Şimdi Ara

Acı çekerek bitirdiğim oyunlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet oyunda aksiyon var fakat benim aradığım bu değil. Yani steam hesabımda pc için olan tüm cod oyunları mevcut MW3 dahil fakat bana mw nin ve mw2 nin verdiği heyecanı vermedi ne PC de ne de Xbox da. Çok başlarında sıkıldım şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 11 Şubat 2012; 1:37:26 >
  • Batman Arkham Asylum oyununu bitiremeden takaslamıştım. belki çok güzel bi oyundur ama beni sürekli kapalı alanda falan olması yüzünden acaip boğmuştu
  • gears of war 3 grafikler çok güzeldi ama oyunda bişey eksikti acaip sıkılarak oynadım..

birde dark souls ...iğrenç derecede bir save sistemi , sürekli ölmek, bosslarla kapışırken öldüğünüzde bölüm başına dönüp tüm yaratıkları tekrar kesip boss a ulaşmak ve daha birçok berbatlık, oyunu 6saat oynadım ama hala sevmedim tek kelimeyle baygınlık verici...
  • Kesinlikle Assasin's Creed : Brotherhood.Çok kötüydü.
  • Gears of War 3 ve Battlefield 3.İki oyunda beni hayal kırıklığına uğrattı.Gow 3 'te tek düze ilerleyiş,aksiyonun yavaşlaması.Battlefiel 3'te de yapay zekadaki sorunlar beni sıktı.Ama yine de eski serilerinin hatırına bu iki oyunu da bitirdim.
  • Velvet assasin rezildi
    ninja gaiden 2
  • RAGE.
  • Crysis 2. Arkadaşlarımın gazına geldim, hiçbir haltını sevmedim, multiye geçeyim dedim orda da sevmedim, kaldırdım en alt rafa koydum. Oynasam oynanmıyor, satsam satılmıyor. Çok pişman oldum.

Bir de Gears of War 3 ama senaryosundan falan şikayetçi değilim, tamamen sorun bendeydi. Oynayan bilir geçen aylarda Insane'de bitirenlere weapon skin veriyorlardı. Hırs yaptım bitirecem diye, sabaha kadar uyumadım o son bölümü bitirmeye çalıştım. Şimdiye kadar oynarken en zorlandığım şey o son bölüm oldu, hiçbir oyunda o kadar zorlanmadım ben.
  • Gears of war bende sıkıldım son oyunda sanki görevimmiş gibi bitirmeye çalıştım.
  • far cry- dantes inferno
  • Dark Souls ve Ninja Gaiden 2 diyenler zaten yapımcılar acı çekmesini istiyor adamların sabrınız varsa bulaşacaksınız öyle oyunlara yoksa zorla dayanıyorsanız hiç başlamamak en iyisi..
  • aynen istediğiniz gibi bi oyun var call of juarez the cartel ama pc de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

aynen istediğiniz gibi bi oyun var call of juarez the cartel ama pc de

Aynı oyun hem Xbox da hem de PS3'de de var üstelik PC'den 2 ay önce çıktı ve gerçekten berbat bir oyun. Güzelim seriyi mahvettiler...
  • metro 2033
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

metro 2033

Oynamayi dusunuyordum nelerini begenmedin? Biraz bahsedermisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

quote:

metro 2033

Sürekli aynı karamsar atmosfer bunaltmıştır kesin. Ben de bu yüzden bulaşmadım hiç:)

Bu arada, gördüğüm her konuda yorum yapıyorum ama, Ninja Gaiden 2 son boss hariç gayet kolay ve eğlenceli oyundur. Kesinlikle zor ya da sıkıcı değildir. Türü sevip de oynamamış olanlar varsa, mutlaka oynasın

• F.E.A.R 2 ve Homefront. Bitmek bilmedi ikisi de, ben de zorlamadım, işim mi yok anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

quote:

metro 2033

Sürekli aynı karamsar atmosfer bunaltmıştır kesin. Ben de bu yüzden bulaşmadım hiç:)

Bu arada, gördüğüm her konuda yorum yapıyorum ama, Ninja Gaiden 2 son boss hariç gayet kolay ve eğlenceli oyundur. Kesinlikle zor ya da sıkıcı değildir. Türü sevip de oynamamış olanlar varsa, mutlaka oynasın

Metro 2033 oyun olarak pek iyi değildi ancak senaryosu harika,oyunu yarıda bırakmama rağmen kitabını soluksuz okudum ve devamını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

quote:

metro 2033

çok karanlık değil öyle her 2 bölümde 1 yukari yani aydinliğa cikiyosunuz

• quote:

quote:

metro 2033

piskolojim bozuldu, abuk subuk canavarlar; bide eski de geçiyor o' yüzden ben pek sevmem, öle oyunları ama herkezin zevki tabi ben beğenmem sen beğenirsin renkler ve zevkler tartışılır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.