Şimdi Ara

DEVAM ZORUNLUĞU OLMAYAN HUKUK FAKÜLTESİ (GÜNCEL SORU ACİL!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
3
Favori
12.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar özellikle hukuk okuyanlar cevap verirse sevinirim.. Sorum kısa ve öz devlet üniversitesi veya vakıf üniversitesi farketmez hukuk okuma düşüncem de var bir cok forumda derslerde devam zorunluluğu olmadığı yazıyor bu hangi üniversiteler için geçerlidir?? Sadece sınava girerek kendi çalışmamla bana sıkıntı olmayacak bir hukuk fakültesi önermenizi örneklerle bekliyorum bu benim için önemli..
    Arkadaslar rica ediyorum hukuk okumak icin devam zorunluluğunu neden dusunuyosun veya bu sekilde nasil gececeksin gelecekte nasıl iyi bir hukukçu olacaksın diye sorarsanız mesleki açıdan farklı bir planım var.. Simdiden tesekkurler

• Sdü.Bizim şirkette çalışıpta hukuk fakültesinde okuyan biri var mesela.
  • Ankara Hukuk.
  • Devam :)
  • Başka yok mu?
  • Istanbul hukuk yanlis bilmiyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyıl

Istanbul hukuk yanlis bilmiyorsam.
    kontenjanlardan anlayabilirsin.çoğunda yoklama alınmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kılavuzda kontenjanı çok olanlara bak.onların çoğunda yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Kılavuzda kontenjanı çok olanlara bak.onların çoğunda yoktur
    selçuk
  • Kontenjan mantıklı
  • Arkadaslar her sayfada hukuk ile ilgili mutlaka bir yazı var benim anlamadığım tercih yaparken bunları ((devam zorunluluğunu vb)) araştıran yok mu?
    Bilen arkadaşlardan okuyanlardan destek bekliyorum soruma:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44asLan

Arkadaslar her sayfada hukuk ile ilgili mutlaka bir yazı var benim anlamadığım tercih yaparken bunları ((devam zorunluluğunu vb)) araştıran yok mu?
    Bilen arkadaşlardan okuyanlardan destek bekliyorum soruma:)
    Genelde devlet üniversitelerinin %90-95 inde ve bazı vakıf ünilerde devam zorunluluğu yok, fakat vakıfların çoğunda var Bilkent, Koç vs de dersi geçmek için %70 şartı var
  • Ben de tam bunu soruyorum Devlet hukukların ve bu çoğu vakıf dediklerinizin isimleri lazım :)
    hukuk tercih eden arkadaşlar hukukta okuyan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :)
  • Devam zorunluluğu olmayan hukuk Fakültesi isim olarak vakıf veya devlet bildiklerimizi paylaşalım arkadaşlar hiç bir forumda mevcut değil bu konu herkesin işine yarayacaktır. Zaten üniversitelerin sayfalarında hepsinde devam zorunluluğu vardır yazıyor. Uygulamalarını soruyorum
  • quote:

Devam zorunluluğu olmayan hukuk Fakültesi isim olarak vakıf veya devlet bildiklerimizi paylaşalım arkadaşlar hiç bir forumda mevcut değil bu konu herkesin işine yarayacaktır. Zaten üniversitelerin sayfalarında hepsinde devam zorunluluğu vardır yazıyor. Uygulamalarını soruyorum
    benim bildiğim kadarıyla hiçbir hukukta devam mecburiyeti yok tek tük olabilir özellerde bişi diyemem.
  • Vakıf üniversitesi hukuk Fakültesi olarak devam zorunluluğu olmayan üniversiteleri, bildiklerinizi yazarmısınız arkadaşlar.
    Yorumlarımız çoğu kişinin işine yarayacak çünkü bu konuya hicbir forumda denk gelmedim
  • Arkadaslar hukuk yazanlar yorumlarınızı bekliyorum
  • vakıfları bilmem ama devlet hukukların hiçbirinde devam zorunluluğu yok diye biliyorum ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dzmr -- 21 Temmuz 2013; 21:28:57 >
  • Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesini bilen varmı
  • quote:

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesini bilen varmı
    Hacettepe Diş yanında Hukuk mu okuyacaksın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.