Assasins creed 2'yi ben sabaha kadar oynayıp bitirdim, senaryosu mükemmel. Onu ayrı tutalım. Bu arada saints row III de çok zevkli sürekli değişik şeyler yapılıyor, zorluk seviyesi de var bir kaç kez bitirebilirim onu. Red Dead Redemption'a başladım işte oyun böyle olur zevkten kudurtuyor. Mafia 2'yi ben de sırf bitsin diye oynadım neden öyle oldu anlamadım. Bir GTA değil gerçekten. Saboteur'u bitirebilen var mı hep hevesle başlıyorum bitirmek için yarıda kalıyor.
Hocam ben mafia2 yi pcde türkçe olarak oynadım. Gerçekten kaliteli bir senaryosu var bence . Bazı kısımlar dışında zevk alarak oynadım . Tavsiyem imkanınız varsa türkçe olarak oynamanız . Bende gta 4 den çok sıkıldım . Sadece çıkıp dışarıya polis öldürüyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: orhan86fb
ninja gaiden 2
Ninety-Nine Nights 2
Halo
v.s... aklıma gelmıyor daha bu tarz oyunlardan hemn sıklıyorum..konusu oynanısı akıcı olsa eyv.. şimdi bu yazakadar çok güzel oyunlar çıkıyor böle MW3 BTF3 gibi gerçkici olucak çatışcaksın bu saaten sonra öle hayvanlar salak salak modellemeler ile savaşmk pek haz vermıyor bana...yaş ilerledikçe galiba oyunlarda daha bi gerçkcilik arıyoruz ve oyunlarda seçici oluyoruz....
Ben de nefret ederim, kolaylarına geliyor öyle saçmasapan yaratıklar modellemek. Misal metro 2033 resmen yürüyen dışkıları vuruyoruz. Bir de o maske soluma sesi var hiç çekilmez bıraktım gitti.
değişik bir hastalık bu, oyuna başladım mı illa bitireceğim
ilk aklıma gelen tron oldu, tekdüze vasat bir oyundu, ne zorum varsa kasa kasa bitirmiştim.
Hangi oyunu oynarken onun havasına girmeniz lazım.Metro 2033'ten modern silahlar beklersen sevmezsin tabiki.Crysis'te sadece insan öldürmeyi düşünürsen sevmezsin tabiki.
Crysis 2ninde sevilmemesini anlamıyorum :D hangi tarafı 1'den kötü? İlk oyunda ''Sırf grafik hikaye felan yok sırf orman,oyunu çalıştırmak için yeni pc'mi toplayacağız'' deniyordu.İkinci oyunda ''Hani grafik?'' dendi,senaryoyuda şehre geçmelerine iyi birine yazdırmaları ve üzerinde uğraşmalarına rağmen yine beğenilmedi.
Battlefield 3'deki durumda enteresan. Dice ''Multiplayer'ına yoğunlaştık'' dedi.Millet ''Single kötü sadece grafikle oyun olmuyormuş Cod güzel'' dedi.Birde o adamlar Crysis 2'ye '' Hani grafik?'' diye kızan adamlar. Adam alttan demiş işte single güzel olmadı diye.İlla direk söylemesi mi lazım? Ama açık açık söylese ''Single kötü oldu'' dese millet ''Vay efendim öyle şey mi olur'' diye kızacaklar.
Sizleri bilmem ama çevremdeki coğu kisi hikayeyi takip etmeden bütün videoları geçerek en kolay seviyede bitiriyor oyunu sonra beğenmiyorlar.En güzelörneği NFS The Run.Böyle bir arcade yarış oyunundan beklenecektek şey rekabet.E oyunu en kolayda oynayıp eğlenmek için elimizdeki tek şey rekabetide yaşamazsan tabiki oyunu sevmessin.Oyun boyunca boş boş araba sürmüş olacaksın.Çoğu kişi kolayda oynayıp oyunu beğenmedi. Benim sevmediğim oyunlar Assasin's Creed 1 hikayesini sevdiğimden sonunu görmek için oynadım.Diğer oyunları çok iyiydi ama onları severek oynadım. Birde Halo'yu sevmedim.Defalarca denedim ama olmuyor atmosferi beni çekmiyor bende bıraktım peşini.
quote:
Orijinalden alıntı: pastadanadam
Hangi oyunu oynarken onun havasına girmeniz lazım.Metro 2033'ten modern silahlar beklersen sevmezsin tabiki.Crysis'te sadece insan öldürmeyi düşünürsen sevmezsin tabiki.
Crysis 2ninde sevilmemesini anlamıyorum :D hangi tarafı 1'den kötü? İlk oyunda ''Sırf grafik hikaye felan yok sırf orman,oyunu çalıştırmak için yeni pc'mi toplayacağız'' deniyordu.İkinci oyunda ''Hani grafik?'' dendi,senaryoyuda şehre geçmelerine iyi birine yazdırmaları ve üzerinde uğraşmalarına rağmen yine beğenilmedi.
Battlefield 3'deki durumda enteresan. Dice ''Multiplayer'ına yoğunlaştık'' dedi.Millet ''Single kötü sadece grafikle oyun olmuyormuş Cod güzel'' dedi.Birde o adamlar Crysis 2'ye '' Hani grafik?'' diye kızan adamlar. Adam alttan demiş işte single güzel olmadı diye.İlla direk söylemesi mi lazım? Ama açık açık söylese ''Single kötü oldu'' dese millet ''Vay efendim öyle şey mi olur'' diye kızacaklar.
Sizleri bilmem ama çevremdeki coğu kisi hikayeyi takip etmeden bütün videoları geçerek en kolay seviyede bitiriyor oyunu sonra beğenmiyorlar.En güzelörneği NFS The Run.Böyle bir arcade yarış oyunundan beklenecektek şey rekabet.E oyunu en kolayda oynayıp eğlenmek için elimizdeki tek şey rekabetide yaşamazsan tabiki oyunu sevmessin.Oyun boyunca boş boş araba sürmüş olacaksın.Çoğu kişi kolayda oynayıp oyunu beğenmedi. Benim sevmediğim oyunlar Assasin's Creed 1 hikayesini sevdiğimden sonunu görmek için oynadım.Diğer oyunları çok iyiydi ama onları severek oynadım. Birde Halo'yu sevmedim.Defalarca denedim ama olmuyor atmosferi beni çekmiyor bende bıraktım peşini.
Şuralarda bir yerlerde "Beğen" butonu olmalıydı!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme