Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
343.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EL NINO

valla bence bir an önce git ben üç sene devre kaybı gidiyorum çok pişmanım iki yıllık üniversite bitirdim askerde hiç bir işe yaramıyo

neyse konu daha fazla dağılmasın en kısa zamanda komando alayına senide bekleriz

21'den sonra nasıl oluyor?uzun dönem mi?
    komandoysan allah kolaylık ve sabır versin...
    vatanın size ihtiyacı var...dikkatli olasın.

• evet uzun dönem oluyo pofuduk iyi dileklerin için sağol Komando olarak yapmak benim için büyük bir onur zaten kaybedecek bir şeyim yok en iyi şekilde borcumu ödemeye gidiyorum

neyse konuyu iyice dağıttık kızacaklar şimdi
  • Beyler bu kızla daha çok yakışıyo bee

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu
  • BELKIS'IN PLANI İŞLİYOR...

Mehmet Bekir’in işkence yaptığı Muhsin’i koruması altına alarak boş eve götürür.. Fakat Bekir boş evi bularak Muhsin’i öldürmek için harekete geçer… Mehmet’in ortaya çıkışı düğün hazırlıkları içindeki Ender ve Nermin ilişkisinde büyük gerginliklere yol açar… Diğer yandan Nermin’in çocuğunu düşürmek için ilaç komplosuna başvuran Belkıs’ın planı istediği gibi işlemektedir. Satış işlemlerini gerçekleştirmek için Muhsin’in iyileşmesini bekleyen Mehmet’i büyük bir şok beklemektedir

Not :www.acihayat.gen.tr den alıntıdır.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 19 Mayıs 2006; 15:18:59 >
  •  Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu

bu bölümde mehmetle nermin karşılaşacakmı acaba
  • quote:

Evet abi öle gözüküyo resimde.!

• aha..heyecanlı bir bölüm...
  • arkadaşlar bu sitede yeniyim.acı hayatı bende heyecanla izliyorum . ben kenan imirzalıoğlunu türkiyedeki en iyi oyuncu olarak görüyorum. onun tam bi hayranıyım. birde sizlerden bi ricam olacak deliyürek dizisinin videoları olan arkadaşlarımız varsa paylaşırsa sevinirim. saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Evet abi öle gözüküyo resimde.!

gerçekten cok heycanlı yaa..acaba neler olacak..

• Kelaynak ve adamları mezarda kimi gömüyorlar ? Muhsin amcayımı ?

Melankolik :

Tee 26 nisanda okumuştum bolu beyin kızını Mehmet in ayartacağını inanmamıştım geçenki bölümleri seyredince kulaklarını bayaa çınlattım...Böyle can alıcı önceden olacakları biliyorsan her türlü PM bekliyorum :)

Beyler bu arada bu pazartesi bölümünde kaçırdım uyumuşum en son mehmet ender i dövüyordu ender in kardeşi geldi aman allahıım dedi sonra noldu ?
  • nermine de üzülüyorum ya..ağacın altına oturmuş...
    bazen moralim çok bozuluyor bu diziyi izlerken...sanki gerçekmiş gibi...
  • canısı diye bir dizi vardı nerdeyse aynı be
    bizimkibi şarkıcı yapsak gerisi aynı.kız kuaförde çalışıyor fln.diğerinin kardeşiyle yakınlaşıyor esas adam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

Kelaynak ve adamları mezarda kimi gömüyorlar ? Muhsin amcayımı ?

Melankolik :

Tee 26 nisanda okumuştum bolu beyin kızını Mehmet in ayartacağını inanmamıştım geçenki bölümleri seyredince kulaklarını bayaa çınlattım...Böyle can alıcı önceden olacakları biliyorsan her türlü PM bekliyorum :)

Beyler bu arada bu pazartesi bölümünde kaçırdım uyumuşum en son mehmet ender i dövüyordu ender in kardeşi geldi aman allahıım dedi sonra noldu ?

bişey olmadı enderin kardeşi araya girdi reklamlardan sonra dizi bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

canısı diye bir dizi vardı nerdeyse aynı be
    bizimkibi şarkıcı yapsak gerisi aynı.kız kuaförde çalışıyor fln.diğerinin kardeşiyle yakınlaşıyor esas adam..

yok yqa bu gercekten güzel..hareket var sürekli ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

canısı diye bir dizi vardı nerdeyse aynı be

dostum ibrahim erkalla kenan bir mi allah aşkına:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pofuduk_winnie

nermine de üzülüyorum ya..ağacın altına oturmuş...

ben üzülmüyorum nermin kendisi düştü bu hayatın içine hatta o karakterden nefret ediyorum

bazı kararlar vardır tüm hayatımız boyunca bunun bedelini öderiz nermin saf olanı kirletti ve bedelini ödüyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pofuduk_winnie

nermine de üzülüyorum ya..ağacın altına oturmuş...

ben üzülmüyorum nermin kendisi düştü bu hayatın içine hatta o karakterden nefret ediyorum

bazı kararlar vardır tüm hayatımız boyunca bunun bedelini öderiz nermin saf olanı kirletti ve bedelini ödüyor

ender tecavüz etti o kıza...
  • ilk bölümde mehmet ona manikürcüde çalışırken evlere gitmeyeceksin demişti nerminde söz vermişti ama sözünde durmadı eğer sözünde dursaydı bunların hiç biri yaşanmamış olurdu gerçi o zaman dizide bu şekilde olmazdı ama demek istediğim bazı ince çizgiler vardır geçilmemesi gerekir belki tüm bu olanlarda nermin'in çok fazla suçu yok bütün suç karşısına çıkan kötü insanlarda ama o çizgiyi geçen nermin.
    şimdi neden bukadar katısın acımasızsın dersen belkide nedeni bu ince çizgiyi geçen insanlarla acı tecrübelerim olmasıdır ama nermin gerçek hayat koşullarında başına gelen olayları engelleyebilirdi manikürcüden ayrılabilirdi veya enderden uzak durabilirdi ender ona asılmaya kalktığında avazı çıktığı kadar sapık vaaaar diye bağırabilirdi, polise şikayet edebilirdi hatta onunla karşılaşmamak için evden dışarıya çıkmayabilirdi,mehmete söyleyebilirdi gerçekten seven bütün ihtimalleri değerlendirirdi hatta ölümü bile! benim sinirlerimi bozan nermin'in bunları yapmamış olması yapamamış olması belkide ne nermin ne ender nede diğerleri belkide tek suçlu senarist

• sende haklısın arkadaş...
    ne bileyim onları mutsuz görünce üzülüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

Kelaynak ve adamları mezarda kimi gömüyorlar ? Muhsin amcayımı ?

Melankolik :

Hoca başka bildiğim bişey yok yaw onuda dizi eski bi türk filminden alıntı olduğu için eski türk filminde kötü adamın kardeşini ayarttığı için söyledim.! Bide şey duydum Nermin ölüyomuş eskisinden belki burdada ölür.!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.