Şimdi Ara

Açık Öğretim 4 senelik lisans mezunu olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açık öğretim 4 senelik lisans mezunu olmak için ygs veya lys den kaç puan almak gerekir ve hangi bölümler için geçerlidir bu çok önemli lütfen cevap yazarmısınız Teşekkürler

• Aof 4 yıllık tercih Hakkı için ortalama 18 - 25 arası soru çözmek gerekiyor net olarak. 180 puan barajı aşan yanlışım yoksa tercih Hakkı kazanıyor. Buda dediğim gibi ortalama 25 civarı bir nete denk geliyor. Her bölümün ( mat, edebiyat ) farklı puanlandırmadı olduğu için iyi olduğun bölümden soru çözmeye çalış.

Gayet kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler İstanbulda işletme okumak istiyorum ne kadar puan almam gerekir :)
  • furkanyusuf123 kullanıcısına yanıt
    malesef barajı aşıp kayıt yaptırma devri kapandı. eskiden anadolu aöf de kontenjan sınırı yoktu. şimdi aöf de tüm bölümlerde kontenjan sınırı var, bu yüzden barajı aşmak yetmeyebilir.

anadolu aöf işletme bölümü için 2015 rakamlarına göre ise en küçük 184,45 puan 7688 kontenjan verilmiş. şimdi kesin bu puanı aldığınız zaman seneye kesin yerleşirsiniz demek zor seneye değişir bu puanlar.

açıköğretim için sadece anadolu üniv. tek değil, diğer bazı üniversitelerinde uzak ve açıktan eğitim veren fakülteleri var oaralarda bakabilirsin.

buradan bütün üniversitelerin en az kaç puanla aldıklarına bakabilirsin
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/OSYS/OSYS2015YerlestirmeMinMaxTablo-423072015.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_1296 -- 22 Ekim 2015; 10:33:46 >

• çok teşşekürler Kemal Bey :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.