Şimdi Ara

Açık Öğretim Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 sene önce liseyi bırakmıştım. Şimdi eğitime devam etmek istiyorum. Açık öğretime yazılacağım. Benim merak ettiğim örneğin açık öğrtim sırasında askerlik celdi gelirse bunu tecil ettirebilir miyim? Nasıl olsa açık öğretimde okuyorsun senin tecil ettirme hakkın olmaz diyebilirler mi? Yani sadece açık öğretim okuyorum diye askere alabilirler mi?
    Birde liseyi bitirenin 2 sene tecil hakkı oluyor. Örneğin açık öğretimi bitirsem bende de aynı durum olur mu? Bende 2 sene tecil ettirebilir miyim?
    Sağolun..

• Düz açık lise değil de mesleki açık liseye kayıt olursan ancak tecil ettirebilirsin,yüz yüze eğitim gördüğün için de her yıl askerlik şubesine belgeyi göndermen gerekiyor,mezun olduktan sonra da tecil hakkın var
  • quote:

Orjinalden alıntı: everst

Düz açık lise değil de mesleki açık liseye kayıt olursan ancak tecil ettirebilirsin,yüz yüze eğitim gördüğün için de her yıl askerlik şubesine belgeyi göndermen gerekiyor,mezun olduktan sonra da tecil hakkın var

açık lisenin askerlik açısından bir avantajı yok o zaman? Birde mesleki açık liselerde yüz yüze eğiltim nasıl bir şey? Bu bildiğimiz günlük okula gidip gelme gibi birşey mi?
  • Düz açık lisede tecil olayı son bildiğim yoktu ama Mesleki Açık lise askerlik açısından diğer örgün liselerden hiç bir farkı yok sanıyorum ,kayıt olurken bir bölüm seçiyorsun sonra sana bir okul söylerler,haftada 3-4 gün okulda akşamları mesleki derslerini alırsın,normal dersleri de evinde çalışır,senede 2 defa sınava girersin,kredili sistem olduğu içinde rahatlıkla bitirirsin,mezun olduktan sonra da direk ustalık sınavlarına girip ,ustalık belgesi alabilirsin :)
    mesleki ve düz açık lise için bilgiler
    http://www.aol.meb.gov.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everst -- 21 Aralık 2006; 14:21:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açık lise ve obp hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.