Arkadaş bir şey diyeceğim ama alınıp, gücenme.Ya sen çok salaksın ya da aşkın gerçekten gözünü kör etmiş.3 yıl sevgilindi.Kız senin arkandan mal falan diyor.Hadi 2-3 aylık bir şey olsa tamam diyeceğim de sen boşa kendini üzmüşsün.3 yılın da boşa gitmiş.Normalde böyle bir şey demezdim ama imkanın olursa git duygularıyla oyna.Yat demiyorum yanlış anlama.
Kardeşim böyle biri değildi ayrıldıktan sonra ben bile inanamadım belkide böyleydi aşkın gözü kör dediğin gibi. Bana en çok koyan şeyler bunlar zaten bunları yediremiyorum aldatmışım gibi mal piç o bana neler yaptı demiş ama yoluma bakcam onun böyle olmasında ki pay zaten kıskançlıktan kudurması kendine yedirememesi motorum var gezip tozuyorum ortamlarımız aynı nerdeyse hep kulağına gidiyor gördükleri falan baya kasıyor olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Narc0s3
Çok kötü bir durum beni baya bi etkiledi hele konusmalar çok berbat abicim kimse kusura bakmasın ama bu bir gerçek kimin eli kimin cebinde kim kimin kucağında hiç belli olmuyor , yazık amk o kadar zaman boşa gitmiş arkadasda biraz olaya duygusal bakıyor belliki çok bağlanmış kıza.
Ben olsam bişiler dener intikam alırdım oda becerebilirsen üzücü bir durum
O Zaten kuduruyor benim ne kadar güçlü ve hırslı kafasına koydumu yapar bir kişilikte olduğumu biliyor. kendine yediremedi bunları şuan daha sakin düşünüyorum aslan burcunu bilen bilir 3 sene boyunca herşeyine eyvallah dedim seviyoruz dedik ayrımcılık olmaz anlar elbet dedik kaçmak çare değil dedik ama insan yaşamadan anlamıyor işte
quote:
Orijinalden alıntı: silentcity
çok yardımcı oldunuz valla sağolun
kardeşim sende gurur yapıcam diye baska kızlarla takılıyosan hiç bişey bekleme.konuyuda kapat.
quote:
Orijinalden alıntı: silentcity
quote:
Orijinalden alıntı: Narc0s3
Çok kötü bir durum beni baya bi etkiledi hele konusmalar çok berbat abicim kimse kusura bakmasın ama bu bir gerçek kimin eli kimin cebinde kim kimin kucağında hiç belli olmuyor , yazık amk o kadar zaman boşa gitmiş arkadasda biraz olaya duygusal bakıyor belliki çok bağlanmış kıza.
Ben olsam bişiler dener intikam alırdım oda becerebilirsen üzücü bir durum
O Zaten kuduruyor benim ne kadar güçlü ve hırslı kafasına koydumu yapar bir kişilikte olduğumu biliyor. kendine yediremedi bunları şuan daha sakin düşünüyorum aslan burcunu bilen bilir 3 sene boyunca herşeyine eyvallah dedim seviyoruz dedik ayrımcılık olmaz anlar elbet dedik kaçmak çare değil dedik ama insan yaşamadan anlamıyor işte
Bana göre gururuna yediremedi değilde çoktan unutmus gibi davranıyor en azından mesajlardan onu anladım ne diyelim sağlık olsun
Bu arada olayı burç gibi olaylara bağlama lütfen abicim. İnsanın karakterini belirleyecek o kadar çok unsur varken ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme