Şimdi Ara

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ÖĞRENCİLERİ(3. Donem Sinav Sonuclari Aciklandi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar acik ogretim lisesi ogrencisi olarak benim gibi aciktan okuyan arkadaslarima yardimci olmak ve birbirimize bilgi alisverisi yapmak icin bu konuyu baslatmia bulunmaktayim diger ana konular malesef kac aydir guncellenmiyor buradan devam edecegiz.
    Sorulariniz varsa buyrun.

Sinav sonuclari aciklandi arkadaslar aol.meb.gov.tr adresinden sonuclari ogrenebilirsiniz.

Ek Sinav Hakkinda ;

1) Toplam dönemi 8, toplam kredisi 157 ve
    üzeri olan öğrencilerden, öğrencilik durumu;
    aktif, donuk ve silik olan bütün
    öğrencilerimiz başvurabileceklerdir.
    2) Ayrıca 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı
    içerisinde yapılan Açık Öğretim Lisesi ve
    Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınavlarında
    yaşanan hava muhalefeti, güvenlik tedbirli
    sokağa çıkma yasağı uygulamaları nedeniyle 1
    inci ve 2 inci dönem sınavlarına katılamayan
    öğrencilerimiz ders seçimlerini ilan edilen
    tarihlerde yapacaklardır. Bu kapsamda
    değerlendirilecek öğrencilerin listesi için
    tıklaynız.
    3) Ek sınavın 24 Temmuz 2016 Pazar günü
    aşağıdaki listede belirtilen il merkezlerinde iki
    oturum halinde yapılacaktır.
    4) Ek sınava katılacak öğrencilerin 2-8
    Temmuz 2016 tarihleri arasında başvurularını
    yapacaklardır.
    5) Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili
    banka şubelerine belirtilen tarihler arasında
    (T.C Ziraat Bankası, T.C. Vakıflar Bankası,
    T.C. Halk Bankası ) T.C kimlik numarası ile 30
    TL ek sınav başvuru ücretini mutlaka ek sınav
    için açılan hesaba yatıracaklardır.

Guncelleme 12.06.2016

*Hepimize gecmis olsun arkadaslar sinav bitti sonuclar 4 Temmuz 2016 Aol sitesinde yayinlanacaktir hepinizin bol bol kredi almasi dilegiyle. Genelde soylenen tarihten bir iki gun oncede sonuclar aciklaniyir yani en ge. 2/3 Temmuzda aciklanabilir.

11 - 12 Haziranda yapilacak olan 3. Dönem sinavi giris yer belgesi 7 Haziranda Aol sitesinde yayinlanacaktir ogrenci girisinizi yapip oradan ciktisini alabilirsiniz.

Arkadaslar Sinav giris Yerleri aciklandi
    aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx. ogrenci no ve sifrenizle girip sinav giris yerlerinizi ogrenebilirsiniz gec olmadan ciktisinida alin.

Biliyorsunuz ki yarin ve pazar gunu olmak uzere iki gun sinav var evsen cikarken mutlaka yaniniza 'Sinav Giris Belgenizi', 'Ogrenci kimlik kartinizi', 'Kimliginizi', Silgi ve Kalemlerinizi mutlaka unutmayiniz
    Gireceginiz okula mutlaka yarim saat onceden orada olunuz yada girecekleri okul cok uzak olan arkadaslarimiz sabah erkenden kalkip yol almalilar trafik vs hesaba katilarak.
    Mutlaka biseyler atistirin ac karnina yorgunluk hissedersiniz beyniniz hizla calismaz. Simdiden herkese basarilar diliyorum hersey istediginiz gonlunuzce olsun

Edit1: Sinavdan simdi ciktim sabah 3 ogleden sonra 4 derse girdim Kimya 2 ve Biyoloji 3 kitaplardan tamamen uzak konularin sorulari vardi iki dersimin emegi bosa gitti digerleri cok iyi gecti sizinkiler nasil gecti. goruslerinizi alalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crysiz -- 29 Haziran 2016; 17:50:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• full din kulturunu kakalamislar bana zaten baska ders yoktu. iyi gibiydi benim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyoloji 3'e hırs yaptım, kitabı okudum bitirdim, bir sürü soru çözdüm ama alakasız sorular çıktı. Yalnız değilmişim demek ki.

• Bu arada ek sınav hakkında bilginiz var mı? Siteden bilgilendirme yapılır mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Biyoloji 3'e hırs yaptım, kitabı okudum bitirdim, bir sürü soru çözdüm ama alakasız sorular çıktı. Yalnız değilmişim demek ki.

malesef hocam cok alakasiz sorular cikti o kadar kitabi okudum bosaymis kimya 2 de oyleydi

• quote:

Bu arada ek sınav hakkında bilginiz var mı? Siteden bilgilendirme yapılır mı acaba?

Suan tek bilgi 22-23 temmuzda yapilacagini biliniyor, 1 haftaya kalmaz gelismeler olup tum bilgileri konuda paylasacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: mmwwlltt

full din kulturunu kakalamislar bana zaten baska ders yoktu. iyi gibiydi benim

Ders secimini kendinde yapabilirsin sistem sana secmistir o dersleri. umarim pazar gunku sinavinda iyi gecer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En güzeli bir günde girip kurtulmak. Oruç diye 11 dersi cumartesine sığdırdım ders seçerken.
    Ayrıca bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Bu ek sınav benim için önemli.

@Crysiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 12 Haziran 2016; 2:03:47 >
  • birde benim kredi imam hatipten duz aciga gectigimde 198di mezun olmak icin 192 lazimmis diger kriterlerde tutuyor. sadece dinkulturu vardi ders seciminde ve sinavda. bu ek sinavdaki derslerden basarili olursam bitiyomu lise???

• quote:

birde benim kredi imam hatipten duz aciga gectigimde 198di mezun olmak icin 192 lazimmis diger kriterlerde tutuyor. sadece dinkulturu vardi ders seciminde ve sinavda. bu ek sinavdaki derslerden basarili olursam bitiyomu lise???

Toplam Aol'de okudugun donem 8 ve uzeriyse bide zorunlu derslerin kalmadiysa mezun olabilirsin yanilmiyorsam ders seciminde sadece din kulture dersleri tek varsa zorunlu dersleriniz onlardir ek sinavdada bu dersleri gecerseniz mezuniyet icin herseyiniz tamamlanmis oluyor

• quote:

Bu arada ek sınav hakkında bilginiz var mı? Siteden bilgilendirme yapılır mı acaba?

Ek sinav hakkinda bilgi geldi hocam

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    Hocam unutmamışsınız çok teşekkür ederim. Başka biri konuyu okuyorsa, ek sınav bilgileri burada.

http://www.aol.meb.gov.tr/ogrduyuruoku.php?id=127

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 24 Haziran 2016; 19:41:16 >
  • C_K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.maksat herseye erkenden haberimiz olsun link icinde ayrica sagolasin

• Böyle bir hata ekranı alıyorum ne demek ?

MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..!
  • quote:

Böyle bir hata ekranı alıyorum ne demek ?

MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..!

Yok mu anlayan birisi ?

• quote:

quote:

Böyle bir hata ekranı alıyorum ne demek ?

Yok mu anlayan birisi ?

Hocam uzaklastirma yemistim donemedim size naptiniz mezun oldunuz mu?

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    Sistem hala aynı hatayı veriyor. Nedir ne değildir kimse bilmiyor.

• quote:

Sistem hala aynı hatayı veriyor. Nedir ne değildir kimse bilmiyor.

Mezuniyetin.icin Halk egitim.merkezinin Aöl mudurlugune dosyalarini gondermesi gerekir ya gonderilmistir.siradadir isleme alinmak.icin.yada eksik belgelerinden dolayi gonderilmemistir bir ara Halk egitim.merkezine ugra sen.hocam

• -Devlet üzerinden üniversite için e-kayıt yapabilmem için Açıköğretim bilgilerimin eksiksiz olması gerekiyor ve benim bilgilerim mevcut değil.

1 hafta içinde nasıl halledebilirim bunu? Lütfen yardım edin, lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

-Devlet üzerinden üniversite için e-kayıt yapabilmem için Açıköğretim bilgilerimin eksiksiz olması gerekiyor ve benim bilgilerim mevcut değil.

1 hafta içinde nasıl halledebilirim bunu? Lütfen yardım edin, lütfen.

Universite icin kayitlar 5 agustosta son buldu sizin bahsettiginiz islemi tam detayli aciklar misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.