçim dalga geçiyor ama

İlk maçı izlemedim olay ne?

Tam dalga geçme denemez İlk nunu maçından sonra biri bilgisayarın başından bunu alıp yerine diamonprox'u koymuş gibilerinden birşey söyledi yanlış duymadıysam.Bence iltifattı

İlk maçta Theokoles'in Nunu oynayışı ile baya dalga geçti, daha doğru genel olarak Nunu ile ilgili dalga geçtiği. Snowball attığında "Nunu mechanics" falan dedi

• 2 maçtır Ace bot lane'i çok güzel oynuyor. Gerek lane'de gerek takım savaşlarında inanılmaz işler çıkartıyorlar.

2. oyunda Ace'ın şansı yaver gitti. Özellikle Theokoles çok beleşe skorlar aldı ve haliyle takım savaşlarında Theokoles'ın daha tank olup dayanması ve karşı jungle'a göre daha fazla damage çıkarması sonucu takım savaşları Ace'ın lehine sona erdi early game üstünlüğü ile oyun alındı.

Yanlış dive girişimleri, boşa atılan TP'ler, misclick zhonya, aynı wardız çalıda iki kişinin ölmesi, %15 canı kalmış baronu (ne korkusu derseniz artık) alamayan Ace bakalım 3. maçta neler yapacak.

EDIT: Şimdi sunucular söyleyince aklıma geldi Sivir pick'ide çok önemli. (banlanması iyi oldu bakalım şimdi sonuç ne olacak bot lane'de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Aralık 2014; 21:12:44 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    zhonya missclick değildi sanırsam. Graves ve ahriyi kovalarken gireceği çalıda görüş yoktu herhangi bir burst damage yerim ihtimali ile basmış olabilir. Tabi olmayabilir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

2 maçtır Ace bot lane'i çok güzel oynuyor. Gerek lane'de gerek takım savaşlarında inanılmaz işler çıkartıyorlar.

2. oyunda Ace'ın şansı yaver gitti. Özellikle Theokoles çok beleşe skorlar aldı ve haliyle takım savaşlarında Theokoles'ın daha tank olup dayanması ve karşı jungle'a göre daha fazla damage çıkarması sonucu takım savaşları Ace'ın lehine sona erdi early game üstünlüğü ile oyun alındı.

Yanlış dive girişimleri, boşa atılan TP'ler, misclick zhonya, aynı wardız çalıda iki kişinin ölmesi, %15 canı kalmış baronu (ne korkusu derseniz artık) alamayan Ace bakalım 3. maçta neler yapacak.

2. maçı nerenle izledin bilmiyorum ama

1- tpler boşa degildi atılırken haritaya baksaydın anlarsın.
    2- thaldrin'in kovalarken adamlar çimden kaçtı ve orda ward yoktu ahri e+qw gelseydi o karanlık yerden ki thaldrin orda zekice shipturun orda kombo yapacağını düşünüp zhonya basması missclick falan değildi thaldrin zekice oynadı fakat shiptur öyle birşey denemedi.
    3- baron arka tarafında lee sin var ve baron çalma konusunda bu oyunda lee sinden daha şanslı bi şampiyon yok

• Olum lan herkes bizi konuşuyu şu oyunu bir şekilde yensek veya dişe diş geçse efsane olucak
  • barona harbi nerf lazım ama çok vuruyo zor da ölüyo eskisi gibi değil sanki
  • İyi başladıalr
  • e1 kullanıcısına yanıt
    1- 1 kill uğruna TP gibi önemli bir büyüyü harcamak sana göre yanlış değilse bilmiyorum.
    2- kassadin gibi bir hero oynuyorsun takım savaşından üstün çıkmışsın ve kovalayan pozisyonundasın ayrıca zhonyan var arkadan takımın geliyor diyelim shiptur e+q ve senin demene göre kassanın yanana glecek kadar W tutturdu ki o (manası varmıydı yokmuydu onu hatırlamıyorum) kassa'nın E'yi yedikten sonra yakalaması hatta o zhonyayı kullanmamış olsa kule altı girip basması daha iyi sonuç verebilirdi çünkü arkadan takımı geliyordu....
    3- yapma ya? lee varmış? görmedik biz. sayı saymayı biliyormusun? kaç kişiyidi Ace takımı? Ayrı o kadar korkacaksan başlamayacaksın o zaman barona, sende de smite var karşıda da bu kadarmı yeteneksiz görüyorsun kendini?
  • Harbiden bu mid için mi attılar reostayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Harbiden bu mid için mi attılar reostayı

geçici kardeşim geçici bu turnuvalık...... daha adam bulamadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Harbiden bu mid için mi attılar reostayı

geçici kardeşim geçici bu turnuvalık...... daha adam bulamadılar

Geçici olsun ne farkeder.Önemli bir turnuvaya girmeden önce mid lane i at.Yerine bu gelsin.
  • Gemsu çok iyi lae
  • quote:

1- 1 kill uğruna TP gibi önemli bir büyüyü harcamak sana göre yanlış değilse bilmiyorum.
    2- kassadin gibi bir hero oynuyorsun takım savaşından üstün çıkmışsın ve kovalayan pozisyonundasın ayrıca zhonyan var arkadan takımın geliyor diyelim shiptur e+q ve senin demene göre kassanın yanana glecek kadar W tutturdu ki o (manası varmıydı yokmuydu onu hatırlamıyorum) kassa'nın E'yi yedikten sonra yakalaması hatta o zhonyayı kullanmamış olsa kule altı girip basması daha iyi sonuç verebilirdi çünkü arkadan takımı geliyordu....
    3- yapma ya? lee varmış? görmedik biz. sayı saymayı biliyormusun? kaç kişiyidi Ace takımı? Ayrı o kadar korkacaksan başlamayacaksın o zaman barona, sende de smite var karşıda da bu kadarmı yeteneksiz görüyorsun kendini?

alıntı yapma daha ufaklık yazdıklarını okumadım bile muhtemelen gold plat bi çocuksun o yüzden cya.

• Hi guys

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 maçtır Ace bot lane'i çok güzel oynuyor. Gerek lane'de gerek takım savaşlarında inanılmaz işler çıkartıyorlar.

EDIT: Şimdi sunucular söyleyince aklıma geldi Sivir pick'ide çok önemli. (banlanması iyi oldu bakalım şimdi sonuç ne olacak bot lane'de)

Ne değişik sümsük tiplersiniz siz arkadaş ya.

• holy flash
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.