Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.271
Cevap
57
Favori
112.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım Türk Telekom müşteri hizmetleriyle konuşmadığım konusunda bir şey demezler ya da nereden uydurdun gibi bir anlam çıkarmazlar. İnşallah her şey yolunda gider ve her iki taraf da memnun olur.

Bir de fiber ile saha dolabı arasındaki 396 metre çok mu sence? Bazen birime soruyorsun, 'bu çok uzun' gibi şeyler söylüyorlar.

Ayrıca Tip 7 saha dolapları, fiber saha dolapları olarak OLT cihazının yerleştirilmesi, dark fiberlerin aktif hale getirilmesi ve ODF kurulması içindir. Ancak bu durumlar genelde uygulanmadığından, Tip 7 dolaba gelen fiberin doğrudan evlere faydası olur mu?"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhammet3733 M kullanıcısına yanıt

Kimse size nereden uydurdun demez

Mesafenin önemi yok fiber için

Ftth türünün tip7 ile bir alakası yok onu tamamen unutun

Ftth dediğimiz şey fiberin daireye kadar gelmesidir

Hülasa sizin tip7 ile veya mesafeler ile bir olayınız yok

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Evet, zaten Türk Telekom'da kayıtlar var. Müşteri hizmetlerine durumu bildiririm ve sizin Türk Telekom müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğinizi söylerim.

Mesafe konusunda teşekkür ederim.

FTTH konusuna gelirsek, acaba eve FTTH bağlantısı getirilmez mi? 1000 Mbps hız almak istiyorum, biliyorum ki bağımsız evlere getiriliyor.

Zaten detayları yarın veya ertesi gün yazarım.

Sizin ilgili müdürlüğe talebiniz ftth olmalı yani daireye kadar fiber. Bunun dısında bir talepte bulunmayın. Evinize ftth hizmeti geldiğinde bin megabit internet alabilirsiniz.

Rica ederim ne demek detayları paylasırsınız üzerine konusulur forum arkadaslarımızca AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

30 Ekim'de yaptım açık kapı başvurumun durumunu beklesem mi diye düşünüyorum. Bugüne de durum yönlendirilen birimden cevap dönülenler diyor. Daha ne kadar bekleyeceğim, yoksa Türk Telekom'a mı gitsem bilmiyorum.

Düzeltme:

"Önceki Açık Kapı başvurusu yaptığım, belediyeye gitmiştim. Aslında biraz konuyu yanlış anlatmıştım ama 3.başvuruyu şimdi yaptım ve beklemedeyim. Ayrıca, Türk Telekom Müdürlüğü'nün işlem yapmasını istedim."
    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammet3733 -- 4 Kasım 2024; 17:53:39 >

Açık Kapı platformu kaymakamlıklarda veya valiliklerde oluyor hocam belediyede değil yani.

Tamam hocam, üçüncü başvurumda bizzat Türk Telekom müdürlüğüne iletmlerini istedim ve Ayrıca bölge müdürünün numarasını da buldum ve birkaç bilgi aldım. Gittiğim yerde yetkililer pek fazla bulunmuyordu, müdürlükteki konuşan yetkili bana 'Çarşamba günü gel' dedi. Muhtemelen o gün giderim

Tamamdır hocam gelişmeleri aktarırsınız AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

Hangi siteden alt yapı sorgulama yaptınız acaba resimdeki detaylı sorgulama güzelmiş

• SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    29 bin üyesi olan bir internet Facebook grubuna ait web sitesi, detaylı bilgiler sunduğu için çok işime yarıyor.

Tabi sen de bakmak istiyorsanız artma yaparsın

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

• SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Üçüncü Açık Kapı başvurum da dikkate alınmadan cevaplanıyor. Bence bu durum şaka gibi. Türk Telekom bile doğru bir yönlendirme yapmamış gibi görünüyor.AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

Müdürlüğe gideceğim demiştiniz, orada detaylı bilgi sahibi olursunuz inşallah.

Bu arada bu konudaki görsellere bakabilirsiniz. Başka il ve ilçelerdeki açık kapı yetkililerinin ilgili Telekom müdürlüğünden bilgi alıp vatandasa ilettiğini görebilirsiniz. Bu örnekler ile yeni basvuru da yapabilirsiniz.

Bugünkü gelişmeleri yazayım. Genel olarak olumlu bir görüşme oldu. Türk Telekom’dan gibi görünen, ama Telekom forması giymemiş bir kadın yetkiliyle konuştum. Derdimi anlattım, o da 2025 yılı için fiber yatırımı bütçesinin onaylanmasından bahsetti. Özetle, işin para kısmı halledilirse bu proje yapılacak gibi görünüyor. Tabi öncelikli bazı başka faktörler de varmış, ama umarım bu engeller de kısa sürede aşılır ve fiber kesinleşir.

Ayrıca, Türk Telekom’dan arayıp sormam için üzerinde ‘Telekom proje yetkilisi’ yazılı bir not ve telefon numarasının olduğu küçük bir kağıt verdiler. Umarım bölgemi bu proje için kabul ederler. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

• @XpressMusic34 hocam merhaba tekrardan. ayın üçünde (pazar günü) btk ye şikayet açmıştım telekom hala inceleme yapıyor. normalde aynı gün kopyala yapıştır yanıt verir talebi kapatırdı. sanırım bu sefer ufak bir inceleme başlatıcaklar. ek olarak kamu denetçiliğine kendi adıma başvuru yapacağım bu sefer. btk den kurum inceleme yanıtı geldi önceki başvuruya. açık kapıyada kendi adıma başvurdum tekrar onun sonucu gelsin üçünü topluca vermeyi düşünüyorum kdk ye. gelişmeleri size bildirmeye devam edeceğim hocam iyi akşamlar.

İnsallah onaylanır projeniz

Hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EsatGvm E kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam

Tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağ olun, teşekkür ederim. 2025’e 2 aydan az kaldı. Bu süreçte yapmam gereken başka bir şey var mı? 2024 yılı bitmeden aramaya gerek var mı, yoksa 2025’te mi aramalıyım? Biliyorum, arada sırada oradakileri arayıp hatırlatmak gerekiyor. Durum nedir, fiber gelecek mi diye sormakta fayda var.

Bir yıl içerisinde 4 yatırım çeyreği olur. Hangi yatırım çeyreğinde yapılacağı ödeneğin durumuna bağlı.

2025 e girelim hayırlısıyla o zaman durum akıbetini sorgularsınız

• Bakalım, bir de Açık Kapı üzerinden belediyeye başvuru yapmıştım. Yazıya ne cevap verileceğini merak ediyorum, hâlâ bekliyorum. Yarın ya da bir gün içinde kesin bir cevap gelir diye düşünüyorum.

Bence belediye nin de devredilmesi iyi birşey. aslında bakalım görecez. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.