Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Boromir Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.322
Cevap
58
Favori
114.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

Saçmalığa bakın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jackyr J kullanıcısına yanıt

Üzücü durum doğrusu lakin güzel açıklamışlar.

• Hocam tekrar merhaba.

Bir kaç haftadır buraya yazmadım. Bu süre içerisinde Türk Telekom'a çeşitli kanallardan 13 kez iletişime geçtim. Bunların bir kısmında müdürlükte yapılan yanlış bilgilendirmelerden ve verdiğim dilekçeyi iletmemelerinden bahsettim. En son olarak tüm şikayetlerimi Ümit Önal'ın özel kalemi olduğunu düşündüğüm kişiye yaptım telefondan. Beni ilgili birimlere aktardılar ve müdürlük ile iletişime geçtiler. Müdürlük onlara son 3 ay içerisinde fiber ile ilgili hiç dilekçe verilmemiş dedi. Yani benim dilekçeyi hiçbir şey yapmamışlar. Sonra ben dilekçenin fotoğrafını gönderdim ve bana genel merkez üst yönetim kurulu gündemine bunun geldiğinden bahsetti. Şimdilik bildiklerim bu kadar. Gelişme olursa eklerim. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EsatGvm E kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Yaşamış olduğunuz üzücü deneyim için okurken ben üzüldüm doğrusu. İnşallah tüm çabalarınız sonuç verecektir.

Belki yaptıkları bu umursamamazlıktan dolayı konu ile ilgilenirler.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Hocam bana pek mümkün gelmiyor. Bazı konularda araştırma yapmaya başladım ve şunu öğrendim. Bağlı bulunduğum müdürlük Karabağlar'a sanırım 1 metre bile fiber çekmemiş  . Bu konu hakkında bilgi almak için tekrar gitmeyi düşünüyorum, gittiğimde yaptığım şikayetlerden ve sonuçlarından bahsederek bu sefer daha yetkili birine dilekçe vermeye çalışacağım. Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğim.

Karabağlar neresidir bilmiyorum :)

Fiber altyapı bugün köylere kadar yayıldı, illa bir yerlerde vardır mahallenizde. Altyapının artık yeraltı olmasına da gerek yok. Telefon direklerinden bile getirebiliyorlar. Fiber altyapı uzun uğraşlar ve zaman isteyen bir konu maalesef. Baskılarınıza devam edin. Bir kaç seneyi de göze alın.

• Hocam İzmir'in en kalabalık 2. İlçesi birde bahsettiğiniz havai fiber konusu var. Bizim burada da VDSL hat havai şekilde veriliyor. Ama genelde buralarda hırsızlık çok oluyor. Bakırda para ettiği için sürekli bakır kabloları çalıyorlar açıkta diye. Ama bu gün tuhaf bir şey oldu, Türk Telekom ofis arama kısmından Karabağlar müdürlüğünü kaldırmışlar. Anlayamadım sebebini bir şikayet açacağım yarın olmazsa.

Belki taşındı mı hocam acaba? Neden kaldırılmış ki?

• @XpressMusic34 hocam fiber altyapı gelmesi için şikayetlerimi ilettim hem açık kapıya hemde türk telekom bize ulaşın kısmından.Başka nerelere şikayetlerimi iletebiliirm?Üstelik 1 ay önce de dilekçe verdim.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Oim den şikayet açtım tekrar hocam. Bana verilen cevap şu;

quote:

Değerli Müşterimiz,

Tarafımıza ilettiğiniz konu hakkında yapılan kontrollerde bu yönde alınmış bir aksiyon bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,
    TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLERİ

Muhtemelen mudurluklerin adresini gizlemek istiyorlar. Çünkü İzmir icindeki tüm müdürlüklerin adres ve telefon bilgisi kaldırılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsatGvm -- 27 Ekim 2024; 18:48:27 >
  • hakan2423 H kullanıcısına yanıt

Gelecek olan yanıtlara göre hareket etmek lazım. Aldığınız yanıtlar neler? Topluca iletirseniz konuya kişisel yerleri silerek daha net anlaşılır durum

Hocam şimdi ben de İstanbul da birçok ilçeye baktım, başka illere de baktım. TT-OFIS yazan yerler kaldırılmış komple. İnşallah geri eklerler. Neden kaldırılmış olabileceğine dair aklıma hiçbir şey gelmiyor doğrusu.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bugün müşteri hizmetlerine şikayet açtım twitter den. Aradılar beni dedilerki yoğunluk oluşturmamak veya sorun çıkmaması için kaldırmış olabilirler. adresini gizleyecekseniz niye var bu müdürlükler dedim anlamamazlıktan geldi dediğimi. çok tuhaf bunlar vallaha.

Anladım hocam sağolun bilgilendirme için

Hocam selamlar umarım iyisinizdir. Bugün müdürlüğe gittim. Bana biz dilekçe işleme koyamıyoruz abone olmadığınız için sadece genel merkeze gönderebiliriz diyorlar. Sonra btk ye şikayetime istinaden 444 0 375 arıyor diyorki müdürlük proje çizer genel merkeze gönderir biz onaylarız veya onaylamayız sonra müdürlük işlemlere başlar. Yani bize mail atması gerekmiyor kendisi proje çizmeli dediler. Müşteri hizmetleri dilekçe verin diyor, müdürlük bizlik bir durum yok diyor. Tam anlamıyla şu anda tüm kapılar yüzüme kapanıyor hocam. Sizce şikayet edebileceğim bir mercii var mı şu an? Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

Selamlar

Cok sukur hocam insallah sizler de iyisinizdir

Siz zaten basvuru yapabileceğiniz her yere başvurdunuz bunun ötesinde yapabileceğiniz bir şey yok

İlinizdeki İl Telekom müdürlüğüne başvurmuş muydunuz onu hatırlamıyorum onu deneyebilirsiniz bir de bölge Btk müdürlüğüne de müracaat edebilirsiniz

https://www.idealtelsiz.com.tr/bilgi-teknolojileri-ve-iletisim-kurumu-adres-ve-telefonlari-pmn18

• Selam arkadaşlar, ben de ailemle müstakil bir evde yaşıyorum. İlk olarak 2023 Aralık ayında fiber altyapı hakkında fazla bilgim yoktu, sadece müdürlüğe gidip durumu öğrenmeye çalıştım. Daha sonra, bir şekilde bölge müdürlüğünde yetkili birinin e-posta adresini bulup kendisine yazdım. Ertesi gün müdürlükten geri dönüş yaptılar ve o tarihte evimin yakınında fiber altyapı olmadığını, yalnızca saha dolabına kadar fiber olduğunu söylediler. Ancak saha dolabından sonra bağlantının bakır kabloyla devam ettiğini belirttiler. Bu bilgiyi o zaman bilseydim, bazı şeyleri daha iyi anlayabilirdim; ancak geç öğrendim, bu yüzden biraz ümidimi kaybetmiştim.

Zamanla birçok şey öğrendim; haklarımı nasıl arayacağımı ve altyapı taleplerim için nasıl mücadele edeceğimi anladım. Açık Kapı’ya başvurdum, ancak beklediğimden farklı, komik bir cevap aldım (bu cevabın ekran görüntüsünü görebilirsiniz). Şu anda ikinci başvurumun yanıtını bekliyorum ve boş durmuyorum; farklı çözümler deniyorum. Örneğin, LinkedIn üzerinden Ümit Önal'a yazdım. Oradan hızlıca cevap alabiliyorsunuz ve müşteri deneyim ekibi 444 1 444 numarasından sizi arıyor. İlk olarak adresimi onaylattım, ardından müdürlüğe gidip detaylı bilgi aldım.

Günler sonra tekrar arandım ve evime yakın olan saha dolabına kadar fiber olduğunu öğrendim. Bu bilgiyi 2023 Aralık ayında bilseydim, işim daha kolay olurdu. Ayrıca Türk Telekom müşteri hizmetleri, bölge müdürlüğümle görüşmüş ve bulunduğum bölge için 2025 yılı içinde fiber altyapı planlaması yapacaklarını düşünüyorlar. Bugün 3 Kasım 2024; sürecin nasıl ilerleyeceğini merakla bekliyorum. Eğer yarın bir sonuç alamazsam müdürlüğe gidip durumu tekrar soracağım.

Evimin saha dolabına uzaklığı yaklaşık 396 metre ve saha dolabı tip 7, 2017 model. Süreci hızlandırmak için burada bilgi ve deneyim sahibi kişiler varsa yorum yapmalarını bekliyorum. Özellikle fiber altyapıya ulaşmış veya benzer süreci yaşamış kişilerin deneyimlerini öğrenmek herkes için faydalı olabilir.

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

• Muhammet3733 M kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam

Öncelikle tarihçeli mesajınız için teşekkür ediyorum.

Müdürlüğe gittiğinizde planlama ekibiyle görüşmek istediğinizi beyan edin. Onlara 2025 yılı içerisinde fiber dönüş yapılacağına dair aldığınız bilgiyi anlatın ve durumu teyit edin. Gerekir ise yazılı bir dilekçe de verirsiniz. Orada şunu sorun lütfen, 2025 yılı ilk çeyreğinde yapılma ihtimali nedir deyin. Bir yıl içerisinde dört adet yatırım dönemi olur. Aldığınız bilgiler ışığında aktarım yaparsanız daha net konusmak mümkün olur. Saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.