Şimdi Ara

Aciiiillll gtx 750ti ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 2. el oyun kasası topluyorum
    xenon 775 pin işlemci 8 gb ddr 3 ram sisteme gtx 750ti oc modelini aliekpresten alacagım sizce hangi modelini tavsiye edersniz 2 3 gün icinde alamayı düşünüyorum bu konuda fikri olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim
    bu iki kartta asus gtx 750ti kart modeli olarak aynı ama
    bu modelde
    aliexpress.com
    US $50.0 |Bilgisayar ve Ofis'ten Grafik Kartları'de ASUS Grafik Kartı Orijinal GTX 750 Ti 2 GB 128Bit GDDR5 Kartları nVIDIA Geforce GTX 750Ti Kullanılan VGA kartları 1050 GTX750 TI Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/store/product/ASUS-Graphics-Card-Original-GTX-750-Ti-2GB-128Bit-GDDR5-Video-Cards-for-nVIDIA-Geforce-GTX/3245026_32865071277.html?spm=a2g10.12010608.0.0.6fbe5b3caFOOL4
    Maksimum çözünürlük: 4096 × 2160 yazıyor

bu modelde
    aliexpress.com
    US $56.99 |Bilgisayar ve Ofis'ten Grafik Kartları'de ASUS Ekran Kartı Orijinal GTX 750Ti 2GB 128Bit GDDR5 Grafik Kartları nVIDIA Geforce GTX750Ti Hdmi Dvi Kullanılan VGA kartları Satış Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/store/product/ASUS-Video-Card-Original-GTX-750Ti-2GB-128Bit-GDDR5-Graphics-Cards-for-nVIDIA-Geforce-GTX750Ti-Hdmi/3245026_32847977128.html?spm=a2g10.12010608.0.0.47895b3cJp92Mt
    Maksimum çözünürlük: 2560 × 1600 acaba yanlış mı yazılmış

bu da GIGABYTE modeli
    aliexpress.com
    US $51.88 |Bilgisayar ve Ofis'ten Grafik Kartları'de GIGABYTE Ekran Kartı Orijinal GTX 750 Ti 2GB 128Bit GDDR5 Grafik Kartları nVIDIA Geforce GTX 750Ti Hdmi Dvi kullanılan VGA Kartları Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/store/product/GIGABYTE-Video-Card-Original-GTX-750-Ti-2GB-128Bit-GDDR5-Graphics-Cards-for-nVIDIA-Geforce-GTX/3245026_32854134385.html?spm=a2g10.12010608.0.0.6fbe5b3caFOOL4

bu modelde 192 bit
    aliexpress.com
    US $42.88 |Bilgisayar ve Ofis'ten Grafik Kartları'de GIGABYTE Grafik Kartı GTX 660 2 GB 192Bit GDDR5 Kartları nVIDIA Geforce GTX660 Kullanılan VGA Kartları daha güçlü GTX 750 TI Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/store/product/GIGABYTE-Graphics-Card-GTX-660-2GB-192Bit-GDDR5-Video-Cards-for-nVIDIA-Geforce-GTX660-Used-VGA/3245026_32853472186.html?spm=a2g10.12010608.0.0.6fbe5b3caFOOL4

yardımcı olursanız cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetunall -- 7 Kasım 2018; 22:57:23 >

• Kullanılmış ekran kartı alacağınıza sıfır olarak 11 kasım indiriminden faydalanıp bunu alın daha karlı çıkarsınız. 360 TL olucak indirimle birlikte 11 kasımda hatta yeni üye kuponunuz varsa 4 $ onunla birlikte neredeyse 340 TL civarına alırsınız. İkinci elde bile en kötü 400 TL isteniyor bu kartlara siz düşünün artık.
    aliexpress.com
    US $59.15 65% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Grafik Kartları'de Orijinal Grafik Kartı GTX 750TI 2048 MB/2 GB 128bit GDDR5 Placa de Video carte grafik Ekran Kartı NVIDIA Geforce PC VGA Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://www.kisa.link/LlV6

Hem tertemiz ilk defa kutusunu siz açarsınız hemde yorulmamış yada nasıl bir geçmişe sahipti düşünmeden içiniz rahat bir şekilde ekran kartınıza kavuşursunuz. Bugüne kadar sattığı 1112 satıştan 728 kişi yorum yapmış ve hepsi olumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 7 Kasım 2018; 23:43:39 >

• Jack Martin kullanıcısına yanıt
    tşk de bu kart orjinal cipset midir aynı performansı alırmıyım ki
    tam hakim degilim konuya da
    aliexpress.com
    US $118.0 |Bilgisayar ve Ofis'ten Grafik Kartları'de Grafik Kartı GTX 750TI 2048 MB/2 GB 128bit GDDR5 Placa de Video carte grafik Kartı NVIDIA geforce PC VGA Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/store/product/Graphics-Card-GTX-750TI-2048MB-2GB-128bit-GDDR5-Placa-de-Video-carte-graphique-Video-Card/2058078_32919444289.html?spm=a2g1y.promotion-20181111.promotePruductList_6122564.15

bu kart bahsettiginiz kartla aynı mı ön sipariş secenegi var sizce hangisi mantıklı ön sipariş seçenegini mi seceyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

Kullanılmış ekran kartı alacağınıza sıfır olarak 11 kasım indiriminden faydalanıp bunu alın daha karlı çıkarsınız. 360 TL olucak indirimle birlikte 11 kasımda hatta yeni üye kuponunuz varsa 4 $ onunla birlikte neredeyse 340 TL civarına alırsınız. İkinci elde bile en kötü 400 TL isteniyor bu kartlara siz düşünün artık.
    aliexpress.com
    US $59.15 65% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Grafik Kartları'de Orijinal Grafik Kartı GTX 750TI 2048 MB/2 GB 128bit GDDR5 Placa de Video carte grafik Ekran Kartı NVIDIA Geforce PC VGA Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://www.kisa.link/LlV6

Hem tertemiz ilk defa kutusunu siz açarsınız hemde yorulmamış yada nasıl bir geçmişe sahipti düşünmeden içiniz rahat bir şekilde ekran kartınıza kavuşursunuz. Bugüne kadar sattığı 1112 satıştan 728 kişi yorum yapmış ve hepsi olumlu.
    O kart fake olmasın VGA girişi falan var ben pek inanmadım onun orijinal olduğuna.

• VGA dediğiniz şey basit bir dönüştürücüyle bile elde ediliyor bu seride hocam şaşırmamak lazım.

Bunlar zaten oem üretici bazen görüyoruz internette dell, hp ekran kartları bununda onlardan hiç bir farkı yok.

Elde fazla olan GPUları satın alıp kendi ürettikleri pcb kartlara basıp piyasaya sürüyorlar.

Fake olması imkansız gibi bugüne kadar alan 750 kişiden 1 tanesi bile farkedip not düşerdi.

Kaldıki youtube incelemeride mevcut;
    https://www.youtube.com/results?search_query=graphicplayer+gtx750ti

Testlerde gösteriyorki piyasada satılan 750ti kartlardan hiç bir eksiği yok hatta 6 pin güç girişi sayesinde overclock potansiyelide gayet iyi 1400 Mhz çekirdek hızı 6400 Mhz ram hızına kadar çıkabiliyor.

Açıkcası piyasadan 6-7 senelik kart almak yerine bunu almak bu fiyattan daha mantıklı geliyor. Kutunun yanında Statik Elektrik nedeniyle bedava eldiven bile gönderiyor adamlar helal olsun..

@mehmetunall

Hocam size kalmış birşey ön siparişteki 2$ daha fazla gibi dilerseniz 11 kasımıda bekliyebilirsiniz. Tabi sitede yoğunluk olup stok tükenme durumu olabilir mi tam bilemiyorum daha önce aliexpressden alışveriş yaptım ama 11 kasım tarihinde hiç yapmadım. 10 TL fazla ödemek problem yaratmıyorsa direk ön sipariş geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 8 Kasım 2018; 15:49:3 >

Cvp lariniz ocin Teşekkürler sormak istediğim on siparis ilanındaki kartin vga girişleri kırmızı sizin yolladığın iz ilandaki karttla aynı mo bilmiyorum satıcıya da sordum ing pek iyi degil anlatamadım derdimi :) aynı kart olduğuna emin olsam 10 tl sorun degol hemen vereceğim siparisi
  • BU devirde VGA girişli kart kalmadı kandırmayın kendinizi en dandik kartta bile en düşük DVI oluyor DELL HP bilmem ben para verilmez bunlara hiç ben kaliteliyim tipi de yok kartların.
  • Arkadaslar ben 30 yaşındayım işten gelince can sıkıntısı için 2. El sistem topluyorum oynasam oynasam 2 yıl en fazla oynarım oyunlarda cs pes tarzı o yüzden son sistem özellikler istemiyorum sadece f/p ürünü olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

BU devirde VGA girişli kart kalmadı kandırmayın kendinizi en dandik kartta bile en düşük DVI oluyor DELL HP bilmem ben para verilmez bunlara hiç ben kaliteliyim tipi de yok kartların.
    Hocam Asus GTX750Tİ modellerinde de VGA oluyor bu seride böyle kaç yıllık kart zaten olması gayet normal. Kaldıki Türkiye`de hala Full HD ekrana geçmiyen bile binlerce kullanıcı var.

Ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunall

Cvp lariniz ocin Teşekkürler sormak istediğim on siparis ilanındaki kartin vga girişleri kırmızı sizin yolladığın iz ilandaki karttla aynı mo bilmiyorum satıcıya da sordum ing pek iyi degil anlatamadım derdimi :) aynı kart olduğuna emin olsam 10 tl sorun degol hemen vereceğim siparisi
    Aynı firma hocam zaten açıklamada belirtmişler %100 görseller ile aynı olmuyabilir diye sonuçta sadece göze hoş gelmesi amaçlı hazırlanmış resimler.

İçiniz rahat hala rahat etmiyorsada yukarda ilk mesajınızda paylaştığınız linklerede ayrıntılı göz attım.

Monitörünüz tam nedir bilmiyorum ama Fiyat/Performans açısından en uygunu bu. Türklerden baya alan olmuş yorum kısımlarında detaylı resim koyanlar ve inceliyenlerde olmuş hatta..

Kartların PCB kısımları saf alkol ile temizlemişler böylece pas yada başka bir sıvı varsa tamamen arınmış. Ayrıca VGA, Hdmi ve Dvi çıkışlarının bulunduğu PCB Demiri yeni takılmış ve Soğutucu Fan kısımlarıda sıfır ayarında değiştirilmiş çok iyi bir nevi tamamiyle refurbished.
    aliexpress.com
    US $50.0 |Bilgisayar ve Ofis'ten Grafik Kartları'de ASUS Grafik Kartı Orijinal GTX 750 Ti 2 GB 128Bit GDDR5 Kartları nVIDIA Geforce GTX 750Ti Kullanılan VGA kartları 1050 GTX750 TI Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/store/product/ASUS-Graphics-Card-Original-GTX-750-Ti-2GB-128Bit-GDDR5-Video-Cards-for-nVIDIA-Geforce-GTX/3245026_32865071277.html?spm=a2g10.12010608.0.0.6fbe5b3caFOOL4

4$ indirim kuponuyla birlikte 11 kasım indiriminide göz önüne alırsak sadece TL bazında 300 TL fiyata gelmiş oluyor.

Bana kalırsa aklınızda benim önerdiğim sıfır kart ile soru işareti varsa hiç düşünmeyin bunu alın hem ilerde satarsanız Asus markası var sonuçta daha rahat elden çıkarırsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 8 Kasım 2018; 22:9:39 >

elimde hd asusun monitoru var ekstra para harcamak istemiyorum yardımlarınız için cok teşekkür ediyorum 2. elle sıfır arasında biraz daha düşünüp yarın aksam almayı düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetunall -- 8 Kasım 2018; 22:27:49 >
  • Hocam bende bir kaç gündür araştırıyorum 4 dolar kuponu nasıl alacağız bir yardımcı olun ayın 11 inde alacağım
  • quote:

Arkadaslar ben 30 yaşındayım işten gelince can sıkıntısı için 2. El sistem topluyorum oynasam oynasam 2 yıl en fazla oynarım oyunlarda cs pes tarzı o yüzden son sistem özellikler istemiyorum sadece f/p ürünü olsun yeter
    Hocam o zaman GTX 750 Ti alacağına az birşey daha koy üstüne R7 370 al daha iyi çünkü bende kullanıyorum 2 senedir F/P kart 1080p de açmadığı oyun yok çok rahat oynuyorum.
  • Uygun fiyatlı ilan varmi sizin nildiginiz ı ben göremedim de
  • Bende almadım daha bildiğim kadarıyla yeni üyeliğe veriyo telefondan uygulamayı indirip hesap açınca
  • Uygun fiyatlı ilan varmi sizin nildiginiz ı ben göremedim de
  • quote:

Uygun fiyatlı ilan varmi sizin nildiginiz ı ben göremedim de
    Sahibinden.com'da var ilanlar bakabilirsiniz letgo'ya falan da bakın bu forumda 2.el satılanlar bölümüne de bakın bulursunuz illaki ben kullanıyorum kartı kullanmasaydım size satardım da işte başka kart yok elimde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.