Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
343.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filiz bacımızın siyah mayolu fotoğrafları

daha ne varsa işte :)

mutlaka bakın

• nerde nerde hanii
    quote:

Orjinalden alıntı: judith

filiz bacımızın siyah mayolu fotoğrafları

mutlaka bakın

• beyler ses değişikliği filan göremedim yanlış anladınız herhalde...

Filizinde fiziğini hiç beğenmiyom çok zayıf...
  • fragmanda ses değişiklikleri vardı bu bölümde bi değişiklik yoktu.biz mi yanlış duyduk acaba..

neyse o sarı porsche ile kim takla atıyo acaba hani şu nermine araba sürmeyi öğrettiği sarı araba ....

geçen haberlerde görmüştüm takla sahnesini çekiyolardı...
  • bilmiyorumda takla olayını varsa yazık porceye bea.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener19

fragmanda ses değişiklikleri vardı bu bölümde bi değişiklik yoktu.biz mi yanlış duyduk acaba..

neyse o sarı porsche ile kim takla atıyo acaba hani şu nermine araba sürmeyi öğrettiği sarı araba ....

geçen haberlerde görmüştüm takla sahnesini çekiyolardı...

fragmanda ender ve filizin sesleri farklıydı.sanırsam ki gerçek sesleri.dizideki sesleri çok yapmacık.bu yüzden kendi sesleri iyi gibi gelmişti ama dizide yine o sesler vardı.
  • bu arada nermine de sinir oldum."ben endere aitim" dedi mehmet bir sarsıldı ardında da enderi seviyorum dedi mehmet orda yıkıldı.böyle yapılır mı ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pofuduk_winnie

bu arada nermine de sinir oldum."ben endere aitim" dedi mehmet bir sarsıldı ardında da enderi seviyorum dedi mehmet orda yıkıldı.böyle yapılır mı ya...

Hoca ne biçim izliyon ya diziyi kız peşini bıraksın acı çekmesin çabuk unutsun diye öyle söyledi keyfinden değil yanii
  • efte numaradan söyledi ama sanırım endere karşı bi şeylerde başlıyor.sevgi değilde merhamaet gibi bi şey galiba.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

bu arada nermine de sinir oldum."ben endere aitim" dedi mehmet bir sarsıldı ardında da enderi seviyorum dedi mehmet orda yıkıldı.böyle yapılır mı ya...

Hoca ne biçim izliyon ya diziyi kız peşini bıraksın acı çekmesin çabuk unutsun diye öyle söyledi keyfinden değil yanii

doğru seyrediyorum, öyle pattadanak söylenir mi onu seviyorum diye?
    şimdi mehmet bunun doğru olduğunu sanıyor mu? evet.
    beş para etmez enderin yanında öyle söylenir mi? yanlış çok yanlış ...

• senaryoyu kabataslak size söyliyim.

bu acı hayat filminin dizi versiyonuna dönüşmüş hali

mehmet filizle evleniyor çok zengin oluyor o zengin aileyi batırıyor daha sonra nermin intihar ediyor öyle
  • quote:

quote:

quote:

Hoca öyle deme ya Enderde ailesine Resti çekti gördük yani Ama ilerki bölümlerde değişirmi bilmem.!

Öteki konuya gelince Mehmet için kötü durum fakat Nerminde onun iyiliği için söyledi..Geçen bölümdede Sen artık benim beyaz gülüm değilsin ben seni unuttum dedi..O zaman nermin inandımı.?

• quote:

Orjinalden alıntı: feriox

nerde nerde hanii
    quote:

Orjinalden alıntı: judith

filiz bacımızın siyah mayolu fotoğrafları

mutlaka bakın

Bir laf söyledik,kusura bakmayın havada kaldı

Biz sözümüzü tutarız

Herşey Donanım Haber Filiz tutkunları için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hoca öyle deme ya Enderde ailesine Resti çekti gördük yani Ama ilerki bölümlerde değişirmi bilmem.!

Öteki konuya gelince Mehmet için kötü durum fakat Nerminde onun iyiliği için söyledi..Geçen bölümdede Sen artık benim beyaz gülüm değilsin ben seni unuttum dedi..O zaman nermin inandımı.?

beyaz gülüm değilsin derken yanında birileri yoktu ki...
    ama enderin yanında öyle söylemesine accayip kıl oldum ve bir süre saydım nermine:)
    mehmetin iyiliği için söylediğini biliyorum ama enderin yanında söylememesi gerekirdi.
    belki de deli yüreği sevdiğim için böle düşündüm:)

• Filizde çok güzel foto için çok saol. Ayrıca Memet in de Filiz'e bakışları iyice değişti
  • Belki de su ana kadar ki en güzel bölüm.
    Mehmet ile NErmin'in o dudak dudağa geldikleri sahne ,Mehmet'in Nermin'in Ender'e ben sana aitim dediği andaki mimikleri olağanüstüydü..Finla sahnesinde yine karşılaşma anları NErmin'in bardaği düşürmesi tek kelimeyle mükemmel..
    Edit:Şaka bi yanada da MEhmet'Te kervanlardan aldığı parayı Filiz'le lüks lokantalarda yiyip bitirecek gibi gözüküyo....
  • bu kadar eski model bir konuya bu kadar güzel dizi çekmek büyük başarı, bu başarıda en büyük pay oyuncuların rollerine çok yakışıyorlar.
  • beyler bu bölümde nermin takla atıyor sezon finali iyi olacak gibi....
  • demek sarı porsche ile takla atan nermin bakalım ne olcak.

gerçekte çekimlerde takla için dublörü almanyadan getirmişler....ama bir türk
  • kızın başına gelmemiş bi buydu o da gelecek yazık yahu kız 20 bölümdür sürekli ağlar vaziyette
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.