Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
0
Favori
343.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filiz’in çabalarıyla ulaşılan güvenlik kamerası kayıtları savcılığa iletilir ve Mehmet’in tutuksuz yargılanması sağlanır. Ne var ki Mehmet cezaevinde şişlenmiş ve hastaneye kaldırılmıştır.. Bebeğini düşüren Nermin’in de aynı hastaneye kaldırılması birbirinden ilginç karşılaşma ve sürtüşmelere sebep olur. Mehmet cezaevinden çıkar çıkmaz ilk gördüğü yerde öldürmek üzere Bekir’in peşine düşer. Fakat olayların daha da büyümesinden korkan Rahman ve Celal, Mehmet’e ağır biçimde yüklenerek silahına el koyarlar ve Bekir’i öldürmekten vazgeçirirler. Rahman ve Celal’in eleştirilerinin de etkisiyle bunalıma giren Mehmet zor günler yaşamaktadır.. Nermin’ in bebeğin düşmesinden Belkıs’ı sorumlu tutması ise Kervancıoğlu ailesi içinde yepyeni huzursuzluklara yol açar.
  • arkadaşlar kenan imirzalioğlu öldümü
  • abiler resmen yeşilçama nur yağmış. bu senaryo ile ilgili en az 6165486132165489654321356413 tane türk filmi var. ha film güzelleşecek ha güzelleşecek derken bir o kadar basitleşiyor. olmadı.... sırf osman sınav adını gördüm diye izlemeye çalıştım ama görünüyor ki boş.....
  • iyide senaryo zaten 6165486132165489654321356413 kadar olan filmlerden birinden alınma
    quote:

Orjinalden alıntı: karadeniz_tr

abiler resmen yeşilçama nur yağmış. bu senaryo ile ilgili en az 6165486132165489654321356413 tane türk filmi var. ha film güzelleşecek ha güzelleşecek derken bir o kadar basitleşiyor. olmadı.... sırf osman sınav adını gördüm diye izlemeye çalıştım ama görünüyor ki boş.....
  • KENAN İMİRZALIOĞLU VE OSMAN SINAV HATRINA İZLEMEYE BAŞLADIM FİLİZİ GÖRMK İÇİNDE İZLEMEYE DEVAM EDİYORUM
  • başladı beyler...
  • ama bu kadarda raslantı olur mu yaaa. Biraz abartıyolar kocaaa İstanbul da çok zengin adam sewgilisini Devlet Hastanesin götürüyo. AAAAA o de ne şansa bak Mehmet te yediği şişten ötürü aynı saatte aynı hastanede. Ama duurrrr daha bitmedi tam Memet in işi bitti gidio bi de ne görse beğenirsiniz tam o an da Nermin de aynı yere ultrason a gidio. Yaa bu kadar da olmaz bu sefer hakkaten
  • abi senaryo zaten saçma herkes kabul ediyo imirzalioğlu olmasa kimse izlemez bu diziyi.
  • doğru söylüyosunda bu kadarına da pes dedim artık
  • SUYU ÇIKMAYA BAŞLADI
  • quote:

Orjinalden alıntı: DVB

SUYU ÇIKMAYA BAŞLADI

zaten yaz sezonu gırıyo buyuk ıhtımalle ara verılır dızıye ......
  • İzlediğim ilk ve tek, en kaliteli dizi
  • dizide mantık hataları mı var desem anlamadım adamlar nerminle mehmedi hastanede buluşturmak için taaa bayrampaşadan paşabahçe devlet hastenesine götürüyorlar bayrampaşa nerde paşabahçe nerde..... ceza evi o hasteneyle mi anlaşmalı acaba.......
  • Nermin ve Ender’in gizli düğününü öğrenen Sefa düğünü iptal etmesi için Ender’e rest çeker. Ender ailesi, şirketteki hisseleri ve düğün arasında bir karar vermek zorundadır.

Arsa işinde Mehmet tarafından köşeye sıkıştırılan Ender çaresiz kalır. Ender’in çaresizliğini gören Nermin, Mehmet’e giderek Ender’i rahat bırakmasını ister. Ama Ender bu durumu yanlış anlar.

Arsa işinde çözümsüzlüğe yol açtığı için Filiz ile tartışan Mehmet kuracağı şirketin hazırlıklarına başlamıştır.

Mehmet tarafından feci bir şekilde dövüldükten sonra hastanede gözlerini açan Bekir, Sefa tarafından işlerden uzaklaştırılmak istenince, Mehmet’in peşine düşer. Mehmet’i takip ederken Sefa’yı ve kendini şok edecek birisiyle karşılaşır.

Bir arkadaşlarının yemek davetini kabul eden Nermin ve Ender randevu yerine gittiklerinde neyle karşılaşacaklarından habersizdirler. Gittikleri restoranda her ikisini de şok edecek bir olay onları beklemektedir

• Haydi hayırlısı güzel bi bölüme benziyo bakalım ne olacak. Bekir in göreceği kişi acaba Sefa nın eşinin (ismini hatırlayamadım) yaptığı kazayla ilgili biri olabilir mi acaba?
  • bu arada yrn ki bolumun fragmanında ender sesinin degistigi dikkatinizi cektimi
    zaten igrenc bi sesi vardı iice kotu olmus
  • zaten çok kötüydü .Dikkat etmedim ama eskisinden kötü olmaz herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_Slayer

bu arada yrn ki bolumun fragmanında ender sesinin degistigi dikkatinizi cektimi
    zaten igrenc bi sesi vardı iice kotu olmus

filizinkide değişmiş zaten tiple ses uymuyodu...
  • Abi fragmandaki sesler hep değişikti zaten filmde yine eski ses
  • quote:

Orjinalden alıntı: DVB

KENAN İMİRZALIOĞLU VE OSMAN SINAV HATRINA İZLEMEYE BAŞLADIM FİLİZİ GÖRMK İÇİNDE İZLEMEYE DEVAM EDİYORUM

aynen bende filiz için seyrediyorum o ne güzel gözler kardeşim hastasıyım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.