Şimdi Ara

Achievement sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar starcraft başlığında da sordum fakat cevap alamadım, oynamaya 4 gün önce başladım. Aldığımdan beri "achievements are disabled until further notice" diyor. Kendim dahil kimsenin profil resmini, achievementlarını... göremiyorum hepsinde error yazıyor. Arkadaşımda benden 2 gün sonra başladı onda herşey düzgün. Sizce sorun ne olabilir nasıl çözebilirim?

• Problem muhtemelen internet bağlantında. Eğer bağlantın bulunduğun yerden modeminden ya da herhangi bir sebepten dolayı sorunlu ise bunu yaşıyor olabilirsin.
    Antivirüs programın ya da güvenlik duvarın da engelliyor olabilir.
    Güvenlik programlarına Starcraftı güvenli olarak tanıt ya da gerekirse oyuna girmeden kapat ve öyle dene.
    Ayrıca kendi hesabını arkadaşının bilgisayarında deneyebilirsin, eğer onun bilgisayarında da senin hesabında problem varsa sorun hesabınla ilgili olabilir.
    Olmadı oyunu güvenilir bir kaynaktan edinip tekrar yükle. Win7/Vista kullanıyorsan Admin hesabı ile başlat.

Aklıma gelenler bunlar umarım bunlardan biri ile sorunu çözebilirsin.
  • Güvenlik duvarı kapalı, nod32 yi kapayıp açtım yine aynı sorun dediğim gibi açıldığında sol altta menüde "achievements are disabled until further notice" yazıyor. Oyunu zaten dvd den yükledim. Bağlantıdan bi problem varsa onu nasıl halledebilirim ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Aegwynn- -- 4 Kasım 2010; 19:02:33 >
  • http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/708343519

başkalarında da varmış sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Mafia 2 Save sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.