Şimdi Ara

açık kalan teyp akü bitirir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
38.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İtalyanlar tam sarhoş arabası üretiyor valla. Eve geldin far açık teyp açık herşey açık anahtarı çek al herşeyi kapatıyo üstüne bi müddet sonra kapılarıda kitliyo
  • yeni konu açmamak adına hortlatıyorum arkadaşlar..

Benim teybim kontağa bağlı değil açık unutma söz konusu değil fakat teybi kapattığımda güç düğmesi stand-by konumunda kırmızı ışık olarak kalıyor teyp ekranında ise saat görünüyor. Bu şekilde fazla akü yer mi sizce?

Teybi taktıktan üç gün sonra akünün bitmesi tesadüf müdür? servise girdim 2 ay önce akü değişmeli dediler değiştirmedim 5 senelik akü bu. aynı teybi 3 ay başka araçta kullandım sorun olmamıştı.

edit: teybi kontağa bağladığımda çalışmadı arkadaşlar o yüzden bu şekilde kullanmak zorundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 23 Ağustos 2014; 15:31:16 >
  • yorUMut kullanıcısına yanıt
    stand-by durumunda kalıyorsa o zaman hafıza ucu direk bağlı demektir (zaten normalde böyle oluyor) ve bu durumda kontağı çevirdiğiniz an teyp bir önce ki kullanımda nerede kalmışsa oradan çalmaya başlar ,bu uç da kontağa bağlanırsa hiç tüketim yapmaz ama bu defa da özellikle radyo her defasında tekrar ayar gerektirir ,teyp ise her defasında en baştan başlar

akü 5 senelik olmuş ise o zaman ömrü bitmiş demektir ve normal kullanım ile teyp stand-by durumunda kısa sürede aküyü bitirmez

ancak 15-20 gün veya daha uzun süre araç hiç çalıştırılmaz ise o zaman zayıflayacağı için arabayı çalıştırmama ihtimali doğabilir
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.