Şimdi Ara

Acı çekiyorum beyler yardım edin ( DÜZENLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş,alakasız gelebilir ama,senin ve kızın burcu nedir?
  • kız başkasıyla çıkmaya başlamış sen hala neyin kafasındasın salla gitsin
  • kızlar kızları
    kızlar erkekleri
    erkekler kızları
    erkekler erkekleri
    aldatır bazen
    anlıyacağın olur böyle şeyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görgüsüz Hayvan

kardeş,alakasız gelebilir ama,senin ve kızın burcu nedir?

yok inanırım benim başak onun aslan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

kız başkasıyla çıkmaya başlamış sen hala neyin kafasındasın salla gitsin

sadece cevap aramak için yazmıyorum yaşanılan bir olay okuyup ona göre kendini hazırlıyanlar dikkat edenlerde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentcity

quote:

sadece cevap aramak için yazmıyorum yaşanılan bir olay okuyup ona göre kendini hazırlıyanlar dikkat edenlerde olur

napmalıyım demişsin bende işine gücüne bak diyorum işte. kız seni unutmuş yada unutmaya çalışıyor. zorladıkça kendini küçültürsün.
  • Okudum ve sadece şunu söylüyorum o kız için artık yedektesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

napmalıyım demişsin bende işine gücüne bak diyorum işte. kız seni unutmuş yada unutmaya çalışıyor. zorladıkça kendini küçültürsün.

az da olsa morelim düzeldi zorlamıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

Okudum ve sadece şunu söylüyorum o kız için artık yedektesin

öyle birşey olmucak
  • quote:

quote:

kardeş senin doğan toprak,kızınki ise ateş elementi.

Sen sevi,aşk insanısın o değil.Asla da olmayacak,ateş ve hava elementi hayran olurlar aşık olmazlar,eve geçicidir,keşke bunların hepsini önceden bilseydin,benide hava elementinden bi kız aynı şekilde terketti başkasına aşık oldum deyip.
    Sana önerim kendi doğana uygun elementin karakterlerini seçmen.Su ve toprak seçmelisin.Aslan burcu,hayvanın kendi karakterinden anlaşılacağı gibi acımasız,merhametsizdir.Seni basit bir yem olarak görüp öldürür,zerre kadar da duygulanmaz.Aslan kötüdür sonucu çıkmasın,onlarında başka özellikleri var,yaratıcıdırlar,ama asla aşk burcu değildir.Bir boğa erkeği yada yengeç kızının aşkı bambaşkadır,duygu yüklüdür asla unutmazlar.

• quote:

quote:

quote:

kardeş senin doğan toprak,kızınki ise ateş elementi.

Sen sevi,aşk insanısın o değil.Asla da olmayacak,ateş ve hava elementi hayran olurlar aşık olmazlar,eve geçicidir,keşke bunların hepsini önceden bilseydin,benide hava elementinden bi kız aynı şekilde terketti başkasına aşık oldum deyip.
    Sana önerim kendi doğana uygun elementin karakterlerini seçmen.Su ve toprak seçmelisin.Aslan burcu,hayvanın kendi karakterinden anlaşılacağı gibi acımasız,merhametsizdir.Seni basit bir yem olarak görüp öldürür,zerre kadar da duygulanmaz.Aslan kötüdür sonucu çıkmasın,onlarında başka özellikleri var,yaratıcıdırlar,ama asla aşk burcu değildir.Bir boğa erkeği yada yengeç kızının aşkı bambaşkadır,duygu yüklüdür asla unutmazlar.

çıkarkende özelliklerini biliyordum aşık olmuştum bi kere o zamanlar inanmıyordum ama şimdi bu olaylara inanırım merağın var galiba burçlara başak burcuna hangi dişi burç uyum sağlıyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentcity -- 12 Ekim 2012; 0:32:37 >

• Ne bekliyordunuz ki?

Bir ilişki bir kere biter.Daha başlamaz.Başlasa da dikiş tutmaz.

Bir erkeklik yapıp,olanların farkına varıp ayrılmışsınız.En doğrusunu yapmışsınız.Daha sonra ''Belki düzelir,hatalarını anlar...'' düşüncesi ile beklemek bile yanlış.Hiçbir zaman yaptıkları hataları anlamazlar.Düzelmezler.''Bunları bile bile geldin Bana.'' cümlesi kendilerini savunmadaki en büyük silahlarıdır.Haksız olduğunu kabul eden kadın sayısı %10 bile değildir.

Her ilişkide bir giriş,gelişme ve sonuç bölümü olur.Gelişme bölümünde ne kadar iyi giderseniz sonucu o kadar güzel olur.Ancak bu bozuk toplum düzeninde,yapı içerisinde gelişme bölümünü sapasağlam atlatabilecek kadın sayısı da yok denecek kadar az.

O yüzden canınızı sıkmayın.Bunu 3 yıllık ilişkisini dün bitiren Birisi olarak söylüyorum.Dönüp bakın arkanıza.Yaptığınız fedakarlıkları ve karşılığında aldığınız hiçlikleri düşünün.Ki başka birisi ile çıkması da sizin toparlanmanızdaki en büyük katkısı olacak.

Değmiyor.Boşuna üzmeyin kendinizi...

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Ne bekliyordunuz ki?

Bir ilişki bir kere biter.Daha başlamaz.Başlasa da dikiş tutmaz.

Bir erkeklik yapıp,olanların farkına varıp ayrılmışsınız.En doğrusunu yapmışsınız.Daha sonra ''Belki düzelir,hatalarını anlar...'' düşüncesi ile beklemek bile yanlış.Hiçbir zaman yaptıkları hataları anlamazlar.Düzelmezler.''Bunları bile bile geldin Bana.'' cümlesi kendilerini savunmadaki en büyük silahlarıdır.Haksız olduğunu kabul eden kadın sayısı %10 bile değildir.

Her ilişkide bir giriş,gelişme ve sonuç bölümü olur.Gelişme bölümünde ne kadar iyi giderseniz sonucu o kadar güzel olur.Ancak bu bozuk toplum düzeninde,yapı içerisinde gelişme bölümünü sapasağlam atlatabilecek kadın sayısı da yok denecek kadar az.

O yüzden canınızı sıkmayın.Bunu 3 yıllık ilişkisini dün bitiren Birisi olarak söylüyorum.Dönüp bakın arkanıza.Yaptığınız fedakarlıkları ve karşılığında aldığınız hiçlikleri düşünün.Ki başka birisi ile çıkması da sizin toparlanmanızdaki en büyük katkısı olacak.

Değmiyor.Boşuna üzmeyin kendinizi...

Şu karmakarışık duygularımın içinde hiç birşeyi doğru düzgün düşünemedim çocuğu dövmek istedim bir ergen gibi aklıma neler neler geldi. insan bi cevap arıyor emeklerine yaşadıklarına birşey yapmadığı halde bu yediği kazığa bir cevap arıyor bulamayıncada saçma sapan düşüncelere giriyor benim gibi . dediğin gibi beni toparlayan başka birisiyle çıkması olcak herkes söylüyor ama insan yaşamadan bilemiyor

• quote:

Şu karmakarışık duygularımın içinde hiç birşeyi doğru düzgün düşünemedim çocuğu dövmek istedim bir ergen gibi aklıma neler neler geldi. insan bi cevap arıyor emeklerine yaşadıklarına birşey yapmadığı halde bu yediği kazığa bir cevap arıyor bulamayıncada saçma sapan düşüncelere giriyor benim gibi . dediğin gibi beni toparlayan başka birisiyle çıkması olcak herkes söylüyor ama insan yaşamadan bilemiyor

Açık açık konuşayım sizinle o zaman;

Asıl dövmek istediğiniz eski kız arkadaşınızın çıktığı çocuk değil.Boşuna kandırmayın kendinizi.Asıl hıncınızı çıkartmak istediğiniz kişi eski kız arkadaşınız.

Kaldı ki zaten çocuğun suçu/günahı yok.

Yediğiniz şey kazık da değil.Eğer ilişkiniz devam ederken böyle bir şey başınıza gelseydi o zaman kazık yemiş olacaktınız.Saçma sapan düşüncelere girmenize gerek yok.Eğer elinizden geleni yaptığına eminseniz,karşı taraftan daha fazla emek harcadığınızı biliyorsanız ve ne olursa olsun her durumda ve karşınıza çıkan fırsatlarda sadakatinizi ön planda tuttuysanız vicdanınız rahattır yada olması gerekir.

Size şu an için ''Hemen unutun,başkasıyla çıkın.'' demek doğru olmaz.Zaten içinizden bile gelmez.Ancak mümkün olduğunca bu tip muhabbetlerden,ortak arkadaşlardan uzak durun.Bu gibi durumlarda hatırlamak en büyük düşmandır.Aklınızı/zihninizi başka işlerle meşgul edin.

Zaten doğru insan karşınıza çıkınca kalbinizdeki farklılıkları tekrar hissedeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

quote:

Açık açık konuşayım sizinle o zaman;

Asıl dövmek istediğiniz eski kız arkadaşınızın çıktığı çocuk değil.Boşuna kandırmayın kendinizi.Asıl hıncınızı çıkartmak istediğiniz kişi eski kız arkadaşınız.

Kaldı ki zaten çocuğun suçu/günahı yok.

Yediğiniz şey kazık da değil.Eğer ilişkiniz devam ederken böyle bir şey başınıza gelseydi o zaman kazık yemiş olacaktınız.Saçma sapan düşüncelere girmenize gerek yok.Eğer elinizden geleni yaptığına eminseniz,karşı taraftan daha fazla emek harcadığınızı biliyorsanız ve ne olursa olsun her durumda ve karşınıza çıkan fırsatlarda sadakatinizi ön planda tuttuysanız vicdanınız rahattır yada olması gerekir.

Size şu an için ''Hemen unutun,başkasıyla çıkın.'' demek doğru olmaz.Zaten içinizden bile gelmez.Ancak mümkün olduğunca bu tip muhabbetlerden,ortak arkadaşlardan uzak durun.Bu gibi durumlarda hatırlamak en büyük düşmandır.Aklınızı/zihninizi başka işlerle meşgul edin.

Zaten doğru insan karşınıza çıkınca kalbinizdeki farklılıkları tekrar hissedeceksiniz.

Sen bu zamana kadar nerdeydin hocam. bir bir içimdekileri okudun çoook teşekkür ederim

• mesajim bulunsun gunduz okurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her lise üniversite dönemi olur böyle vakalar.. Çalış dersini git iyibir üniversiteye bölüme, bir daha o kız aklına bile gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Her lise üniversite dönemi olur böyle vakalar.. Çalış dersini git iyibir üniversiteye bölüme, bir daha o kız aklına bile gelmez

• Çok kötü bir durum beni baya bi etkiledi hele konusmalar çok berbat abicim kimse kusura bakmasın ama bu bir gerçek kimin eli kimin cebinde kim kimin kucağında hiç belli olmuyor , yazık amk o kadar zaman boşa gitmiş arkadasda biraz olaya duygusal bakıyor belliki çok bağlanmış kıza.

Ben olsam bişiler dener intikam alırdım oda becerebilirsen üzücü bir durum
  • Arkadaş bir şey diyeceğim ama alınıp, gücenme.Ya sen çok salaksın ya da aşkın gerçekten gözünü kör etmiş.3 yıl sevgilindi.Kız senin arkandan mal falan diyor.Hadi 2-3 aylık bir şey olsa tamam diyeceğim de sen boşa kendini üzmüşsün.3 yılın da boşa gitmiş.Normalde böyle bir şey demezdim ama imkanın olursa git duygularıyla oyna.Yat demiyorum yanlış anlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 12 Ekim 2012; 13:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.