Şimdi Ara

ACİL CUMHURIYET EDEBIYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A) Evet, günlük 4-5 videoyu tam anlama kapasitesi ve not tutma ile Kadir Gümüş'ten bitirebilirim (daha önce böyle yaparak divanı 3 günde bitirdim soru çözümü dahil baya iyi oturduğuna inanıyorum)

B) Rüştü Hoca'nın muhtemelen daha kısa bir şeyi vardır, ona bakabilirim

C) Sizin tavsiyeniz - El kitabı okuyarak anlayamıyorum

Tüm senaryolarda konu anlatımından sonra devamını denemeler ile getireceğim

bugün AYT Tarihi bitirdim, geriye Coğrafya ve Edebiyat genel tekrarlarım kaldı. Bir de binom ile kartezyen çarpımı baştan öğreneceğim beleş net için başka işim gücüm yok son güne kadar çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy nina -- 25 Mayıs 2024; 2:57:13 >

• C) Edebiyatı daha kısa sürede de bitirebilirsin ama bir anda yoğun bilgi aktarımı olurken detayları kaçırmamak şartıyla bu yüzden 3 ay önerilir ama varını yoğunu verirsen çok mühim değil(videodan gittikten sonra notları bol bol oku denemelerde yapamadığın her soruya bak mesela ben hamsenin 5 eser olduğunu biliyordum ama mesnevilere özel olduğunu unutmuşum denemede) ve A) günde 5 video izlersen bitirebilirsin ama çok iyi ezber yapman gerek. Bir sürü eser var ve bu noktada B) Rüştü hocanın kesin çıkar dediği yazar eser videolarının her şeyini ezberle.

Başka konu eksiğin yoksa sabahtan akşama kadar tüm gün edebiyat çalışmanı öneririm. Testler yetişmez dersen aç video çözümünü hoca nasıl çözüyorsa aynen izle aynen yaz aynen çöz bitir mesela günde 10 test.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 25 Mayıs 2024; 9:2:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GEOMETRI KAYNAK ONERISI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.