Şimdi Ara

Açık öğretim(LİSE)okuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar açık öğretimden lise okuyorum 1 seneye kadar bitiririm herhalde herneyse asıl konu şu benim aklımda Polis özel harekat var.Çocukluktan hayalim misali,yani baya araştırma yaptım ama yinede aklıma sorular takıldı...

-Liseyi bitirdikten sonra PÖH olmak için hangi sınava girmem gerekiyor?(Bunun için özel bir sınav mı var?)ve kaç puan almam gerekir?
    -Genelde polisler için matematik çok iyi olması gerekiyormuş.Bu ne kadar doğru?Çünkü matematik aşırı derece kötü ;(
    -Farz edelim ki yatılı olarak pöh okuyorum.Ben vücut geliştirme sporu yapıyorum ve yatılı okurken istediğim yemeği ve boş olduğum vakit elimdeki ağırlıklarla çalışma gibi bir imkanım var mı?
    -Gözlerim uzağı görmesi çok düşük (Baya kötü diyebilirim.)Bu ne gibi bir sorun çıkarabilir?Veya lazer ameliyatı ya da lens taksam nasıl olur?

Arkadaşlar şimdiden hepinize çok teşekkür ederim :)

• Net bir bilgim yok ancak yaşın önemli oldugunu biliyorum arkadaşım polis, özel hareket degil ama konuştugumuzda bir kaç şey söylemişti polislik alımları için :/
  • matematik olayını bilmiyorum ama PMYO sınavlarına girmen lazım büyük ihtimalle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.