Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.093
Cevap
56
Favori
106.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamam, anladım. Teşekkürler. Artık 2025’i bekleyeceğiz. Yeter ki bir hareketlilik olsun. Bana göre, en önemlisi bütçe ayrılması Eğer benim için ilk çeyrekte bir çalışma yapılırsa çok iyi olur. Hem Ramazan’a denk gelmez, iş de temiz bir şekilde hallolur. :)

• Muhammet3733 M kullanıcısına yanıt

Hepsi boş mesaj dostum hepsini gördük yaşadık tık yok telekom ne derse o :)

• SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Evet öyle ama, Açık Kapı'da başvurusu kabul edilenler de var; önemli olan Türk Telekom’un bunu onaylaması. Maalesef her müdürlükte aynı insnalar değil ve bütçesi olmadi içi sorunlar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammet3733 -- 7 Kasım 2024; 0:45:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • açık kapı, cimer, ilçe telekoma yazarak apartmana 3 sene önce ffth çektirdim. her yolu deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 7 Kasım 2024; 15:58:33 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    2025 demişlerdi, sabırla bekliyorum zaten. Ne kaldı ki, kaç yıldır fibere kavuşamayan veya kavuşan var. Umarım herkes en kısa zamanda fiber erişimine kavuşur."

Bizim açık kapı hiç oralı olmuyor olayı direkt BTK'ye iletiyor sonra direkt operatörün verdiği metni eve postalayıp bizim yapacağımız bir şey yok diyor. Bizim buradaki müdürlüğe gittiğimde proje planlama biri olmadığını söyleyip projeyi biz değil telekom genel merkez çiziyor diyor. Hele şu btk den olumsuz cevap gelsinde kamu denetçiliğine şikayet edeyim onları belki öyle bir şeyler olur AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsatGvm -- 7 Kasım 2024; 17:19:22 >

• EsatGvm E kullanıcısına yanıt
    Gerçekten, planı çizerlerse olacak gibi duruyor. Ne zamana kadar bekliyon ki? İstersen Ümit Önal’a yaz

O kadar çok yazmışım ki yazdıklarıma görüldü atıyor artık. Mail Tracker ile mail göndermiştim bir kere AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• EsatGvm E kullanıcısına yanıt
    Valla bunlar böyle alışmış gitmiş, ama yine de umarım sen de kavuşursun

Hocam 2025 e girildiğinde hemen fiber gelecek diye düşünüp gelmediğinde de üzülmeyin. Üstte de bahsettiğim gibi bir yıl içerisinde dört yatırım çeyreği oluyor. Bu çeyreklerin hangisinde yapılacağını bütçeye, onay durumuna ve iş programına göre belirliyorlar. Yani size 2025 içerisinde yapılacak dendi ise bu iyi bir şey moral bozmanıza gerek yok. Sadece zamanını kestirmek zor olur yani hangi ayda yapılacağı.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Anladım, yine de en uygun ve en iyi zamanda yapılması iyi olacaktır bence. 2025 yılı deniliyor ama bu kesin değil, değil mi? Genel olarak ben de kesin olmasa bile bu tarihin yakın olduğunu düşünüyorum ve 2025 yılı içinde yapılacağını umuyorum.

2025 yılı içinde yapılacak dendi ise büyük bir aksilik olmadığı sürece ertelenmez 2026 ya. İnşallah 2025 içerisinde yapılır hocam.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.