Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.231
Cevap
56
Favori
111.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selamlar, çok sağolun bilmukabele

Bir yıl içerisinde dört yatırım çeyreği var, bunların hangisinde yapılacağını bilmiyoruz demişler. 2025 içerisine alındı ise dert etmeyin artık hocam hayırlı olsun diyelim. Çok aksi durumlar olmadıkça ertelenmez

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Merhaba estağfurullah

İnşallah problem en kısa sürede giderilir kalan işler tamamlanır hocam AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    İnşallah abicim
    Anladım hocam çok sevindim şu an bir müdürlüğe gidip tekrar sorayım ne olur ne olmaz bilgi veririm size. Tekrardan teşekkürler
  • EsatGvm E kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. İnsallah 2025 içerisinde kısa sürede tamamlanır işleminiz AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

Hocammm şimdi işten çıktım eve geldim şimdi merdiven aralarına obk kablo çekimi yapılmış sadece apartman girişine fiber optik kablo arasına ankastre montajı yapılması kaldı şimdi ne yapayım tt arayıp durumu izah edeyim mi ne dersiniz AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

Hayırlı olsun. Bu bir süreç hocam, o kutu da gelecektir merak etmeyin. İnşallah en kısa zamanda hallolur hepsi. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

🙂

Bak bugün firma işi bıraktı diyordun moral bozmuştun, akşamına her şey yoluna girmiş. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. İnşallah geri kalan süreçler de kısa süre içerisinde tamamlanır

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Bizimkiler sormuş adamlara pazar günü de mi çalışıyorsunuz diye ek mesai yaptırıyorlar işler yoğun diye demişler 😃😃

Anladım :) AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

Artık Bi ankastre kaldı şimdi fiber modemi wifi 6 talep edebilcemmi

Ankastre kutusu takıldıktan sonra aktivasyon süreci var. Onun akabinde abonelik alabilirsiniz veya mevcuttakini taşıyabilirsiniz ftth sisteme. Wifi 6 gelecektir router cihaz, özellikle de isteyebilirsiniz. Benim kullandığım H3600 v9.

https://forum.donanimhaber.com/zte-zxhn-h3600-v9-kullanici-yorumlari--156082703

• sitemin ön ve arka girişinde TT ve Superonline F/O kabloları var ancak binada fiber yok yıllardır. Santralde 10 metre uzaklıkta gözüküyor 

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Mesafe 10 metre diyorsa binada fttb vardır  

Teşekkür ederim 😊
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Mesafe 10 metre diyorsa binada fttb vardır  

FTTB var ama fiber cihaz yok. yıllardır koymamışlar fiber cihazları, VDSL kullanıyoruz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 15 Aralık 2024; 21:32:59 >

Hocam kullanıyorsun işte, fttb vdsl2 veriyor. Hızın 100 mü? Ethernet ile mi veriyorlar rj11 ile mi?Hat değerlerinden anlasılır aktif olup olmadıgı  

Ftth istiyorsan onu talep et hocam.

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

ftth için konuşuyorum hocam ben, vdsl kullandığımı zaten söyledim

edit: az önce başvuru yaptım, bakalım ne cevap verecekler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 15 Aralık 2024; 21:41:21 >

Hayırlısı olsun inşallah pozitif yanıtlanır   

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.