Selamlar, çok sağolun bilmukabele Bir yıl içerisinde dört yatırım çeyreği var, bunların hangisinde yapılacağını bilmiyoruz demişler. 2025 içerisine alındı ise dert etmeyin artık hocam hayırlı olsun diyelim. Çok aksi durumlar olmadıkça ertelenmez |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (109. sayfa)
-
-
Merhaba estağfurullah
İnşallah problem en kısa sürede giderilir kalan işler tamamlanır hocam
-
İnşallah abicim -
Anladım hocam çok sevindim şu an bir müdürlüğe gidip tekrar sorayım ne olur ne olmaz bilgi veririm size. Tekrardan teşekkürler -
Rica ederim hocam İnsallah 2025 içerisinde kısa sürede tamamlanır işleminiz
-
-
Hayırlı olsun. Bu bir süreç hocam, o kutu da gelecektir merak etmeyin. İnşallah en kısa zamanda hallolur hepsi.
-
🙂 -
Bak bugün firma işi bıraktı diyordun moral bozmuştun, akşamına her şey yoluna girmiş. İnşallah geri kalan süreçler de kısa süre içerisinde tamamlanır
-
Bizimkiler sormuş adamlara pazar günü de mi çalışıyorsunuz diye ek mesai yaptırıyorlar işler yoğun diye demişler 😃😃 -
Anladım :)
-
Artık Bi ankastre kaldı şimdi fiber modemi wifi 6 talep edebilcemmi -
Ankastre kutusu takıldıktan sonra aktivasyon süreci var. Onun akabinde abonelik alabilirsiniz veya mevcuttakini taşıyabilirsiniz ftth sisteme. Wifi 6 gelecektir router cihaz, özellikle de isteyebilirsiniz. Benim kullandığım H3600 v9.
https://forum.donanimhaber.com/zte-zxhn-h3600-v9-kullanici-yorumlari--156082703
-
sitemin ön ve arka girişinde TT ve Superonline F/O kabloları var ancak binada fiber yok yıllardır. Santralde 10 metre uzaklıkta gözüküyor
-
Mesafe 10 metre diyorsa binada fttb vardır
-
Teşekkür ederim 😊 -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Mesafe 10 metre diyorsa binada fttb vardır
FTTB var ama fiber cihaz yok. yıllardır koymamışlar fiber cihazları, VDSL kullanıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 15 Aralık 2024; 21:32:59 > -
Hocam kullanıyorsun işte, fttb vdsl2 veriyor. Hızın 100 mü? Ethernet ile mi veriyorlar rj11 ile mi?Hat değerlerinden anlasılır aktif olup olmadıgı
Ftth istiyorsan onu talep et hocam.
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
-
ftth için konuşuyorum hocam ben, vdsl kullandığımı zaten söyledim
edit: az önce başvuru yaptım, bakalım ne cevap verecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 15 Aralık 2024; 21:41:21 > -
Hayırlısı olsun inşallah pozitif yanıtlanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X