Şimdi Ara

AÇIK LİSE DİPLOMA NOTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim okulda ortalamam 89 idi. 12'nin 2. dönemi açığa geçtim ais'te şu an diploma notum 94,75 gözüküyor .

ama küçük bir şey takıldı aklıma.
    Biz 30 Mayısta açık lise sınavlarına girdik ve onların sonuçları 4 temmuzda açıklanacak.
    Açık olmak gerekirse 5 sınavın ortalaması 75 falan olursa sevineceğim kadar kötü geçti sınavlar:D yani ortalamamı düşürecek.

Ama LYS sonuçları en geç 26-27 haziranda açıklanıyor. Yerleştirme puanlarıyla beraber mi açıklanacak? Yoksa Yerleşirme puanları sonra mı açıklanacak?
    eğer yerleştirme puanı direk eklenecekse benim ve benim gibi açık liselilerin daha diploma puanı belli olmamış olacak ???
    Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi :D

EDİT: Açık lise burosuna sordum yerleştirme puanı açıklandığında ortalamanız kaç ise o geçerli olur diploma notunuzun lys açıklandıktan sonra değişmesi etkilemez lys yi dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkLan -- 15 Haziran 2015; 15:09:32 >

• Ayni mevzu bendede var bende merak ediyorum ortalamam yukselsin diye 12. Sinif konulari sectim mufredatta olmayan seyler vardi iyice dustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip bende de ayni

• ayni durum bende de var.geçen senekilerden aydinlatabilecek var mi upp
  • bkLan B kullanıcısına yanıt
    benim ortalamam 77 ama ben 9 10 11 73 açık lisede dahil bunlara 75 geçen ortlamam yok 77 yazıyor arkadaşa sordum ilkokulda dahil dedi bilgisi olan varmı?
  • Şahsen benim ilkokul ortalamam da 89u 95e çekecek kadar yüksek değil bilmiyorum hocam geçen yılların açık mezunlarını bekliyoruz :D @powerarda

• Beyler bilgisi olan yok muu? upp
  • Bak bunu hiç düşünmemiştim. Kafaya taktım şimdi

• Yerleştirme puanlarıyla birlikte açıklanır lys, demek ki 4 temmuzdan önce lys açıklanmayacak veya açık lise sonuçları erken açıklanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzotikbitki

Yerleştirme puanlarıyla birlikte açıklanır lys, demek ki 4 temmuzdan önce lys açıklanmayacak veya açık lise sonuçları erken açıklanacak

Geçen yıl lys 28 haziran, açık lise sonuçları 7 temmuzda açıklanmış. O zaman sanırım açık lise sınavlarının diploma puanına etkisi yok
  • Şuan elinde diploma yoksa diploma notun da yok bence. 147 yi arasana bi çok ilginç hale geldi konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzotikbitki

Şuan elinde diploma yoksa diploma notun da yok bence. 147 yi arasana bi çok ilginç hale geldi konu

bence de olmaması lazım aslında ama ais.osym de diploma notu yazıyor

bugün Açık lise bürosuna gideyim bari bilgi alırsam paylaşırım burada da
  • Bekliyorum hocam cidden merak ettim
  • egzotikbitki kullanıcısına yanıt
    Sordum hocam şu anki ortalamanız geçerli olacakmış

• bkLan B kullanıcısına yanıt
    95 ORT MU SAYILIYOR SENDE
  • bende ortlamayı yükseltiyim diye geçmişdim çok kolay test usülü ama benm berbat geldi okul puanı çok kötü geldi keşke 10. sınıfda geçseydim
  • powerarda P kullanıcısına yanıt
    94,75 hocam

• o zaman iyi ben mezuna kaldım umarım diploma puanın işine yarar hocam
  • Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

Açık lise de okuyorum kredimi tamamladım, zorunlu dersim kalmadı, yüz yüze eğitim de bitti ama mezun olamıyorum okuldaki hocalar da ne olduğunu çözemedi ne yapmam gerekir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.