|
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (108. sayfa)
-
-
Bende ilk başta öyle düşündüm. Ama aradım numarayı. Derdimi anlattım ve 1 saat sonra 4441444 aradı. Genel merkez personelimize ilettiğiniz sorun diye söze girdi. Bende öyle emin oldum. Dediğinize sonuna kadar katılıyorum bencede pek mantıklı bir kişi değil ama yapacak bir şey yok -
Aynen öyle bende ümit önal dm ile yazdım akşam aradılar beni sözde ay sonuna kadar işlemlerin biteceği söylendi -
Hocam yine size bir tarih veriyorlar. Bana tarihte vermiyorlar. Ek olarak bizim müdürlük İzmir'in neredeyse yarısına bakıyor öyle olunca da bize sıra gelmiyor maalesef. Umarım hepimiz en kısa sürede altyapımıza kavuşuruz. Saygılar hocam -
Saygılar 🤚 yalnız bu Suat bey dm premıum yazmak ücretli 😳 boşverdim -
Play store den ilk ay ücretsiz LinkedIn premium. Ama o kişiye yazmaya gerek yok. Paylasimlarında var zaten. 0212 ile başlayan numara. -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Altyapı calismalarını ilgili isletmecilerin planlama birimleri haric kimse bilemez ve yüklenici firmalar.
-
Merhaba
Hayırlısı olsun hocam az bir süre kalmış
-
Eyvallah hocam umudumuz var iste 😃 -
İyi haberleri bekliyoruz
-
İllaki 🙂 -
2 farklı altyapı sorgulama sitesinden bdk kodu ile otomatik sorgulama yapıp port durumunu takip ediyorum bu şekilde. Comnet sağolsun portsuz bıraktı beni.
-
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Hocam adresinizi yazın, boş port yok hatası aldıgınızdan bahsedin. Size dönüş yapılacaktır bu husus ile ilgili
-
başvuru yapmamı söylüyor buradan yapıncada
-
Hocam öyle olmaması lazım. Misafir olarak devam et seçeneği çıkmalı evde interneti seçtiyseniz -
Misafir olarak devam edin çıkması gerekli @EsatGvm @lewizsthank1
-
tc sistemde kayıtlı olduğu için öyle görünüyor sanırım
-
Eğer oradan iletemezseniz tuketicisikayet.btk.gov.tr adresinden de iletebilirsiniz talebinizi yanıt gelecektir sistem üzerinden
-
Hocam merhaba, iyi akşamlar umarım iyisinizdir. Ben dün Twitter de ulaştırma bakanının tweetine yorum yazdım. Benden 15 abone istediğini falan. Ve sorunları anlattım. Ondan sonra Telekom beni aradı. Ve bilgi istedi sizi arayacağız diyip kapattı. Az önce beni tekrar aradılar ve projenizi 2025 yılı planlamasına aldık, ama şu an için net süre bilgisi veremiyoruz dediler. Bu tam olarak ne demek oluyor hocam bilgi verirseniz sevinirim -
Abicim merhaba iyi akşamlar telekom il müdürü ile görüştüm bi yerden whatsapp numarasını buldum dönüş yaptı 10 gün oldu apartman girişine fiber optik kablo çekimi yapıldı obk kablo ve ankastre montajı yapılmadı eksik işlemler ne zaman biter diye sordum adam cevap olarak müteahhit firmanın obk ekibi işi bıraktı sorunu çözmelerini bekliyoruz diye cevab verdi😞
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X