Şimdi Ara

Acı çekerek bitirdiğim oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlarda zevk verse de zamanla kendini tekrarlayan, bir türlü bitmeyen, uzadıkça uzayan iki tane oyunu sırf başladım bitireyim diye sonuna kadar oynadım.

Batman (yeni çıkanı)
    Call of Juarez bound in blood

Sizin de var mı böyle sırf bitirmek için oynadığınız oyunlar? Hangileri?

• Benim de vardır birkaç tane ama ilk aklıma gelen Prototype.Tabi oyunu 2011 yılında oynamanın da etkisi vardır ama gerek çevre olsun,gerek görevler olsun hem çok sıkıcı hem de tekdüze.Grafikler cidden berbat.Oyunu bitirmeden bıraktım..
  • Ben bırakmıyorum da inat ediyorum, sanki iş illa bitecek :D
  • Lost, sırf 1000'lemek için bitirmiştim, amacıma ulaştım ama oynarken:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Şubat 2012; 17:59:02 >
  • Batman cok iyi oyun da riddler ın bulmacalari adami hasta ediyo :D
  • mafia 2,homefrontu bitiremeden bıraktım
  • ninja blade

metro 2033
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gears of War 3

İyi hoş oyun,atmosfer eşsiz.Ama bir adam bu kadarmı yavaş hareket eder son bölümler hariç hep aynı tantanamı yaşanır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Başlarda zevk verse de zamanla kendini tekrarlayan, bir türlü bitmeyen, uzadıkça uzayan iki tane oyunu sırf başladım bitireyim diye sonuna kadar oynadım.

Batman (yeni çıkanı)
    Call of Juarez bound in blood

Sizin de var mı böyle sırf bitirmek için oynadığınız oyunlar? Hangileri?

Hangi birinden başlasam bilemedim, genelde beni çok sıkan oyun olursa bırakırım direk oynamayı, ama iat edipde bitirdiğim oyunlarda olmadı değil. Mafia 2 var yakın zamanda hatırladığım böyle bir oyun. Call of Duty mw3 ede bir türlü ısınamadım, satsammı single bitirip öylemi satsam diye bir ben ona birde o bana bakıyor.

Dostum yeni çıkan batman nasıl olduda sıktı seni, benim bu nesilde oynadığım en iyi oyunlardan biridir kendisi, bütün riddler riddlelarını ve yan görevleride yaparak sıkılmadan oynayıp bitirmiştim, hatta hala arada açar challenge maplerde kasarım

• Gears serisi - mukemmel olabilir ama gercekten cok yavas
    Prototye - adam sinir ediyor oynarken
    Activision'un Cod harici yaptigi, satmayan yan oyunlarinin bir cogu (Jurassic the Hunted, Singularity vs)
    Crysis 22- ne bekletilerle alip hikayesini oyle yarida biraktigim (donecegim bi gun kesin) multisini de 50 yapana kadar (hala 33) deli oldugum oyun
    Fifa serisi - alip alip koyuyorum kenara, artik biraktim zaten
  • Batman bana tekdüze geldi ip at koştur in yere patakla hiç bitmeyecekmiş gibi geldi. Assasins Creed'ler bittiğinde ise üzüldüm, o derece sağlam senaryoları var. Gears of war 2 bittiğinde de bir oh çektim o kadar da yüksek puan almış ama 2. kez oynayabilirim biraz daha iyi yani.
  • fable 3 ü oynarken epey sıkılmıştım %20 ler de bıraktım bir de forza 3 var tabi
  • Fable 2 den sonra Fable 3 tam bir hayal kırıklığı olmuştu bende. Malesef bitiremedim bile.
  • Gears of War 3.
  • Mafia 2 oyununda nasıl sıkıldınız gençler anlam vermek güç. Bense oyunun bitmesine çok üzülmüştüm. Sanırım oyunu Türkçe (PC'de) oynamanın verdiği zevkten kaynaklanıyor bu. Orjinal dilde anlamadan oynadıysanız sıkılmanız çok doğal.
  • Fear 2
  • Prototype- Bana göre berbat bir oyun,bitirmek için bitirdim.
    Gears of War serisi- Hep aynı,senaryo çok yavaş ilerliyor.
    Assassins Creed - Oyunun %90 'ı aynı şeyleri yapıyorsunuz.
  • MW3
    Halo Reach

Single ını bitirmeye çalışmayı bırakın bir kaç bölüm sonra sıkıldım ikisinden de.

Aslında en güzeli hiç single girmeden hemen multiye dalmak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

MW3
    Halo Reach

Single ını bitirmeye çalışmayı bırakın bir kaç bölüm sonra sıkıldım ikisinden de.

Halo'nu sıkıcı olduğuna katılıyorum ama Mw3 müthişti bence,tek oturuşta bitireceğim nadir oyunlardan (diğer mw serisi oynamak gerek tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

MW3
    Halo Reach

Halo'nu sıkıcı olduğuna katılıyorum ama Mw3 müthişti bence,tek oturuşta bitireceğim nadir oyunlardan (diğer mw serisi oynamak gerek tabi)

aynen. mw3 benimde keyifle bitirdiğim oyunlardandı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenWhite. -- 10 Şubat 2012; 20:46:57 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.