< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (106. sayfa)
-
-
FTTH altyapının o saha dolabındaki fiber kablo ile işi yok. Oraya gelen fiber kablo saha dolabı sonrası dsl hizmeti için.
Sağda solda aşağıdaki gibi veya benzer kutular var ise havaidir. Bunun yerine fiber olan binalara yeraltından direk turuncu kablo geliyorsa yeraltıdır genelde. İkisi karışıkta olabilir ancak havai hat varsa iş daha kolay.
-
-
Siz mesafe bilgisini o şekilde düşünmeyin. Sizin adresinizin yakınlarından geçen başka hat varsa oradan da verebiliyorlar. Yani masraf daha düşük de olabilir daha yüksek de olabilir. Başvurursanız eğer size net bir şey söylerler.
Bağlı olduğunuz müdürlük hangisi ise oradaki planlama birimine özel proje kapsamında talebinizin olduğunu ve maliyetin tarafınıza bildirilmesini söylerseniz yardımcı olacaklardır
-
Hocam hayırlı akşamlar iyisinizdir umarım. Bugün Karabağlar Telekom müdürlüğüne gittim kendim. Karabağlar müdürü ile görüşücektim ama yoğun diye planlama bölümü ile görüştürdüler. Onlara durumu anlattım. 15 tane yeni abone bul bize isim soyisim adres telefon nolarını yaz sonraki gün fiberi döşeriz dediler. Şimdi 15 kişi bulmam lazım . Birde ek olarak hocam bizim eve yaklaşık 25 metre ötede t23 saha dolabı var ama bize arka sokakta 200mt ötedeki dolaptan hizmet veriyorlar. Bundan da bahsettim ve biraz şaşırdılar o dolabı boşuna mı diktik niye çalışmıyor diye. Size sorum şu bu dolaptan havai olarak fiber kablo çekilebilir mi? Eğer çekilebilir derseniz özel proje yaptırmayı düşünüyorum fiyat uygun olur ise. Yardımlarınız için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba hocam çok sagolun, bilmukabele.
Ftth de ofsd olur veya olmaz. Diğer dolaplar ile isiniz yok. Özel projede size en yakın yerden gecen fiberden binanıza gelir müsait olan yerden. Özel projeden hariç sizin binanıza kendileri de getirse fiberi yine aynı sekilde. Ya Ofsd ile isiniz olur ya da olmaz. Diğer dolaplarla işiniz yok yani hocam.
Sokağınızdan caddenizden fiber geçiyor ise (müsait olan) oradan da verilebilir ya da uzak bir yerdeyse oradan da cekilebilir. Lakin ofsd haric diğer dolaplarla alakası yoktur hocam
-
-
Saha dolabına giden fiberdir lakin çıkışları bakır oldugu icin hem bakır hem fiber vardır orada.
Sizin sokağınız veya en yakın caddede fiber varsa oradan da verebilirler müsaitlik varsa ille burayı düşünmeyin yani yakın fiber var diyerekten.
-
Anladım hocam. Bizim VDSL hat havai olarak vermişler. Fotoğraflar benim sokağa ait o yüzden sorayım demiştim belki fiyat daha makul olur diye. Umarım belirli bir kişi toparlayabilirimde buraya fiber çektirebilirim. Yardımlarınız için teşekkürler hocam. Güncellemeleri yazarım buraya tekrar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam. Fiber de havai olabilir sıkıntı yok o açıdan.
-
Hocam ben kırsal yerde yaşıyorum heryer telefon direği dolu evime kadar geliyor hatta konunuza bakarak başvurdum onaylarlarsa hızlıca gelebilir mi havai olarak?
-
-
Merhaba hocam.
Abonelik başvurusu yaptınız mı? Ne yanıt aldınız?
-
Merhaba. Hayırlı olsun. Dairelere obk kablo çekilecek. Kutu konulacak. Bu işlemler birkaç ay sürebiliyor iş yoğunluğuna ve programına bağlı olarak. İnşallah çok gecikmeden aktif olur bağlantınız.
-
İnşalh abicim yorumun için teşekkür ederim
Estağfurullah rica ederim
-
Süreci hızlandırmak için bir püf noktası var mı acaba
Bölgenizin bağlı olduğu müdürlüğün iş programı ve yoğunluğuna bağlı olarak değişir hocam ne zaman aktif olacağı.
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buraya adresinizi yazın ve ftth kurulumunun ne zaman tamamlanacağını sorun. Yanıt gelecektir. Kablo cekildi ankastre montajı ve obk kablo cekimi henüz yapılmadı diyebilirsiniz
-
Çok çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X