Şimdi Ara

Aces Vs Dignitas (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
3
Favori
5.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 19 Aralık 2014; 22:05:32 >
  • Kazanınca EU>NA,kaybedince Aces isn't Eu.
  • forumun çilingirleri kölne gitsinde nasıl oynanması gerektiğini aces a öğretsin :D:D:D:D:D:D:D:D
  • 3.maç holly sattı
  • Jayce gercekten kotüydü acıkcasi holy nin corkiye pek hakim olduğunu da dusunmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACE iyi oynadı 2. ve 3. maçta.
    Tüm seri boyunca eğer orta koridorda daha çok varlık gösterselerdi kesinlikle seriyi 2-0 kapatabilirlerdi. Neyse ben DIG destekliyordum kazandıklarına sevindim. ACE ise türkiye de bir şeyler yapabilecek düzeyde bir takım olacak gibi, ne diyelim başarılar.

DIG takımının Shiptur isimli oyuncusu şöyle dedi arkadaşlar;

eefje:
    - 2. ve 3. maçta epey zorlandığınızı gördük bunun sebebi neydi?
    - İletişim kopukluğumuz dil farklılığından kaynaklandı ki bu da sanırım oyuna yansıdı.
    Seçimi neden gnardan yana yaptıklarını sordular
    - Top oyuncumuzun favorisi gnardır ve ona güvendik; jarvanı seçmedik. Aldığımız pick etkisini gösterdi ve mutluyuz..
    Son olarak bir de yarınki gambit maçı hakkında kendilerine oldukça güvendiklerini belirterek " yarın şansımızı epey yüksek görüyorum" dedi ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 19 Aralık 2014; 22:10:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Sonuç Aces Çöp.

calm down silver
  • Valla anlamıyorum bizimkiler de ağır antrenman yapıyolar bütün gün oyundalar neden halen uluslararası bi başarı göremiyoruz yeter artık hakaret edicem şimdi.

Sen adama rahat rahat drake veya baron kestirirsen kazanma şansın kalmıyor. Yani şuan ki oyunun durumuna League of Drake&Baron diyebiliriz. Bunu bronzlar bile anlamıştır artık bunu.

3. oyun hakkında bu dediklerim. Zaten 2. oyunda 4 drake aldılar ve yendiler zaten.
  • Fail flashta psikolojik olarak çöktü adam
  • oturmuş bi kadromuz olsa belkide yenebilirdik bu takımı, asıl kadroya daha iyi bir mid laner bulmak gerek diye düşünüyorum. Support gerçekten iyiydi janna oynarken, hatta sonada da fena değildi fakat şampiyon havuzu geniş mi acaba? Israrla sona alması açıkcası biraz şaşırttı beni, nami sanki daha iyi bir terci olurdu corki oyunlarında.

yinede kafa kafaya gidebildiler böyle bir takımla, büyük ihtimalle bu takım turnuvayı da kazanıcak. şampiyona elendik deriz
  • quote:

Sonuç Aces Çöp.

Şaka yapıyosun dimi ?
  • quote:

Sonuç Aces Çöp.

tamam cilingir cık ve sen bir takım kur onların yerine de gorelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Valla anlamıyorum bizimkiler de ağır antrenman yapıyolar bütün gün oyundalar neden halen uluslararası bi başarı göremiyoruz yeter artık hakaret edicem şimdi.

Sen adama rahat rahat drake veya baron kestirirsen kazanma şansın kalmıyor. Yani şuan ki oyunun durumuna League of Drake&Baron diyebiliriz. Bunu bronzlar bile anlamıştır artık bunu.

3. oyun hakkında bu dediklerim. Zaten 2. oyunda 4 drake aldılar ve yendiler zaten.

aynen kanka onların beyni yok kaç tane turnuvada oynamışlar ama bi tane dragon alamıyolar ne mallar yawwww rakipde al senin olsun dalmıcam diyodu zaten :ddd
  • Sonuç Aces Çöp.
  • Tumble T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Dignitas 2. oyunda ezilirken bile adamların baronlarına drake lerine nasıl engel oldu kaç kere bizimkiler neden aynını yapmadı?
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    1- dostum atılır da öyle atılmaz. bence bariz yanlış bir TP'ydi orada atılan, sonra o kadar TP attık, bari dive girelim düşüncesi ile kule altına girip graves'i aldı ee ne oldu? botu önemi geçmiş oldu? 1 - 1 çıktılar oradan. sonuç olarak bota kazandırdığı bişey olmadı.
    buradaki düşünceler önemli tabi.

2- uzatmıyorum dediğin gibi oyuncunun o anki karar mekanizması ile alakalı fakat bana göre Thaldrin orada gereksiz yada yanlış zhonya kullandı. ilerlese daha efektif noktada baitleyip kullanabilirdi.

3- görüşüne saygı duyuyorum. fakat kendine güvenen bir jungle çok rahat alabilirdi.

şunu anlamayan insanlar var, bunlar benim görüşlerim benim fikirlerim. sizinkilerle uyuşmuyor olabilir gayet normal insanı insandan ayıran özelliktir bu bazı arkadaşlar bunu anlamıyor. forum burası gerekirse seviyeli bir biçimde sabaha kadar tartışırım. ama ne yazık ki LOL bölümünün seviyesi içler acısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Aralık 2014; 22:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Kardeşim Dignitas 2. oyunda ezilirken bile adamların baronlarına drake lerine nasıl engel oldu kaç kere bizimkiler neden aynını yapmadı?

sen git yap silver kardeş kolay dimi 2. oyunda çok engel oldular o yüzden 4 drake aldı ACE. Baronu 1 kere engellediler o da acesin throwlamaktan aşırı korkmasından dolayı.
  • quote:

Sonuç Aces Çöp.

Arkadaş ilgi stiyor sanırım gereken ilgiyi gösterelim arkadaşlar annesi babası pek ilgi göstermemiş sanırım ondan böyle yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

oturmuş bi kadromuz olsa belkide yenebilirdik bu takımı, asıl kadroya daha iyi bir mid laner bulmak gerek diye düşünüyorum. Support gerçekten iyiydi janna oynarken, hatta sonada da fena değildi fakat şampiyon havuzu geniş mi acaba? Israrla sona alması açıkcası biraz şaşırttı beni, nami sanki daha iyi bir terci olurdu corki oyunlarında.

yinede kafa kafaya gidebildiler böyle bir takımla, büyük ihtimalle bu takım turnuvayı da kazanıcak. şampiyona elendik deriz

CLG ezer geçer Dignitas'ı ... bot lane daha bu maçlarda bu kadar zorlandıysa double aphro acımayacaktır. Mid'de de Link'in Shiptur karşısında durabileceğini düşünüyorum. Zion top lane'i domine edecektir tahminen. Ki şu maçlarda bile Aces takımı lane'leri kazandı diye bilirim en büyük eksiklikleri strateji idi. CLG'nin o açıdan sıkıntı yaşamayacağını rahat söyleyebiliriz. Dignitas'ın Finale çıkacağından bile emin değilim açıkçası . O yüzden şampiyona elendik demek çok zor bir ihtimal..

• noluyo yav yine biz var mıyız yeniyoz mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.