Şimdi Ara

Açık Lise 2012 2. Dönem Ders Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar ben açık liseye 2. dönem kayıt oldum ancak aol.meb.gov.tr sitesinden giriş yaptığımda DERS SEÇME VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ adlı menuyu göremiyorum. Bu yüzden ders seçemiyorum. Ne yapmalıyım? Ders seçme menüsü ne zaman gelir?

Yardımlarınızı Bekliyorum.. Teşekkürler..

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: burutuss

up

2.dönem ders seçimleri başlamadı sanırım.zaten sistem açılınca seçeneği görürsün
  • teşekkürler
  • arkadaşlar çok acil yardım!

şimdi ben ikinci dönem için kayıt yeniledim ve ders seçiyorum.zorunlu yani ortak dersleri seçtim ve kredimi tamamlamak için seçmeli derslerden seçicem.tabii ki kolay olanlardan seçmek niyetindeyim. seçmeli olarak sunulan seçeneklerde daha önce girdiğim dersleri de sunmuşlar.ben onları ortak olarak alıp kredisini kazandım.aynı kitaptan sınava girmiş olacağım ki bu da bayağı kolaylık olur. yani bana sunulan seçeneklerde varsa seçebilirim deyip seçmeli miyim, yoksa aynı dersten bir daha kredi alamaz mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir leblebi

arkadaşlar çok acil yardım!

şimdi ben ikinci dönem için kayıt yeniledim ve ders seçiyorum.zorunlu yani ortak dersleri seçtim ve kredimi tamamlamak için seçmeli derslerden seçicem.tabii ki kolay olanlardan seçmek niyetindeyim. seçmeli olarak sunulan seçeneklerde daha önce girdiğim dersleri de sunmuşlar.ben onları ortak olarak alıp kredisini kazandım.aynı kitaptan sınava girmiş olacağım ki bu da bayağı kolaylık olur. yani bana sunulan seçeneklerde varsa seçebilirim deyip seçmeli miyim, yoksa aynı dersten bir daha kredi alamaz mıyım?

Karşısında ortak mı yazıyor seçmeli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabula-rasa

quote:

Orijinalden alıntı: demir leblebi

arkadaşlar çok acil yardım!

Karşısında ortak mı yazıyor seçmeli mi?

seçmeli yazıyordu..bugün okula gittim,ilgili kişiyle konuştum, buraya da yazayım, herkese faydası dokunsun, çünkü bu konuda net bişey bulamadım ben internette.

1.dönem mecburi yani ortak derslerden geçtin, ama ikinci dönem seçmeli olarak yeniden sana seçenek sunuldu. sen de dedin ki aynı dersi bir daha seçeyim, nasılsa kitabına da çalıştım, hem kredim biriksin, hem zorlanmayayım. hah, işte bunu yapabiliyormuşsun. seçmeli türk dili 3 mesela. sen geçen dönem türk dili 3 e girdin, bu dönem seçmeli olarak aynı dersi seçtin. tekrar kazandın, kredini alıyorsun. ilgili öğretmen böyle söyledi. herkese başarılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.