Şimdi Ara

açık parfümde başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Armani stronger parfüm kullanıyorum.evde bir şişe var,bir şişede işyeri çekmecesinde olsun istedim gün içinde tazelemek için.dp parfümün önünden geçerken bir de bunu deneyim dedim.Deneme için sıktıkları numune gayet başarılıydı,gerçeğine yakındı.Sonra arkadan bir şişe getirdiler onu satın aldım.
    Eve geldim ve 50 tl'ye aldığım 50 cc'lik a10 kodlu onların armani U dediği parfümden bir sprey üstüme sıktım.Aman yarabbi!Bu şişede değil armani stronger hiçbir esans yok.Belli belirsiz bir koku var.Bir spreyde kağıt havluya sıktım.Bilen bilir kağıt havluda parfümün kokusu haftalarca günlerce kalır.İlk başta belli belirsiz bir koku vardı,3 saat sonra hiçbirşey kalmadı.
    Bir hata olmuştur dedim aklıma kötü birşey gelmedi o anda.Ertesi gün değişim yapmak üzere tekrar mağazaya gittim.Satıcıya durumu anlattım,bana verdikleri şişede esans falan olmadığını söyledim ve değişim yapmalarını rica ettim.O da nesi! Tezgahtar katiyen değişim yapmadıklarını aynı kokuyu alıp gitmem gerektiğini söylüyor.Halbuki diğer a10 kodlu parfümleri de denettim,kağıda fıslattı,bekledik, hiçbir koku yok.
    İade konusunda üsteledikçe(ki bu yasal hakkımız) salgını bahane ediyor o yüzden ne değişim ne de iade yaptıklarını söylüyor.Şikayet ederim diyorum,akılalmaz bir pervasızlık ile git istediğin yere şikayet et diyor.Bakın size 50 tl'ye 50 cc saf alkol satılıyor ve iyi niyetle değişim talep ettiğinizde böyle bir tavırla karşılaşıyorsunuz!!İçimden kavga çıkarmak geçti ama haklıyken haksız duruma düşerdim.İla nihaye ısrarlarım sonucu armani U'yu Xeryus rouge replikası ile değiştirdiler.
    Sonra ertesi gün dp parfüm şirketinin merkezini arayıp bu durumu bir anlatmak istedim.İzmir Bölge müdürlüğünün numarasını verdiler.Telefonda konuştuğum bölge müdürleri olan zat da aynı kafada idi.Değişim yapmadıklarını söylüyor,yasayı hatırlatıyorum git nereye şikayet edersen et diyor.Adamlar parfüm mafyası sanki!
    Bir şekilde yarım yamalak da olsa hakkımı aldım fakat gördüğüm muamele inanın beni bir travmaya soktu.Artık bir yere girip alışveriş yapasım gelmiyor,kimseye güvenim kalmadı..

• Bahsettiğim mağaza dp parfümün karşıyaka çarşı mağazasıdır..
  • Hocam benim sana tavsiyem Muscent adlı firmanın parfümlerine şans vermen. İnanılmaz kaliteli buluyorum, DP'den daha iyi olduğunu iddia ediyorum. Kesinliklede hani burda promote felan yapmıyorum, kendi halinde parfüm hobisi olan biriyim, açık parfümde türlü marka kullandım, DP bana göre vasat bir markadır. Bir David Walker, Bargello kesinlikle değil. Muscentin ise top kalite ürün sattığını düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.