Şimdi Ara

ACİİİİLLLMSI GE70 2PE-406TR Apache Pro kullanıcı yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pe406tr-apache-pro-core-i74710hq-16gb-128gb-ssd--1tb-gtx860m-2gb-173-full-hd-win-81-hediyeli/p_55793/

arkadaşlar bu pcyi almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini paylasırsanız sevinirim

Not: alsam pişman olurmuyum bunu almazsa monster tulpar serisi almayı düşünüyorum

• arkadaslar birde bu pc yi sanal marketten almayı düşünüyorum daha once alışveriş yapan arkadaşların yorumlarını bekliiyorum
  • ARKADAŞLAR BU PC Yİ KULLANAN YOK MU
  • Pek kullanan cikmaz gibime geliyor. Satilmiyor cunku adam gibi hic bi yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sanalmarketimden alma ben aradim konustum olu piksel cikarsa geri iade ederim 1 hafta yasa geregi cayma hakkim var dedim hayir laptopu aciyorsunuz olmaz dedi,e dedim deponuza geleyip orda siz teslim edin guvenmiyorsaniz dedim yine olmaz aciyoruz sonucta dedi.yasada diyorki laptop urunlerinde rutin kontroller yapabilir diyor.adamlar resmen yasayi yok sayiyor.forumda basina gelmis bir arkadasimizda var googledan arastirin.

-size tavsiyem alacaginiz firmayi arayin iade edebilecekmiyim diye sorun ona gore alin.

sorun cikarmadan iade kabul eden firmalar
    hb,vatan,hizlial,pcdepo(arkadasim arayip sormus)

size tavsiyem boyle yerlerden aliseris yapmamaniz 3 kurus fazla verin sorun ciktiginda basiniz agrimasin mahkemelerde.urun 1000tl alti olsa tuketici heyeti direk karar verip iade ettirtir ama 1000lira ustunde mahkeme sonucu beklersiniz,kazanirsiniz ama ugrasirsiniz.alacaginiz yeri dediklerimi goz onune alarak secmenizi tavsiye ederim.

• saolun hocam toptancıdan getirtmeyi düşünüyorum sanalmarketi sadecelink için verdim
  • arkadaşlar normal apache modelini kullanan yok mu peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben normalini kullaniyorum touchpadi disinda memnunum

• Hocam oyunlardaki performansi nasil gunluk kullanimda film izlerken tatmin ediyormu isi degerleri nasil simdiden teskkurler

• sanal marketimden 3. bilgisayarımı bugün aldım MSI GT72 Dominatör Pro! gözümü kırpmadan 7600 lira verdim. Sanal marketim çalışanları inanılmaz iyi insanlardır 4 yıldır çalışıyorum dediğim gibi bu 3. bilgisayarım o siteden aldığım bir kere bile sorun yaşamadım. Gerek teknik servis gerek hizmet. adamlar 10 numara !!!
  • Hic iadede veya degisim yaptinizmi

• Arkadaslar bu pcyi kullanan yok mu arkadaslar gorus ve teccubeleriniz benim icin cok onemli

• Birkaç dezavantajı dışında laptop gayet güzel bir laptop. Yabancı sitelerde gördüğüm ısınma problemi var laptopun. Anlık olarak işlemci 93 C dereceye çıkabiliyor ama ortalama 80-90 derece arası genelde. Yandaki fan çıkışı ve touchpad-klavye arasındaki bölge ısınan yerler. Bilgisayar çok hızlı. Yaklaşık 5-6 saniyede açılıyor. Ses sistemi harika. Ekran panel kalitesi çok güzel. Ekran kartı ultra ayarlarda rahat oynatıyor hangi oyunu kurduysam. Klavye ışıklandırması da en çok sevdiğim özelliklerinden. Başka sorularınız varsa alabilirim...
  • mayamaya M kullanıcısına yanıt
    hocam dez avantajlarını sıralarsanız sevinirim taucpad de ısınma var demişsiniz ne kadar bi isiınma soz konusu pc yi ne zamandır kullanıyorsunuz oyun oynarken klavye tatmin ediyormu pc yi nerden aldınız menteşeleri arasında acılma varmı turbo fan gercekten işe yarıyormu son olarakta apache modelimi yoksaapache pro mu simdiden tesekkürler
  • Touchpadde değil, touchpad-klavye arası ısınıyor. Ne kadar ısınıyor dersen de çok uzun süre elini tutamazsın elini bu bölgede. Klavyeye etkisi çok olmuyor bu ısının, ayrıca her oyunda da olmuyor. 3 hafta kadar oldu laptopu alalı. Sanalmarketim'den aldım. Kargolamada kutu içeriğinde sorun yoktu. Menteşe açılması nasıl oluyor bilmiyorum ama gayet sağlam duruyor. Açarken kesinlikle gevşeklik hissedilmiyor,ekran sallanmıyor. Bazı laptoplarım böyle oluyordu. Turbo fan bir miktar işe yarıyor ama miktarını ölçemedim henüz. Yabancı sitelerde birkaç derece düşürüyor diyordu. Aldığım model 406tr, apache pro...
    hocam kutu iceriğindeki fare ile canta kalitesi nasıl peki
  • Fotoğraflarında görüldüğü gibi. Fare de çanta da gayet güzel şık duruyor. Kablosuz olsa idi fare iyiydi ama böyle de güzel :)
    saolun hocama aksama mümkünse testlerle beraber farenin rsimlerinide gönderirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.