Şimdi Ara

Acı çekiyorum beyler yardım edin ( DÜZENLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen okuyun ( kelime hatalarım olduysa af ola )

3 sene kadar bir ilişkim oldu, çok güzel şeyler yaşadık aldatma gibi şeyler hiç olmadı
    çok fedakarlık yaptım. ilişkimiz eda ile bursada okuyan çocugun ilişkisi kadar güzeldi ama aldatma olmadı. onunda hatası oldu benimde oldu ama onunkilerin daha çok olduğunu düşünüyorum son zamanlarda bu çok rahat oldu sözleri tutarsız bana karşı ilgisiz olmaya başladı bende kurcaladım tartırşma kavga falan derken ayrıldım çünkü artık ben yokmuşum gibi davranıyordu benim sözlerimin onun için bir anlamı yoktu. arkadaş hastası olup çıkmıştı ben deliler gibi sevdiğim halde ayrıldım artık dayanamıyordum ayrılalı 3 ay olmuştu fuarda çalışıyordum fenercell'de model konserine giderken görmüştüm 10 saniye kadar göz göze geldik.. ondan sonra duygularım daha da bir kabardı onu özlemeye onun naptıgını takip etmeye başladım unuttuklarım aklıma gelmeye başladı her gün onun hayaliyle uyuyodum..

dayanamadım arkadaşımı konuşturdum.. seni halen seviyor her ilişkide olur tartışma kavga falan demiş arkadaşım..
    O ise ben artık ilişki düşünmüyorum derslerime bakcam üniversite için. benim hakkımda mal p*ç o bana neler yaşattı falan demiş..

Benim yapmadıgım şeyleri söylemiş dayanamadım yakın arkadaşına anlattım bunları..

O da tam tersini söyledi o seni halen önemsiyor senin profilne bakıyor kızlara uyuz oluyor konserde gördügünde kötü olmuş o da kötü olmuşmudur falan diye konuşmuş..

Ben bunları duyduktan sonra şansımı tekrar deniyicem dedim ve kurs çıkışına gidip karşısına dikilicektim arkadaşı benim için onun kurs saatini gününü ögrenicekti .

Aradan 1 hafta geçti ve gece 2 de mesaj geldi o konuştugum arkadaşı uyudun mu diye mesaj attı.
    -uyumadım
    - face'e girebilir misin dedi
    - pc yi açıyorum dedim

sigara falan yakıyorum ama bi yandanda heycan bastırdı belliydi mesajda söylüyemediği birşey vardı
    başka biriyle çıkmaya başlamış bunu bana söylemek için çagırmış facebook'a

Konuşmaları şöyleydi

(ARKADAŞI) gülüm napıyosun .d

(0) seni sormalı kanka dedik izmire geldn tek kelime etmedn

( ARKADAŞI ) öğln 12 den akşm 7 ye kadar ordaydım . bidahaki gldiğimde kalıcam izmrde
    abi trip ypmaa bi gizemi gördüm okadr.vaktim yoktu

(0 ) volkann duvarına yazan kıza baksana ya taş

( ARKADAŞI ) bidk bakıyrum
    canım anam yazanımı ?

(O ) yok be o değil
    selin

( ARKADAŞI ) gördüm .oha taş yani

(O) aynen

( ARKADAŞI )wolkanı seviyomusn hala ?

(O)lan ben biriyle çıkıyorum

(ARKADAŞI)nee şakamıı cddnmi?

yo ciddiyim bende hala inanamıyorum

(ARKADAŞI)ya wolkan ?
    wolkanı unuttunmu çktığın çocuğu seviyomusn ?

(O) banane kızım volkandan bilmiyorum hoşlanıyorum şimdilik

(ARKADAŞI)kaç yaşında okuyomu nerden ? şaşırdım vallahi

(O) oha :d ya tekirdağdan dı konuşuyoduk sonra izmire taşındı şuanda aynı resim kursuna gidiyoruz
    çıkma teklifi etti kabul ettm herkesi reddediyodum ama bunu edemedm

(ARKADAŞI)demkki hoşlanıyosun. ama biyandanda wolkanı takip ediyosun
    ya volkn karşına çıkarsa ne hissedersn
    pişmn olrmusn .d

(O)nasıl karşıma çıkarsa geri dön diyemi

(ARKADAŞI)engn geçn gn bana seni özldm yazdı . .d
    mesela
    ya tesadüfen denk gelrsenz
    lan bnm çk ktü olrdum .d

(O)ya burcu ztn karşılaştık hatırlamıyonmu

(ARKADAŞI)hatırlıyrm ama şuan bi çktığn vr ondan soruyrum tekrar .d

(O) haa hiç koymaz ya mal şey taş kızlarla takılıyo ztn hepsi kaşar napalım mutlu olsun

(ARKADAŞI)nekadr zmndır çıkıyosunz ?

(O)4 gün olucak

(ARKADAŞI) hayırlısı be gülüm.d bana şey gibi geliyo sen wolkndan bşka kmseyle bnde engndn bşka kmseyle yapamıckmışm gibi ama çok tuhaf şmdi 2 side yok.
    bana izmire gelnce görmek istediğini söyledi ve arada arıyo bni

(O)aynn öyle ne hayallerimz vardı
    oo sizinki çok elit

(ARKADAŞI) sorma çok cooluz ama ne blym bz sık görşmüyoduk siz 2 yıl göt göteydnz

(O) nasıl tanışıyo bu kızlarla onu merak ediyorum
    gece barlaramı akıyo

(ARKADAŞI)erkek adamn çevresi hep olur .d ama bilemiyorum blki özlüyodur duvarındaki kzlar bişi ifde etmez .d

(O)aman banada etmiyo tamam
    ben burakla görntülü konuşucam

(ARKADAŞI)burakmı adı ? .d

(O)evet

konuşmalar bunlardı beyler sabaha kadar uyumadım nasıl böyle birşey yapabilir. yaşadıklarımız hiç mi aklına gelmiyor bu neyin kafası anlam veremiyorum. ben bi kıza yan gözle bile bakmadım şeytanmıymış çıkarken hiç farketmedim hiç beklemiyordum şimdi önümde ygs var 20 yaşındayım napmalıyım hiç bir şey düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentcity -- 11 Ekim 2012; 23:35:22 >

• OKUYAN VARSA ÖZETLESİN BİR ZAHMET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltairinZırhı -- 11 Ekim 2012; 23:07:12 >
  • wolkan

[size=7]wolkan ?

edit: size 7 tekrar gitmiş tehlikenin farkındamısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 11 Ekim 2012; 23:07:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltairinZırhı

OKUYAN VARSA ÖZETLESİN BİR ZAHMET

üşenmeyin okuyun toparlıyamıyorum kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

wolkan

[size=7]wolkan ?

kimsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentcity

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

wolkan

[size=7]wolkan ?

kimsin ?

Acı çekiyorum beyler yardım edin ( DÜZENLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 11 Ekim 2012; 23:12:21 >

• çok yardımcı oldunuz valla sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam olayı anlayamadık ki düzgünce baştan bir anlatsan
  • yardımcı olmak için dikkatlice okudum yine anlayamadım ama doğru anladıysam boşver hocam başkasına gözü kaymış işte sen de yenisini bulmaya bak sen onu elde etmek istedikçe durumun daha kötü olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

yardımcı olmak için dikkatlice okudum yine anlayamadım ama doğru anladıysam boşver hocam başkasına gözü kaymış işte sen de yenisini bulmaya bak sen onu elde etmek istedikçe durumun daha kötü olabilir

Ben tekrar barışıcakken onun karşısına çıkmaya hazırlarken kendimi başka biriyle çıktıgını ögreniyorum beni her ne kadar takmıyor gibi görünsede hep benim yaptıklarımla ilgileniyor onu sevdigimi bildiği halde başkasıyla çıktı bunu yediremiyorum kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

hocam olayı anlayamadık ki düzgünce baştan bir anlatsan

kafam o kadar dağınık ki bu kadar açıklıyabildim
  • quote:

quote:

yardımcı olmak için dikkatlice okudum yine anlayamadım ama doğru anladıysam boşver hocam başkasına gözü kaymış işte sen de yenisini bulmaya bak sen onu elde etmek istedikçe durumun daha kötü olabilir

Ben tekrar barışıcakken onun karşısına çıkmaya hazırlarken kendimi başka biriyle çıktıgını ögreniyorum beni her ne kadar takmıyor gibi görünsede hep benim yaptıklarımla ilgileniyor onu sevdigimi bildiği halde başkasıyla çıktı bunu yediremiyorum kendime

şu ana kadar sadece bir sevgilim oldu ama yakın kız arkadaşlarım da oldu,seni unutmak için çıkmış olabilir ya da sevse bile eskisi gibi olamayacağını düşünmüş olabilir. Karşısına çıkan yeni kişi onu çok etkilemiş olabilir inan ki çok farklı sebeplerden oluyor bunlar. Bir bakarsın birkaç aya ayrılır hiç belli olmaz ne yapacakları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterElodin -- 11 Ekim 2012; 23:33:35 >

• Ollum cevrende kizlar mizlar bar ortamin varsa napacan duzenli iliskiyi kafayimi yedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

Ollum cevrende kizlar mizlar bar ortamin varsa napacan duzenli iliskiyi kafayimi yedin

Elim ayağım düzgün ona verdiğim emekleri yaşadıklarımızı bi anda silip atamadığım için birşey yapamıyorum ama bunu yaptıkdan sonra ne yapcağımı çok iyi biliyorum
  • quote:

quote:

Ollum cevrende kizlar mizlar bar ortamin varsa napacan duzenli iliskiyi kafayimi yedin

Elim ayağım düzgün ona verdiğim emekleri yaşadıklarımızı bi anda silip atamadığım için birşey yapamıyorum ama bunu yaptıkdan sonra ne yapcağımı çok iyi biliyorum

kendine bisey yapmada naparsan yap
  • quote:

quote:

quote:

şu ana kadar sadece bir sevgilim oldu ama yakın kız arkadaşlarım da oldu,seni unutmak için çıkmış olabilir ya da sevse bile eskisi gibi olamayacağını düşünmüş olabilir. Karşısına çıkan yeni kişi onu çok etkilemiş olabilir inan ki çok farklı sebeplerden oluyor bunlar. Bir bakarsın birkaç aya ayrılır hiç belli olmaz ne yapacakları

Benim anlamadığım onu halen sevdiğimi biliyor kızlara pas vermediğimide biliyor beni merak ediyor ve başkasıyla çıkıyor bu neyin kafası

• quote:

quote:

quote:

Kendime birşey yapmam onun bu yaptığı saçmalığı anlamasını istiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aman hocan kendine bir delilik yapma gençsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

ss atsana hocam ozelden sakincasi yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hols -- 11 Ekim 2012; 23:46:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ss atsana hocam ozelden sakincasi yoksa

profilimi attım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.